Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי התלבטות בין שתי קומפוננטים(המחיר ביניהם לא משמעותי)

הקומפוננט הראשון הוא אינפיטי קאפא פרפקט

והשני הוא פוקאל אוטופיה

אני שומע כל סוגי המוסיקה

ואשמח לקבל תגובות מאנשים ששמעו את אחד מהסטים אללו

פורסם

שתי הסטים טובים מאוד.

אבל להשוות ביניהם זה לא לגמרי נכון . לכל סט יש סגנון שונה , וכל סט נחשב לטוב בסגנון שלו . אתה פשוט צריך לשמוע ולראות מה יותר מושך אותך..

ברמת העיקרון הפוקל נחשב לחד יותר , והאינפיניטי נחשב לרך יותר.

שוב , ברמות האלו ההבדלים הם אך ורק על בסיס טעם אישי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין ספק שעדיף לשמוע את שתי הסטים ואז להחליט (עדיף באותם התנאים)

אבל עוד לא יצא לי לשמוע אף אחד מהם וגם לא נראה לי שיצא לי לשמוע אותם בקרוב

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים כתבתי על זה שהרבה פעמים אנשים שמבקשים המלצות לא מקבלים אותם אלה אומרים להם לך תשמע. בעולם אידיאלי זה באמת צריך להיות כך . אבל ברוב המקרים , קשה מאוד לשמוע את כל המוצרים ובטח שקשה להשוות אותם בצורה מקצועית.

למרות זאת במקרה שלך , אין הרבה מה להמליץ , 2 הסטים נחשבים לסטים טובים מאוד. ההבדלים ביניהם זה כבר עניין של טעם.

תנסה להגיע למפגשים וליצור קשר עם אנשים שיש להם את הסטים האלו ותשמע אותם .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם תרצה שאני יעזור לך יש לחבר שלי אוטו עם פוקאל אוטופיה וכל אחד שהבאתי אליו הוא נותן להשמיע את האוטו בכיף...

האוטופיה אצלו באוטו מתפקדים בצורה מדהימה...

הקאפה פרפקט באמת סט נורא רך נעים לאוזן התלבטות קשה מאוד אבל אני חושב שאם הייתי משקיע כל כך הרבה הייתי מכניס לשיקולים גם את המוראל אלייט 3 חלקים אין הפרש גדול בינו לאוטופיה של פוקאל ואני חושב שהמוראל לא נופל ברמה...

אם תרצה לשמוע את האוטופיה צור קשר בפרטי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

התקנה של סט שלושה חלקים בצורה שאכן תנצל את הפוטנציאל הגבוה של האלייט 3 חלקים , תייקר את הסיפור באופן משמעותי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אופס שתי הודעות במכה...

אם מישהו יסביר לי בפרטי איך מוחקים הודעה זה יהיה נחמד...

אממ כן שמע יכול להיות שתייקר את העסק אבל אני חושב שאני הייתי חושב בכיוון הזה יותר הייתי ממתין טיפה ומביא את הסט הזה זה סט עם יכולת לתת רמה טובה בהרבה מסט שתי חלקים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אבל אל תישכח שהקומפוננט של צחי מוגבר על ידי מגבר חולה בראש של נקמיצ'י אז שאדון ZURIKK ישכח מזה שהוא ישמע עם האוטופיה כמו שאצל צחי (חבר של מיכאל שבאמת יש לו מערכת מרשימה מאוד מאוד).

לירן

פורסם

יש לו מגבר שעולה סכום לא קטן מגבר של נקאמיצ'י אני לא זוכר נתונים מדוייקים אבל שמע ההגברה סוסה ובאמת מושקע שם המון ליין דרייבר ועוד תמיכות לכל ההגברות

המערכת מותקנת ביונדאי קופה עבודה באמת מושקעת שתהיה בעניינים בשביל לסחוב פוקאל אוטופיה אם לא היה לי מגבר סגנון P8004 של רוקפורד לא הייתי קונה את הסט הזה...

פורסם

דרך אגב היכן אתה מתכוון לרכוש את הקאפה פרפקט אם וכאשר?

וזה מוביל אותי לשאלה הבאב היכן בכלל יש תצוגה של אינפניטי רפרנס וקאפות לשמיעה?

פורסם

הוא מגבר חזק שיחזיק את הסט בצורה מכובדת ונתתי אותו כדוגמא למינימום...

גם מה שסאונד וויב הציע מעולה בלי מגבר מאוד חזק הסט לא משתלם בכלל...

• תוכן חדש...