פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אנו נאלצים להודיע על דחיית מפגש הSPL בחסות אוטופרט עקב התמשכות השיפוצים בסאונד FX. הודעה על תאריך המפגש תצא במועד מאוחר יותר. אנו מתנצלים מראש על כל אי נוחות שנגרמה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 910 צפיות
שלום לכולם , רכשתי לאחרונה SETUP שכולל קומפוננט קדמי , מגבר וסאב. לפני הגעתי לפורום לא היה לי מושג במערכות סאונד לרכב וחשוב לציין שרכשתי פה ידע רחב מקריאת חומר ימים ולילות ולכן גם לפי המלצתכם קניתי SETUP שכולל במה קדמית + הגברה וסאב. אבל איך אני אגיד את זה בעדינות - ציפיתי ליותר ואני קצת מאוכזב מהתוצאה הסופית. היו לי מערכות ברכבים הקודמים זולות פי כמה שלא כללו סאב ומגבר אפילו והן נשמעו בחלק מהמקרים טוב יותר ממה שאני שומע היום. אז נכון , הצלילים הנמוכים מרעידים לי את האוטו והבמה הקדמית מפיקה איכות בהחלט סבירה אבל אני מרגיש שהצליל לא עשיר ולא מדוייק. יש כאילו DELAY כזה בין הבאסים לצלילים הגבוהים. יש לי כמה השערות / פתרונות שיכולים לעזור אז רציתי שת…
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 5 תגובות
- 952 צפיות
היום קניתי את הרמקולים של פיוניר 350 ואט החדשים הרכבתי למגבר לנזור וייב שחור הישן 300 וואט המגבר מחובר למערכת psound סתם חברה ב400 שקל שזה בעצם הפאנל השמיעה הכלל לא כמו שצריך יחכול להיות שכל זה ביגלל הפאנל יש לי חבר שיש לו באוטו 240 ושומעים פצצות או שזה האקוסטיקה האוטו זה קיה סופיה והרמקולים קצת צמודים לא יותר מדי לשמשה האחורית מה הבעיה לעזאזל כבר נימאס לי
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לחבר שלי יש בעיה די מוזרה באוטו. ברגע שמאיצים מעל ל 40 העוצמת קול עולה בהדרגה וברגע שמאיטים היא יורדת בהדרגה. רדיו דיסק של Sony. אני משער שזאת איזשהי בעיית חשמל באוטו ואשמח להצעות/השערות/פתרונות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי ברצוני להרכיב את מערכת ברכב ונותרו לי מסרפ שאלות לפני שאני אתחיל את העבודה. ולמי ששואל למה אני לא משלם 400 שקל למתקין מקצועי שיתקין לי את המערכת אז זה משום שאני פשוט אוהב מאוד לעשות דברים בעצמי ולאו דווקא בגלל כסף. הבהרה: את הכיוון של המערכת אני הולך לבצע במקום מקצועי. אוקיי אז הנה השאלות: 1. מה אורך כבל הזנת (+) למערכת שבדרך כלל לוקחים? 2. האם את חוטי החשמל צריך לקחת בצד אחד ואת הRCA להניח מהצד השני? 3. האם כבל בעובי 8G יספיק למגבר 1000? 4.מה ההבדל בין כבל 8G מסוכך (כחול לבן) ל8G רגיל? 4. במידה ויש לי 2 מגברים מה עדיף יותר? 2 כבלים של 8G או אחד של 4G עם מפצל בסוף ? 5. את ה (-) של שני המגברים צריך לחבר לאותה נקודת הארכה או שכל אחד זקוק לחיבור …
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 944 צפיות
שלום תישמעו אני מאוד הייתי רוצה לדעת איך אני שם תתיבה של הסאב שיתן באסים יותר חזקים וחדים לכיון המיספר של הרכב את הסאב אוו לכיון המושבים של האוטו... ויש לי עוד שאלה קטנה אם איפשר הייתי רוצה לדעת במגבר כמה לשים את הכפתור של הסאב יש לי 3 רמות יש לי 2 4 ו6 על איזה מיהם 6 זה הכי גבוהה אם אני ישים את זה על 6 זה לא ישרוף תסאב עומס משהו? תודה לכם אנשים אחלה לילה שיהיה לכם..
