פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
חברה שלום . השבוע קניתי מהדיוטי פרי את הרדיו דיסק הזה http://www.pioneer.nl/nl/product_detail.jsp?product_id=9928&taxonomy_id=25-121ורציתי לשאול עם הוא תומך בכל התדרים בארץ (עם אני יכול לשמוע את כל התחנות בארץ) תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 4 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם...יש לי ברכב סאב של פיוניר 800 ואט עם תיבה לא מקורית קצת יותר גדולה מהמקורית והפורט כלפיי מעלה ...הסאב יושב על מגבר של בוס 1000 ואט והסאב מקבל חצי מהמגבר כי החצי השני נותן לרמקולים...הרמה של הבאס במגבר מכוונת על 12 שזה הכי גבוה והכיוון לסאב פתוח רק על חצי והסאב דופק כמו מטורף אם אני מגביר את הכיוון טיפה יותר מחצי הסאב זז יותר אבל דופק אותו הדבר והדפיקה לא מספיקה לי... מה לעשות? אלירן אביטן רכב: סיאט איביזה טורבו 2001
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
המגבר הזה מוצהר שהוא http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14797 4X220 ב 2 אום אני מחבר אליו סאב אז נשאר לי 2 יצאות האם אני יכול לחבר אליהם קומפ' 100RMS ורמקולים 100RMS 6.5 הקומפ' על ערוץ והרמקולים על ערוץ(יעני להוריד התנגדות ל 2 אום) האם זה לא בריא למגבר?
הודעה אחרונה מאת SQL, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר שקה לי לוותר עליו , נוצרה תקלה קטנה , הטרנזיסטור המרכזי של ההגברה , TDA7381 , התפוצץ/נשרף , בכל מקרה הוא מתחם הרבה הרבה והיציאות של הרדיו דיסק לא עובדות אבל כל הרדיו דיסק עובד חלק חוץ מזה , זאת אומרת שאני יכול להשתמש בוא ביצאות קדם מגבר כרגיל הבעיה שהיתה לי זה שהוא התחמם הרבה שהפעלתי דיסק , ממש הרבה , מהטרנזיסטור הזה , אז החלטתי להוציא אותו (כמובן לא בפרעות , אלה עם מלחם כדי שאני יוכל להחזיר אחד אחר) , עכשיו כרגע שאני מפעיל את הרדיו דיסק ללא הטרנזיסטור הזה , הרדיו דיסק עובד , אבל נראה כאילו חסר לו כוח , וברגע שאני לוחץ על הכפתור שמעביר מרדיו לדיסק , הרדיו דיסק נכבה , כאילו אין לו חשמל , וגם תצוגה לא רואים טוב כלכך , השאל…
-
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דבר ראשון, אני מדבר על ה2 דגמים: קליפורניה אדום והצהוב שהם הדגמים הלא מוצלחים היחידם כנראה שלום, לפני כמה חודשים קניתי קליפורניה בום, אכן לא פירסמתי את הדעות האמיתיות של על הרמקול שהייה לי (אדום) אז ככה, הרמקולים (הצהובים והאדומים) מגיעים יחד עם חוט של כמה מטרים והוא בעצם הכבל של הרמקול הוא מאוד דק (ולכן מומלץ לקנות עבה יותר בשביל האיכות) והחיבורים עשויים מפלסטיק זול (פחדתי שישבר אם אני ישתמש קצת בכוח אז לא נורא קונים חדש כמה שקלים, אחרי חיבורם הרמקולים נשמעו בעלי צליל עמוק ובאס נעים, ככה זה עד החצי, אם מגביהים יותר, אז הוא מתחיל לזייף אבל ממש (אלא אם תוריד את הבאס למינימום ותמשעו רק את ה mid וה high-שזהאומר ה"קול" עצמו ו הטוויטר אם מגביהים שומעים את הרמקול צורח ו…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 818 צפיות
יש דרך לחבר את כל 4 היציאות לסאב אחד? לחבר שלי יש את הסאב COMPVR ויש לו שני מגברים 4 ערוצים שבגישור לא מוציאים מספיק לסאב...יש דרך לעשות שכל היציאות יהיו מחוברות? תודה לכל העונים...
