Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים

אני מחפש לקנות רמקולים אחוריים 6*9 שיתחברו ישירות ל HU ולא יהיו מחוברים למגבר כנראה גם בעתיד.

בכל מקרה התקציב שלי הוא בסביבות ה 400 ש"ח ואני מחפש משהו חזק ואיכותי , חשבתי על מורל פולס ,

פיוניר מהסדרה של 2005 שמופיע באתר של audionet , קיקר 7*10 או קנווד .

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי מה לקחת (ואיזה דגם ספציפי יהיה מעולה) ! תודה :-)

פורסם

אם היית מצליח לחסוך עוד כמה שקלים, היייתי ממליץ לך על האינפיניטי רפרנט, שמעתי אותם אתמול והם באמת טובים. אם אתה לא רוצה להגדיל את התקציב...אז לדעתי המורל צריכים הגברה ואין מה לחבר אותם לHU, ולכן הייתי ממליץ על הפיונירים, פשוטים, עממיים ויותר נצילים מהשאר.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

מצטרף להמלצה . אצל אחותי שמתי פיוניר 240W עממי[ TSA6960 Pioneer ]. והם פשוט עובדים בצורה מאד יעילה וניפתחים בצורה נחמדה עם HU של KDC4026 Kenwood .ממש קומפקטי לאוטו קטן [פיאסטה 96]ללא הגברה חיצונית. חבל לך להשקיע על רמקולים רציניים וחזקים יותר אם אין לך אפשרות הביא הגברה חיצונית טובה ותנצל אותם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...