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מעונין לקנות סאב בסכות של 800-900 שקל בלי תיבה רק תסאב איזה סאב הייתם מציעים לי לקנות אני מחפש סאב חזקקקקק שידפוקקק וירגישו טוב מאוד תבום חח יש לי סרווין ווגה HED 12 אינץ והוא דופק מצוין אני מחפש משהו יותר חזק ממנו ושיהיה דפיקה יפה לא מסריחה תודה\!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
אני מעונין לשים 6*9 באוטו ויש לי תקציב דל ומה שאני יכול לקבל בכסף הזה זה קליפורניה בום הייתי רוצה לשמוע למי יש ואיך הם נשמעים,למי שבאזור אשקלון ויש לו שיגיד לי כי אני אשמח לשמוע אותם
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום... אני רוצה לחבר מערכת באוטו ויש לי דיבורית מהמערכת יוצא לי חוט שכתוב עליו ATT הכוונה זה שכל פעם שמחייגים אליי והמערכת פועלת אז היא מנמיכה את עצמה אוטומטית למישהו יש מושג אולי לאן אני מחבר את החוט הזה בדיבורית כדי שזה יעבוד ? תודהההה
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
אני צריך מגבר איכותי במחיר צנוע. ה HU שלי הוא BLAUPUNKT 50*4 . המגבר אמור להפעיל זוג קדמיים קומפוננט 100 WATT RMS ואחוריים 9*6 זמניים של סביביות 40 ~60 RMS בערך שיוחלפו כניראה ב9*6 יותר רציניים בהספק של 70 -120 RMS. התקציב הוא סביבות ה 800 ש"ח. בשביל קפיצת מדרגה רצינית באיכות אני מוכן להשקיע 200 -300 ש"ח נוספים. חשבתי לקנות את ה BOSS 600 או 800 WATT אבל למזלי הבנתי בזמן שזה לא BOSE ! נ.ב. המגבר לא הולך להפעיל סאב ולכן אפשר אולי להתפשר על עוצמה. (שאלתי כבר שאלה דומה ולא קיבלתי תשובה)
הודעה אחרונה מאת diskmen, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום בפתאומיות ובצער רב נשרף הסאב שלי . הייתי בנסיע ופתאום שמתי לב שהבאס נעלם . לקחתי את הסאב הביתה , פירקתי ובדקתי התנגדות (וידוא הריגה ) . הסאב הוא רוקפורק RFZ3412 , תיבה 60 ל' פתוחה. האם שווה לתקן ? מה עלות התיקון? אני יודע שהסאב לא יחזור לנגן כמו שניגן .
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום... קניתי מערכת רדיו דיסק לרכב ורציתי לדעת אם יש פה אאיזה מדריך עם תמונות שאני אוכל לחבר לבד תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 928 צפיות
שלום חברים אני מחפש מגבר בין 500 ל 800 שח שיסחוב לי את המערכות הבאים באוטו מערכת פיוניר 1650 רמקולים פיוניר 350W סאב פיוניר TS-W305C 800W חברה אני חייב עזרה זה דחוף עד סוף השבוע הזה אחי בצנחנים ואני רוצה לעשות לו הפתעה איזה מגבר אני צריך לכל העסק משהוא בין 500 ל800 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש אמת באמירה כי חוטי RCA שהיו מחוברים ברכב מסויים, בוודאות יגרמו לרעשי השראה אם יותקנו ברכב אחר, או שמא זו סתם המצאה של מתקין מסוים בכדי לנסות ולמכור עוד סט של חוטים. שכן , אין היגיון בדבר תודה.
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה עושה לסאב כאשר אני הופך את הפזה? למה זה מועיל או משפיע? תודה לעוזרים ולמגיבים................
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 5 תגובות
- 967 צפיות
שלום היום הסעתי את דוד שלי לנמל תעופה, הוא טס לקנדה ואחר כך לניו יורק. הייתי רוצה בבקשה חנות מכוונת לאביזרי אודיו לרכב בניו יורק. יש את איטרוניק. זה בברוקלין אז זה קצת רחוק. אם מישהו מכיר משהו או אתר אז תודה רבה. אחלה יום.
