Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר בין כיוון מערכת להפיכת פאזה

פאזה הפוכה זה מתי שאתה מחבר את החוטים של הרמקול הפוך ( אז הוא דופק הפוך )

למרות שאני לא מרגיש בהבדל

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה יודע מי קופץ בראש ?

הוא שאל שאלה מאוד ברורה מה היתרונות חסרות של הפיכת פאזה....זה שאתה לא מרגיש הבדל זה או כי אצלך אין הבדל או שאולי האוזן שלך לא ממש רגישה....או ש1001 סיבות אבל הבדל יש אחרת לא היתה אפשרות כזאת בכל הד יוניט טוב

בקיצור : הפיכת פאזה בדרך כלל עוזרת לשפר בעיות של דילאיי....זאת אומרת שלפעמים יש הרגשה מוזרה שהבאס טיפה מאחר את המיקום שלו בטראק, והפיכת פאזה יכולה לפעמים לפתור את זה, יתכן ויש לזה עוד יתרונות.....אני מחכה לשמוע מהחבר'ה ה"כבדים" יותר תשובה מעמיקה....

פורסם

כשאני הופך פאזה אצלי ברמקולים אז זה רק הורס את הכל, זה אומר שהבאס נעלם לחלוטין והוופרים מחרחרים והטרבל מצפצף בצורה נוראית.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

בכללי להפוך פאזה ב180 מעלות בין סאב לרמקולים נוספים אשר מוחברים למגבר גורם לכך שהממברנה של הסאב תדפוק אחרי הממברנה של הרמקולים כל הזמן ובכך אתה לא "מבטל" את הבאס מהרמקולים כתוצאה מכך שהסאב במצב רגיל בולע מהם .אצלי האפקט מורגש והבאס הראשי מהסאב בא באיחור והדבר לדעתי יוצר אפקט נעים יותר לאוזן.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קשה להבין את ההסבר שלך אבל התוצאה של הפיכת הפאזה תלויה במספר גורמים, המטרה היא שהפאזה האקוסטית של הסאב תהיה זהה לזו של שאר הרמקולים ברכב ולא שהממברנה "תדפוק אחרי" כפי שכתבת. הכל מוסבר בקישור שהבאתי.

Guest תמיר .א.
פורסם
.....אני מחכה לשמוע מהחבר'ה ה"כבדים" יותר תשובה מעמיקה....

אנשים כבדים מעניין מי המכובדים......מעניין מי אילו...

תמיר

פורסם

צודק אייל , הקטע עם הממברנה לא היה מדוייק אבל אכן התכוונתי לאפקט אקוסטי כמו שהזכרת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עם כבר נפתח נושא..

בימים הקרובים יותקן אצלי ה JBL

יש מישהו מהאזור שיכול לכוון כמו שצריך את כל המערכת?

או שכדאי להגיע למפגש סאונד ומישהו יוכל לעזור לי?

פורסם

חברים אני פשוט לא מבין אותכם...למה אתה צריכים שמישהוא יכיוון לכם את המערכת לפי השמיעה שלו ולא שלכם .....הרי לכוון זה כזה קלה......

1-תורידו את כול הקרוסים במכשירים שלהם

2-תעלו את העוצמת הווליום ל45 בפיוניר 27-30 באלפיין

3-ותתחיל לסובב את הGAIN במגבר לאט לאט עד שתישמעו עיוות ואז תוריד קצת כדי לעצור את העיוות

4-תחזור למושב הקדמי ותתחילו לשחק בקרוסים של מכשיר עד שתיהיו מרוצים

אם יש לכם רדיו דיסק ממש ממש טוב עם מעבד איכותי אז והמגבר הוא JBL או רוקפורד PUNCH או כול מגבר נחמד

תינסו לשים את הקרוסים שלהם על FLAT משמע רק הרדיו דיסק יחתוך ויעבד את צליל ...לפעמיים זה הרבה יותר טוב.......

פורסם

אדי הבעיה שאני לא ממש הכרתי את המכשיר שלי ( DEH 670) ואת החיתוכים הקיימים בו...כמו כן במגבר (JBL GTO 75.4) שצריך להגיע מחר ויותקן עד סוף השבוע! וכמו כן את השילוב המתאים בכיוון שלו.

• תוכן חדש...