Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לציין את כל התקציב שנותר לך למערכת כולל התקציב להתקנה. לפי זה יהיה אפשר להמליץ לך בצורה נבונה מה לקנות. להמליץ לך לקנות סט כזה או אחר שעולה 3500 זה חסר אחריות מכיוון שכפי שכבר רשמתי, בשביל להפיק ממנו את המקסימום צריך להשקיע עוד הרבה כסף בבניות ובאיטום.

כמו כן מיכאל מאוד מוזרה לי ההמלצה שלך. אתה ממליץ על אוטופיה ובאותו משפט על האלייט שאלו שני רמקולים עם צליל שונה לגמרי. אחר כך אתה אומר לו לייבא משום מה דיימונד אודיו, לא ברור לי למה. יש מספיק סטים טובים בארץ עדיף שיקנה סט שאותו הוא יכול לשמוע לפני הרכישה.

פורסם

המלצתי מתוך שמיעה אייל שמעתי איזה סט של דיימונד אודיו הסט נשמע ממש ממש ממש טוב ממש אהבתי אותו המלצתי על סטים ששמעתי בלי קשר לאיזה אופי של מוזיקה...

האלייט זה רמקול שאני מאוד אוהב אבל לאלייט נדרשת השקעה יותר גדולה בגלל הסיבה שהוא סט של שלושה חלקים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לא כתבת לו אפילו איזה סט של דיימונד אודיו שמעת. אז זה שהוא היה "ממש ממש ממש טוב" לא עוזר לו הרבה ועדיין לא בטוח שאחרי משלוח ומיסים זה יתן לו את התמורה הטובה ביותר לכספו.

אני בדרך כלל לא מגיב בת'רדים של המלצות על ציוד אבל אם יש מישהו שמתכוון להשקיע הרבה כסף הוא זקוק לקצת יותר הכוונה מפשוט לזרוק לו שם של חברה או סט כלשהו.

פורסם

בשביל לשמוע את האיכות של הסט קומפוננט ב3500 שקל שאתה מתכנן לקנות - אתה חייב מגבר בלפחות אותו כסף.

רצוי שתחליט על מגבר לפני שאתה רץ לבחור קומפוננט (ומבלי לשמוע אותו)...

פורסם

קודם כל תודה לכולם!!!!(על התגובות)

עכשיו SOUNDWAVE אמרת שצריך מגבר טוב מאוד בשביל להגבירי את הקומפוננט שאני יקנה.....

אתה יכול לתת לי כמה דגמים של מגברים שיכולים להגביר קומפוננט ברמה הזו......

כי יש לי הזדמנות חד פעמית לקנות מה שאני צריך מאיזה מישהו בזול.

אני צריך רק דגם ספציפי לתת לו....

ול-EyalR אני מודה לך מאוד על האופן שבו אתה מתייחס לנושא שזה חשוב לך שמישהו שצריך עזרה לא סתם יזרוק את הכסף שלו על קומפוננט ממוצע אז תודה רבה!!!

בכל מקרה אני לא מבין בכל מה שקשור לאיטום ובניית המערכת אמרו לי שזה סיפור והרבה הוצאות....

אז אני קצת חושש להיכנס לעסק הזה ....

אני רק צריך לדעת פחות או יותר כמה עולה בניה של מערכת באוטו....

וכך אני ידע אם אני מוכן להשקיע או שהעינין הזה גדול עלי.....

כי כמו שציינתי את הקומפוננט שמדובר עליו (הבילתי מזוהה) אני יכול להשיג יחסית בזול ועוד כמה רכיבים.

> [color=#000000]

פורסם

א. אתה לא צריך מגבר ב3500 בשביל להגביר כמו שצריך קומפוננט ב3500 אפשר גם להסתפק למשל במגבר ב2000 ש"ח במיוחד אם אתה קונה בארה"ב.

ב. כפי שכבר אמרתי, אתה צריך לתת את כל התקציב שיש לך למערכת וזה כולל רכיבים והתקנה. אתה צריך להבין שסט ב1000 שיותקן כהלכה יכול להשמע טוב בהרבה מסט ב3000 שלא הותקן כהלכה. להתקנה יש מרכיב משמעותי באיך המערכת שלך תשמע.

ג. איטום ובניות זה משהו שאתה לא יכול להעביר מרכב לרכב. הבניות (דרושות לסט שלושה חלקים) דורשות גם שינוי בפלסטיקה של הרכב (בדרך כלל הקורות שליד השמשה הקדמית) אז אתה צריך לחשוב אם אתה מוכן לדבר שכזה. אם לא אז לך על סט שני חלקים ולא תצטרך בניות.

קשה להעריך בדיוק כמה תעלה לך בניה כי זה משתנה מרכב לרכב אבל בגדול זה יכול לעלות באזור ה1500 ש"ח ויותר. איטום תצטרך בכל מקרה אם אתה רוצה שהדלתות שלך לא יקרקשו, המחיר יכול לנוע בין 500-1000 ויכול גם לעבור את ה1000, תלוי איך עושים ובאיזה חומר משתמשים (וגם ברכב). גם הבגאז' יכול להשמיע לך קרקושים אז צריך לשקול גם את האטימה שלו (יעלה כמו הדלתות).

כתבתי לך בכלליות כדי שתקבל מושג על העלויות. באיזה רכב מדובר? האם זה הרכב הפרטי שלך? עוד כמה זמן אתה מעריך שהרכב ישאר ברשותך?

פורסם

טוב אח שלי

*********עריכה - אם כבר קיבלת כמה טיפים , לא מסתירים מידע כזה מאח שלך. אמא עלולה לכעוס. היא אוהבת את כל האחים אותו דבר icon_idea.gif********

קיבלתי כמה טיפים טובים היום!!!!

מדובר ברכב שלי יונדהי גאט'ס אני משאר שהרכב הזה ישאר אצלי לעוד איזה שנה שנתיים....

אני חושב אני ילך על זה .......

אני כניראה יזמין את הקומפוננט הזה Kicker SS-Series SS65.2

מי שמכיר ויכול לתת ביקורות עליו אני ישמח לשמוע.....

> [color=#000000]

• תוכן חדש...