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה לי קליפורניה בום 800W (AMP) והחלפתי ל JBL GTO 75.4 מהדיוטי פרי הסאב הוא 10' HED של Cerwin Vega . משום מה שמעו הרבה יותר חזק עם הקליפורניה בום ! שאני נותן לסאב יותר עוצמה ב GAIN הוא פשוט מתחיל לתת פיקים כאלה (כמו שנותנים מכה בתחתית של כוס פלסטיק) מה קורה כאן ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי דיסק אוסף של run dmc , בוא נגיד שהוופר של הסאב קיבל כזאת פתיחה כמו שהוא לא קיבל מימיו it's tricky ,it's tricky tricky tricky
הודעה אחרונה מאת chaotik_angel, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת בקשר להודעה מיקודם שאין באסים ולא שומעים אותם ויש לי קצת בעיה באנגלית אולי מהרדיו דיסק יש אפשרות שליטה על הבאס גבוה נמוך איפה האפשרויות הזאות??אם מישהו יודע בבקשה תעזרו לי
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
סטראו לרכב בבית 1 2
מאת רון- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, כרגע יושבים אצלי בבית מגבר וסאבוופר והם הולכים לשבת עוד שלושה חודשים עד שנקבל אוטו חדש עליו אני מתכוון להתקין את המערכת. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות על מנת להפעיל הכל בבית. יש לי גם HU אבל אם זה אפשרי להפעיל את הכל דרך ה AUX של מערכת הסטראו הביתית או כל קומבינה אחרת שלא מחייבת את השימוש ב HU אני אשמח לשמוע. בתודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי HU של Pioneer עם MP3 והכל... (4650) אני כנראה אקנה את הסט קומפננט morel pulse 6. בנוסף יש לי את הסאב הבא: http://www.macaudio.cz/sub/redattack_reflex_30.html רציתי לדעת איזה מגבר הייתם ממליצים לי לשים על המערכת הנ"ל? בגדול הרמקולים צורכים 110WRMS כל אחד והסאב 230WRMS. חשבתי לקנות מגבר 4 ערוצים עם בערך 100RMS לערוץ, ולחבר אליו את 3 הרכיבים שכמובן הסאב מקבל גישור משני ערוצים. קודם כל האם החשבון שעשיתי נכון? האם גישור הכוונה חיבור "פשוט" של מספר הRMS בכל ערוץ? דבר שני הייתי רוצה שתמליצו לי על מגבר בתווך מחירים יחסית נמוך- בסביבות 500 ש"ח, כמובן שכמה שפחות הכי טוב, אבל שלא יהיה גרוע לגמרי (יד שניה גם בא בחשבון, השאלה מה לחפש ביד שניה…
הודעה אחרונה מאת Psycho17, -
- 4 תגובות
- 885 צפיות
קבלתי זוג טויטרים של MB Q דגם: RTC 25 הוא 6 אום. אבל כמה וואט RMS הוא יוכל לקבל. לפני שהוא ינזק.