- 2 תגובות
- 957 צפיות
שלום יש לי בבית סאב +תיבה, של חברה לא ידועה, וסביר להניח שהתיבה לא מותאמת במיוחד לאלמנט, והמידות שלה נשלפו סתם ככה . לאחי באוטו יש מונובלוק 500W של SPL עם סאב של SPL 450RMS שומעים אצלו מפוצץ אוזניים, שובר חלונות, או איך שתרצו לקרוא לזה... פשוט מדהים. הכל מדויק, הסאב שלו יורד נמוך נמוך והכל נשמע הרמוני לחלוטין... חיברנו את הסאב שיש אצלי בבית (הוא סאב של רכב במקור!) הסאב לא ירד נמוך כמו ה SPL, תווח התדרים שלו לא היה רחב כמו ה SPL. אני מוזיקאי, לכן השמיעה שלי מפותחת יותר מאשר האוזן הממוצעת ולכן אני שם לב בבירור להבדל בין הסאבים. השאלה שלי, האם אפשר לשנות את התדרים של הסאב שיש אצלי על ידי שינוי נפח התיבה שלו? אולי על ידי סגירת הפיר (הוא גדול מדי…
-
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=759 מה אתם אומרים עליו?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 790 צפיות
באיביזה שלי יש מערכת מובנית ללא דיסקים ויש לי צינג'ר שעובד על תדר רדיו(FM) וברשותי מגבר BOSS חזק ואיכותי+קומפוננט JBL 160 ו + 6X9 JBL 400 + סאב פיוניר 600 שברכב הקודם הייתי ממש מרוצה מהשמיעה... לפי דעתי השנויה במחלוקת שהשמיעה לא תהייה טובה בגלל הHU המקורי של האיביזה מביני עניין מה הייתם ממליצים לעשות בקשר לHU? (חשבתי להרכיב dvd איכותי בלי המסך... משתלם?) נ.ב אין מקום להרכיב HU אחר אלעד.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי. יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא אותם במחיר הנ"ל?
- 1 תגובות
- 901 צפיות
היי! הרכב המדובר הוא טויוטה סטרלט. יש לי שאלה כזו, הרמקולים הקדמיים באוטו לא עובדים בכלל מאז שרכשנו את הרכב . לדעתי אין שם אפילו רמקול, אבל אני לא יכול לדעת כי אני לא יודע איך מפרקים את הכיסוי.. . אם מישהו יודע הוא מוזמן להדריך ... אני לא יודע אם זה קשור אבל ברכב יש טויטרים, ייתכן שאיזשהו מתקין גאוני חאפרי משהו התקין את הטויטרים על הקו של הקדמיים? אם למישהו יש תשובה, אני אודה מאוד... :)
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי פעם ראשונה שאני כותב פה אבל אני קורא פה ושם כשיש זמן... אחלה פורום שבעולם אני רוצה לפנק תאוטו *** תאוטו = את האוטו ***ברדיו דיסק ורמקולים קדמיים לדלתות לא צריך יותר מזה כרגע.. הקטע זה שהיום מדדתי את הרמקולים והם יוצאים 14~ ס"מ לא מדויק על המילימטר אבל זה בערך 5.6 אינץ שאין כזה רמקול, עכשיו הקטע שלי זה איזה גודל אני צריך להכניס לשם? אין לי כוונה לחתוך או משהו אלא ישר לתוך המקום שלו, אני יודע שיש 6.5 אינץ או 5.25 אינץ איזה יתאים לי יותר? ואחרי שאני אדע איזה גודל אני צריך, אז איזה רמקולים קדמיים אתם ממליצים שעולים בסביבות ה250 שקל לא להיסחף יותר מזה כי אין לי... ושיתאימו לרדיו דיסק שאני אגיע אליו עכשיו בקשר לרדיו דיסק קראתי באודיונט על מה שאמרו ונראה לי …
הודעה אחרונה מאת Pasha1, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(מנהלים, אם צריך לערוך את הכותרת אשמח אם תעשו זאת ) שלום חבר'ה, אז ככה: הסיפור הוא כזה- מי שמכיר, קניתי HU פנסוניק עם מסך 6.5 נישלף מהמכשיר+רכזת פנסוניק עם TV טיונר+מכשיר DVD. עד כאן הכל תקין... ברגע שסיימתי להתקין ע"פ ההוראות בספר הפעלתי הכל והכל עבד תקין אך הייתה על המסך אזהרת WARNING , הבנתי מהספר שזה קשור לאיזה משהו בטיחותי שברגע שהאמברקס משוך אז יורדת ההודעה מהמסך וברגע שהוא לא משוך האזהרה מופיעה... עכשיו, ניסיתי להבין את השרטוט בחוברת ועשיתי ככה: יש חוט מהרכזת שהוא אחראי על הדבר הזה וצריך בעקרון לחבר אותו למינוס של האמברקס ביחידה שמדליקה את הנורה בלוח שעונים...ככה זה צריך להיות. מה שאני לצערי הבנתי בהתחלה הוא שזה צריך להיות מחובר לפלוס....מה ש…
- 5 תגובות
- 940 צפיות
של מיצובישי סופר לנסר?
הודעה אחרונה מאת ג'אסטי_טורבו, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! מישהו יודע מי היבואן של קוד אלארם הארץ? או לחלופין איפה ניתן לשכפל שלט של החברה הנ"ל? תודה.
