Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האנשים הטובים,

אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי את המידות של הרמקולים בדלתות ב B4 2001 אני אודה לו מקרב לב.

בנוסף מעניינת אותי גם השאלה: האם כדאי לשים רמקולים קואקסיליים 6X9 מאחורה, בזמן שבדלתות (גם האחוריות וגם הקדמיות) יש שתי מערכות קומפוננט? כך שבסופו של דבר יהיו שישה רמקולים באוטו...

בעיקרון נראה לי שהסאונד הפחות איכותי של ה6X9 "יהרוס" את הסאונד היותר איכותי של הקומפוננט כיוון שמערכות הקומפוננט די איכותיות.

בתודה מראש,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

אהלן, זה שוב אני :-)

חבר'ה בבקשה תעזרו לי בעניין הזה . . . אין לי שמץ של מושג וגם לא כתוב בספרון של האוטו.

בתודה מראש,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

פורסם

לגבי השאלה של הגודל, אין לי תשובה.. תערוך חיפוש אולי תמצא משהו.

לגבי השאלה של להוסיף רמקולים.

אם המטרה שלך זה להוסיף עוצמת סאונד, או עוצמת באס.. אני מאמין שתוכל להוסיף.

אבל אם תשמע מוסיקה, או רעש מהרבה רמקולים ... זאת כבר שאלה אחרת.

וכמובן שמדובר בהעדפה אישית שאתה תצטרך להחליט עליה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

וואו איזה מהירות..

OK אז מהתשובה שלך אני מבין שעדיף שלא לחבר את ה6X9 . זה גם מה שאני חשבתי מלכתחילה.

ואם אתה כבר פה, אולי תוכל לעזור לי בהתלבטות אחרת לגמרי:

יש לי כרגע וופר של 150W. זה היה מספיק לי באיביזה שהייתה לי אבל עכשיו כשעברתי ל B4 הוופר "כלוא" בבגז' והוא נשמע פחות טוב מפעם קודמת, כך שאני מתכנן לקנות וופר חזק יותר. מה שאני רוצה להביא הפעם הוא בין ה-250W ל-300W , כשהוא יוגבר ע"י מגבר שני ערוצים. עכשיו נצבת השאלה מה כדאי? סאב שני סלילים\סליל אחד - ובהתאמה לזאת מגבר חזק\לא חזק? (כי אם זה סליל אחד, אז מגבר 2 ערוצים לא ממש חזק יכול לספק אותו בגישור)...

בקיצור אני קצת מבולבל...:?

תודה!

פורסם

זה לא ממש משנה מה תביא, כל עוד זה ניכנס לתקציב.

וזה מתאים להגברה שלך .. אז לא תהייה לך בעיה.

מגברי 2 ערוצים בדרך כלל יציבים רק ב4 אוהם בגישור.

ולכן תצטרך להביא סאב של סליל אחד של 4 אוהם, או זוג סלילים של 2 אוהם ולערוך חיבור טורי ביניהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ואני מבין שסאבים של 150W+150W בשני אוהם הם די נדירים כי בד"כ כשמייצרים כאלה אז הם באים בעוצמות גבוהות יותר, כך שנשארתי עם אופציית הסליל היחיד בארבע אוהם....

או שאני טועה . . (?)

פורסם

אינני יודע אם זה נדיר או לא, תצטרך לחפש בשביל להיווכח..

בכל אופן, אני היתי ממליץ לך לשדך את הסאב שלך, להגברה שלך ..

קודם תחליט על הגברה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...