- 3 תגובות
- 660 צפיות
ערב טוב לכולם. הווליום נימדד בDB, ועל כל רמקול רשום את הDB שלו כאשר אנכנו קוראים לזה נצילות. לפי מה שאני מבין ומהקריאה בFAQ אז בתנאי שנותנים לרמקול את ההספק שרשום עליו בRMS אז הוא יפיק את הDB שרשומים עליו (זה קורה בתדירות של 1000HZ אם אני לא טועה). בתנאי שמה שרשמתי זה נכון אז אני מבין שאם לרמקול יש נצילות של 93DB והוא דורש הספק של 40 RMS לעומת רמקול של 90 DB שדורש 75RMS אז אם נספק להם את ההספק שהם צריכים אז הווליום של הרמקול בעל הספק של 40 RMS יהיה גבוה יותר?,האם אני צודק?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 779 צפיות
שלום רציתי לדעת כמה דברים קטנים יש לי מגבר וסאב עכשיו אני לא יודע למה לא שומעים ממש חזק תבאסים בחוץ כאילו מחוץ לאוטו לא יודע אולי משהו במגבר זה קשור לתדרים לשחק אם זה כפתור באס רמות וכול זה בבקשה אנשים תעזרו לי כול מי שמבין מציל אותי אם הוא עוזר תודה רבה אני מודה לכם מאוד.. (:
הודעה אחרונה מאת 1200mics!, -
- 1 תגובות
- 769 צפיות
רציתי לדעת מה אתם אומרים על הקומפוננט של קיקר הKS56.2 לגבי האיכות והעוצמה
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למישהו יש הצעות טובות לרדיו דיסק פלוס רמקולים לאוטו?.. הקדמיים 5 ורבע אינצ'
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 5 תגובות
- 735 צפיות
חברה , למי שמכיר -מה דעתכם על הסאב הזה של MAGNAT דגם :XPRESS3000 שמגיע עם תיבה בהספק 180 נקי. מה דעתכם ? איך הוא ? דופק ? מדוייק ? מחזיק ? אמרו לי שהוא עדין מאד ומיתפרק אחרי זמן קצר מאד ולא להיתעסק איתו. [אני יכול להביא אותו יד שניה ב380 ]. הינה זה הסאב. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2425,normal_sales לכל מי שמכיר שמע או היה לו אשמח לשמוע חוות דעת . נ.ב -[הסאב יחובר לגישור שנותן 130RMS .] תודה
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 4 תגובות
- 755 צפיות
שוב שלום לכל האנשים הטובים לא מזמן הייתי בבית של חבר ושמעתי את הרמקולים שלו אשר מצוידים בסאבוופר 15" . משום מה, אך יכול להיות שאני טועה, הרגשתי שהסאונד שמפיק הרמקול הוא יפה במיוחד וזאת רק הודות לגודלו של הסאב. הצלילים ממש עפפו את כל החדר וההרגשה הייתה ממש חייה. השאלה שלי היא האם יש לסאבוופר 15" יתרונות על פני 12" מלבד העוצמה החזקה יותר? והאם לסאבוופר 15" יש גם חסרונות על פני 12" ? כי בכל זאת הנפוץ מבין שניהם הוא ה 12" ... בתודה מראש, רון.
- 34 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני לא יודע למה,אבל האיכות מאוד לא טובה,יכול להיות שהוא לא הורכב נכון,הצליל מאוד באסי ועמום,לא משנה איך אני משחק עם האקולייזר... כאילו שמשהו לא מכוון,או שהמגבר לא עובד בכלל על הרמקולים הקדמיים... רק הסאב עובד... מה יכולה להיות הבעיה? לפני כן היה לי פיוניר 1650,הוא אמור להיות הרבה פחות טוב ודווקא בו שמעו הרבה יותר טוב.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
כבלים להתקנה
מאת דודו172- 4 תגובות
- 838 צפיות
חברים אני יודע שהנושא הוזכר כאן פעם אך חיפוש לא העלה דבר.. מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש גלילי כבלים להתקנות כגון מתח 8גייג או חוט רמקול טוב בגליל[כמובן שמחירים יעזרו..] באיזור המרכז
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקניית המגבר החדש (JBL GTO 75.4) נתקלתי בחוטים/חיבורים המודגמים בתמונות למטה החיבור במגבר הוא של הפלסטיק הזה שמחולק ל 4 והיציאה היא ב 4 חוטים רגילים ... מישהו בבקשה יכול להסביר למה זה משמש? לצורך העניין מחוברים לי על 2 ערוצים קומפו' ועל 2 ערוצים בגישור - סאב תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי את 860 פרימייר ולחבר שלי יש את ה 8600. הרגיל. עכשיו לי (860) יש בצד (צד שמאל) על המכשיר עצמו, יש חריץ קטן, ויש שם כפתור הזזה. קטן וחבוי. ויש לו שני מצבים. אחד (STD) והשני (NW) הוא כרגע על STD . אבל מהזה הכפתור הזה. ולמה הוא משמש. ומה ההבדל בין שני המצבים?? ולמה יש אותו רק לפרימייר? אז למי שיש את החוברת לפרימייר. לי אין את החוברת כי זרקו לי אותה לפח. (טעות של המנקה )
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברה רציתי לשאול אתכם שאלה לגבי הקומפוננט הזה מהדיוטי פרי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=877&CategoryID=122&Page=2 העם משהוא שמע אותם ויודע עם יש להם טויטרים צורחים וגם עם שווה לקנות אותם ב325 שקל תודה רבה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת TheGreatCat, -
- 0 תגובות
- 558 צפיות
רציתי לקנות קומפוננטים חדשים ונתקלתי בקומפוננטים של החברה הזו - Soundstream. האם למישהו יצא לשמוע כאלה מורכבים? שווים משהו? איך הם בהשוואה ל : 1. Rockford FNQ-3614 2. Focal Poly 3. Infinity Kappa כולם במידה 6.5".