הודעה אחרונה מאת jenia269, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברה רציתי לשאול אתכם שאלה לגבי הרדיו דיסק הזה הם כתבו שזה דגם של שנת 2005 ועם תמונה שלהדגם החדש של 2005 אבל לפי המפרט תכני זה הדגם הישן עם משהוא יודע משהוא לגבי זה ותודה רבה לכול העוניםhttp://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=2
הודעה אחרונה מאת Pasha1, -
- 3 תגובות
- 822 צפיות
יחד עם שידרוג המערכת באוטו, החלטתי לבנות גם תיבה חדשה לסאב מאגנט שברשותי, תיבה מלבנית שתחליף את הצינור ההוא שהתגלגל לי בבגאז' (תיבה עגולה). הגדלתי את התיבה ב10 ליטר ואת הקיר האחורי שלה בניתי באלכסון בזוית 70 מעלות, ככה שיתאים בדיוק לזוית של הכסאות האחוריים (חסכון במקום). המגבר כמובן הורכב על גב הכסאות וכאשר מיקמתי את התיבה אמרתי, רגע למה לא למקם את הפורט בקיר האחורי של התיבה ככה שיהיה בדיוק מכוון על המגבר (המגבר בין הכסאות לתיבה), ככה ישתמש המגבר באנרגיה שהוא מוציא להפעלת הסאב כדי לקרר את עצמו. לדעתי חסכון ענק ולא צריך מאוררים לשיפוטכם..
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכל חברי הפורום ,כרגע מחובר אצלי לרכב מגבר של jbl gto מגושר לסאב ,החלטתי לחבר מגבר נוסף,שירשרתי את ה 12 וולט ,אדמה ,והרימוט למגבר הנוסף וחיברתי 2 רמקולים ו2 טוויטרים,ה-pre out של ה-hu הוא 4 וולט ,מה שקורה הוא שבכל פעם שאני מגביה את הווליום ,המגבר השני מתנתק (הנורית חיווי הופכת מירוק לאדום) ניסיתי להוריד את ה-gain אבל הבעיה תמיד חוזרת ,המגבר השני תמיד מתנתק וחוזר לפעול בינתיים חיברתי את הרמקולים האחוריים ל-hu . המגבר הבעייתי מחובר כרגע רק לטויטרים ובתור צרכני זרם נמוכים הם לא גורמים למגבר להתנתק הבעיה היא רק כשאני מחבר למגבר הנוסף רמקולים אחוריים . (ד"א המגבר השני הוא פרוסאונד 900 וואט mosfet, לא לגחך,זה עדיף מכלום ) מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 1 תגובות
- 916 צפיות
אז ככה, אחרי קצת בדיקות בשטח, קיבלתי כמה הצעות שנראו לי סבירות.. 1.רמקולים קדמיים: Magnat Pro 1320 ש"ח 300 (ועם המחיר לא הגיוני כנראה שזהBP1320... ) ואחוריים:Magnat pro 6930 ש"ח 350 (ושוב, אם לא הגיוני זה הBP) 2.קדמיים: Pioneer TS6961E ואחוריים TS613040R הפיוניר יוצאים קצת יותר זולים מהמגנט... 3. קדמיים, משהו ב200 שקל.. אחוריים: Kenwood KFC-M6925 ב350 ש"ח 4. JVC csv6934 ביחד עם csv523 כל זה בלי מגבר.. אז מה אתם אומרים?.. חוות דעות על הרמקולים (אולי למישהו יש אותם?), או הצעות אחרות יתקבלו בברכה התקציב שלי לרדיו פלוס הרמקולים עומד על 1000 שקל פלוס מינוס.. הרדיו דיסק לא צריך MP3.. אם למישהו יש רעיונות יותר טוב, אני יות…
הודעה אחרונה מאת צחי, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר'ה, יש לי בעיה בהונדה סיוויק 2001, יש לי סאב ומגבר, כשאני שם מוזיקה בווליום גבוהה, והסאב עובד, הלוח שעונים מתחיל להבהב,כשהמוזיקה בוויליום נמוך והסאב עובד גם, אז הכול בבסדר, מה אני צריך לעשות כדאי שזה יסתיים?? דרך אגב לפני שמתי סאב זה לא היה!!! תודה לכול העונים!!
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- avargel
- Aviady001
- NAPOLEON
- Mushu_
- רכוב כעומד
- shlomiko
- orsh99
- FROGIE
- DRcarLEd
- לב טוב
- YULI1
- Jeka88