Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנייתי סאב 12" בלי תיבה

עכשיו אני רוצה לבנות לו תיבה ורציתי לדעת כמה דברים:

מאיזה חומר הכי עדיף להכין?

מה המידות?

ואולי למישהו יש מדריך?

(אני רוצה לבנות לבד לא מתוך קמצנות, אני אוהב לעשות דברים לבד)

פורסם

החומר שאתה צריך לבנות תיבה הוא אם די אף (MDF)

מידות? אתה צריך לברר את המידות שמתאימות לסאב שלך כי אם הוא יהיה בתיבה שלא מתאימה לו הוא לא יתן לך כמו שאתה רוצה וכמו שהוא באמת יכול.

איזה סאב זה אולי נוכל לעזור לך בקשר למידות?

לירן

פורסם

אני בדרך כלל לא שולל זבל סיני אבל את זה שמעתי אצל חבר בתיבה פתוחה מחובר לפלטינום אודיו 1000 והוא נישמע מזעזע..מורח ברמות על..לא הייתי קורא לזה סאב. אבל אם אתה ממש לחוץ אז קנה ...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בתור אחד שהתקין הרבה מערכות ועובד בהגברה יותר זול לקנות קופסא שלא תהיה קטנה מידי כי אז לא יהיה צליל טוב וגם לא גדולה מידי חשוב מאוד לראות שהיא בנויה חזק וכאשר הרמקול עובד חזק שהקופסא לא רועדת

פורסם
אני בדרך כלל לא שולל זבל סיני אבל את זה שמעתי אצל חבר בתיבה פתוחה מחובר לפלטינום אודיו 1000 והוא נישמע מזעזע..מורח ברמות על..לא הייתי קורא לזה סאב. אבל אם אתה ממש לחוץ אז קנה ...

זה אותו סאב?

אני יודע שזה לא משהו אבל זה מה שיש עכשיו...

רציתי לדעת עם למישהו יש המלצה למידות לתיבה?

פורסם

אותו סאב אחד לאחד. חבר שלי קנה אותו עם תיבה של החברה הזו [אדומה ושחורה] ב280 שקל מאיזה באסטה בחיפה ..אבל מזה כבר חשוב.. הוא מכר אותו חודש אחרי שהוא קנה ב250. עכשיו יש לו פיוניר עממי. אני הייתי ממליץ לך להתחיל מהלנזר MAX השחור..סאב מעולה..או פיוניר 305C שמעתי את שניהם והפיוניר חמוד מאד והלנזר לטעמי יותר .שניהם עולים בסביבות ה350 שקל חדש.[צא מנקודת הנחה שאתה זקוק להגברה חזקה יחסית בישבילם..מגבר חלוש לא יזיז אותם בקלות כמו שצריך וחבל ..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...