Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיפגש צפון 8.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכות לא רואים מכיוון שזה מפגש שעיקרו הוא השיפורים החיצוניים והמכניים. חברי מפגש המערכות לא הראו אותן במפגש ולכן לא היו צילומים של המערכות.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מערכות לא רואים מכיוון שזה מפגש שעיקרו הוא השיפורים החיצוניים והמכניים. חברי מפגש המערכות לא הראו אותן במפגש ולכן לא היו צילומים של המערכות.

ובצדק כי למיפגש הזה באים כול מיני ריגרים(זבל של חיפה) וילדים קטנים שמתלהבים מכמה מדבקות אז פשוט לא נעים לפיתוח תא מיטען..ובמיוחד בגלל זה יש מיפגש ניפרד של אודיו לרכב לאנשים רצניים ולא לילדים

פורסם
ובצדק כי למיפגש הזה באים כול מיני ריגרים(זבל של חיפה) וילדים קטנים שמתלהבים מכמה מדבקות אז פשוט לא נעים לפיתוח תא מיטען..ובמיוחד בגלל זה יש מיפגש ניפרד של אודיו לרכב לאנשים רצניים ולא לילדים

קודם כל לא צריך לקפוץ ישר בתגובות מתקיפות, שנית ממוצע גיל האנשים של המפגש שלנו לא נופל משלכם.

לגבי איכות האנשים זה כל אחד ודעתו ואני כן מסכים איתך שיש שם אנשים שהייתי מעדיף שלא יהיו.

אתה אומר מתלהבים מכל מדבקה וכו' אז אם היית מסתכל טוב היית שם לב שיש שמה רכב אחד מפוצץ מדבקות אז לא להכליל כי היו שמה מס' רכבים מכובדים. זה לא שפתחת תא מטען זה לשיקולך בלבד. אף אחד פה לא יכריח אותך לחזור שוב למקום הזה ותמשיכו לקיים את המפגשים שלכם ליד יוניברס כרגיל. הרעיון שתצטרפו למפגש היותר מסיבי זה רק יכול לתרום לתרבות המוטורית של הצפון ולהגדיל את עוצמתנו ואולי יום אחד להגיע לרמות של רמת גן. גם אנשים שהיו במפגש הסאונד אלו אנשים שהיו מגיעים למפגשים שלנו (כגון מיכאל וליאור).

אם תרצו לחזור או לא זה לשיקולכם למרות שטמון כאן פוטנציאל אדיר.

פורסם

תיראה ידידי הלוואי שחצי מימה שאתה אומר היה נכון לגבי המיפגש המשופרות.....תבין פשוט מערכות זה משהוא פרטי ולא כמו "שיפורי יופי" שכול העולם רואה ופוזות ובאלגנים... יש אולי 10-11 מכוניות במיפגש והשאר זה 50 ילדים שמתלהבים מספויילר ומאותה דיהו לבנה שעושה רעש של שואב אבק זה לא תרבות מוטורית זה דביליות סלח לי על הביטוי...תרבות זה הסיאט שהייתה ההודנה VTI אימפרזה לנצ'ה זה מכוניות ותרבות....אם במיפגשים האלה היו כולם נורמלים ולא חברים מואדי שאוהבים לישבור חלונות ולקחת דברים(לא כולם יש גם אנשים סבבה) אז בכיף אפשר היה להיצטרף....ובעניין מומצא הגילים אני חושב שאצלנו הוא קצת יותר גבוה אני בן 18 ואני הכי צעיר בין החבורה....

לסיכום מערכות לרכב קצת מפחיד להראות במיפגש המשופרות עבודה שאף אחד לא מראה שם אבל לבוא וליצחוק/להיתרשם ממכוניות זה בכיף......

פורסם
תיראה ידידי הלוואי שחצי מימה שאתה אומר היה נכון לגבי המיפגש המשופרות.....תבין פשוט מערכות זה משהוא פרטי ולא כמו "שיפורי יופי" שכול העולם רואה ופוזות ובאלגנים... יש אולי 10-11 מכוניות במיפגש והשאר זה 50 ילדים שמתלהבים מספויילר ומאותה דיהו לבנה שעושה רעש של שואב אבק זה לא תרבות מוטורית זה דביליות סלח לי על הביטוי...תרבות זה הסיאט שהייתה ההודנה VTI אימפרזה לנצ'ה זה מכוניות ותרבות....אם במיפגשים האלה היו כולם נורמלים ולא חברים מואדי שאוהבים לישבור חלונות ולקחת דברים(לא כולם יש גם אנשים סבבה) אז בכיף אפשר היה להיצטרף....ובעניין מומצא הגילים אני חושב שאצלנו הוא קצת יותר גבוה אני בן 18 ואני הכי צעיר בין החבורה....

לסיכום מערכות לרכב קצת מפחיד להראות במיפגש המשופרות עבודה שאף אחד לא מראה שם אבל לבוא וליצחוק/להיתרשם ממכוניות זה בכיף......

אני לא אמרתי שמערכות זה לא משהו פרטי... שיקולך האישי בלבד אם להשמיע או להראות אותה.

לא כל מפגש הוא שלמות במיוחד כשבאה כמות גדולה של מכוניות,הרבה יותר קל להכיר את האנשים ולשמור על הסדר כשיש לך סה"כ 5 מכוניות.גם במפגשים ברמת גן יש תרבות של מכוניות ישנות עם כל מיני מדבקות ושטויות ומכוניות יותר רציניות ומתקדמות שמתמקדות על הקטע המכני ופחות על ה SHOW.

לגבי שוברי החלונות למיניהם אני רק שוב אומר לך שיש הבדל בין מפגש ל 100 אנשים לבין מפגש של 15.

אף אחד לא מכריח אותכם להצטרף אני פשוט ראיתי את זה באור יפה שהצטרפתם אלינו במיוחד כשלכולנו יש מטרה דומה.

בכל מפגש פתוח לציבור יהיו את הערסים וכל החרא כמו שיש ברמת גן והיה ברידינג ובזהב.

פורסם

באמת היה נחמד לבוא ולהיתרשם מהמפגש של המשופרות,חלקן משופרות או נראות משופרות, בכל מקרה היה נחמד לראות משהו קצת שונה בשביל הגיוון, אבל התחרויות שעשו שם זה לא לעניין ובטח לא המקום המתאים ובסופו של דבר היו מגיעים שוטרים וחבל על הבלאגן שכולם היו עוברים בגלל זה

• תוכן חדש...