Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בידיי 3500 ש"ח בשביל קניית קומפוננט.......

אני רק לא יודע איזה אני הולך לקנות אז אני צריך את עזרתכם בדילמה זו.....

אני רוצה שהקומפוננט יהיה בעל צליל איכותי ונקי....

בבקשה תרשמו דגמים טובים במחיר הזה....פלוס/מינוס.......

> [color=#000000]

פורסם

הכול תלוי לאן אתה מתכוון לחבר את הקומפוננט העתידיים..... 3500 ש"ח זה מספיק כסף, ויש המון אפשרויות.....תן תיאור כללי של מה יש לך ברכב מבחינת מערכת וככה יהיה הכי קל להתאים לך סט שיהיה הכי טוב בשבילך....

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מה לגבי אופן הרכבתו, האם אתה מתכוון לבצע בניה ברכב?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני הייתי הולך על ה REVOLATOR של SCAN-SPEAK .
אין סט קיים של הRevelator או בכלל של רמקולים שמשווקים ע"י סקאן ספיק . זוג וופרים עולים בערך 400$ בארה"ב וטוויטרים באזור אותו המחיר עד 800$. בנוסף הוא יצטרך לבנות קרוס ככה שזה הרבה מעבר לתקציב.

גם בהנחה והיה לו את התקציב הוא לא יוכל למקם את הוופר בדלת אלא אם כן יבנה לו תיבה קטנה מכיוון שהרמקול לא מיועד לנפחים גדולים כמו דלתות של רכב. חברות אשר מבססות סט על Revelator תמיד דואגות לכך שהוופר יוכל לעבוד בנפח גדול יותר.

לפותח הת'רד, לפני שאתה משקיע 3500 ש"ח בסט צריך לוודא אם באמת ההשקעה תצדיק את עצמה. מה הם שאר רכיבי המערכת? מה לגבי איטום הדלתות? האם כמו שמיקמיק שאל אתה מתכנן לעשות בניות? (סט שלושה חלקים מחייב בניה)

פורסם
מה לגבי אופן הרכבתו, האם אתה מתכוון לבצע בניה ברכב?

בעתיד הקרוב כן אבל הקומפוננט יהיה עד אז מקדימה בדלתות.....

> [color=#000000]

פורסם

עד כה שני אנשים כבר שאלו אותך לגבי שאר פריטי המערכת שלך .. לא ממש נתת תשובה.... יש סיבה לכך?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא מחייב לבנות קרוס. אפשר לחבר ישירות להגברה ולחתוך.

אכן, הרבולטור לא באים כסט, אלא כאלמנטים, כ"א לחוד.

ואני הייתי בונה תיבה לרמקול כזה ולא מקבע אותו בדלת.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

גם אם הוא לא בונה קרוס זה חורג מהתקציב. ברוב המגברים אין קרוס משוכלל דיו. התיבה חייבת להיות בדלת כי היא תהיה גדולה מדי לכל מקום אחר, בכל זאת מדובר אם זכרוני אינו מטעני על אזור ה7 ליטר.

זה לא רלבנטי לגביו.

פורסם

כל זה שטויות כי הוא לא עונה לגבי מרכיבי המערכת האחרים אין הגיון לשלם 3500 שקל לקומפוננטים כל עוד בכלל לא יודעים מה קורה לפחות עם ההגברה או HU...

למה? ככה!

פורסם

זה שחורג מהתקציב, כן.. חשבתי שעולה פחות..

מעבר לכך, תיבה בנפח 7 ליטר יכולה בכיף לשבת כשגבה פונה אל תחתית המושב הקדמי,

מתחת לרגליים. אם הוא הולך על סט ברמה גבוהה, הוא יצטרך גם מגבר ברמה לא פחות, ובכזה כן יהיה קרוס טוב. ואם לא די בזה הרי שגם ב HU אפשר לחתוך.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

סליחה טעות שלי שלא רשמתי את רכיבי המערכת שלי.......

אז ככה:

סאב של פיוניר 600 וואט.

מגבר של קליפורניה בום 1000 ואט 4 יציאות.

קומפוננט של מורל פולס.

רמקולים אחוריים של פיוניר 400 וואט.

רדיו דיסק של ALPINE CDA-9835R

עכשיו אני מחליף כמעט את כל המערכת שלי קניתי בשעה טובה ומוצלחת!! מגבר Rockford Fosgate T10001BD Mono.

אני יזמין עוד השבוע סאב של Rockford Fosgate T215D4 ....

אז בקניות האלה שאלתי חברים ראיתי את מה שאני הולך ליקנות ועשיתי את הבחירה שלי עם עצמי....

בקניית קומפוננט אני לא מבין אז אני סומך עליכם שלפי המערכת שלי תתאימו לי את הבחירה הנכונה במחיר שרשמתי (3500) אז בבקשה תעזרו אחים שלי!!

> [color=#000000]

פורסם

אני חושב שאתה צריך גם להחליף את המגבר של קליפורניה בום אם אתה רוצה להגביר כמו שצריך סט של קומפוננט מהרמות הגבוהות.... אני בספק אם קליפורניה בום יגביר לך סט טוב ברמה טובה

לכן תחשוב על להחליף גם את המגבר הזה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני בתקציב הזה הייתי שם או אוטופיה או אם יש לך כוח לבניות וכסף להשקיע באיטום תשקיע על מוראל אלייט שלוש חלקים אם לא אז האוטופיה או לייבא דיימונד אודיו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...