הודעה אחרונה מאת Tsrivi, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי רדיו-דיסק פנסוניק מסוג CQ-DF903U בארצות הברית. האם מישהו יודע איך ניתן לשנות לו את התדרים כך שיתאים לשיטה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי זמן רב החלטתי על מערכת ואני מביא את הסאב והמגבר מארצות הברית הם עוד שבוע צריכים להגיע זה הסאב:http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13522 וזה המגבר:http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14797 שיתן לו 440RMS נקי (אל תשאלו אותי למה הוא 550RMS ולא 450RMS הסאב, כי יש לי הצעה טובה עליו) המערכת תהיה על מזאדה 6 2.3(2005) אני רוצה להתחיל לבנות תיבה לסאב אז אני רק רוצה את המידות לסאב הזה? אני רוצה תיבה אטומה אני אוהב באס מדיוק ולא רעש. אני בונה את התיבה בנגרייה בחינם ואני רוצה לשים על כל התיבה פיבר אחרי שאני בונה אותה מעץ איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי?
- 1 תגובות
- 694 צפיות
מתי אני צריך לשים קבל באוטו? יש לי: 4 רמקולים, 2 מגברים וסאב ומערכת טובה...
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם ותודה לכל מי שנכנס ועוזר אז כרגע יש לי מונובלוק ואני מעוניין להתאים לו סאבים בין 2-4 סאבים אני מחפש איכות חזקה אז כן אני יודע שכולם אומרים שאם זה חזק זה לא איכותי בטח לא בעוצמות שאני אעבוד בהן אבל מה לעשות? בגלל זה זה פרוייקט סאבוופר! חייבים להיות סאבים איכותיים במחירים עממיים יחסית! שיהיו גם חזקים העוצמה המקסימלית 1500 RMS האופציות שעלו לי לראש בתחום מחירים של עד 2000 ש"ח לכל הסאבים הם Cadence Beast 12-2 X2 Hifonics Zeus ZS12 X4 Kicker Comp VR 12" X3 Power Acoustik MOFO12 X1 Kenwood KFCW3009 X3 LANZAR HRW124 X3 עוד אופציות אני לא מכיר אף אחד מהסאבים עוד לא יצא לי לשמוע אלה הדברים שנראים לי מתאימים כל הצעה נוספת ת…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב, לכבוד התחדשותי בסאב סרווין וגה מדגם HED 12 אינץ , החלטתי לעשות את התיבה למגבר שהרבה זמן אני מתכנן אותה בראש.. מכיוון שתיכנונים אצלי בראש נראים יותר יפה מאשר במציאות.. גם כאן ידעתי מראש שבמידה ואני אעשה את זה.. כדאי לעשות את זה פעמיים.. פעם אחת עם סוג עץ חרא.. ואחכ לשכלל ולעשות את זה מהעץ היותר טוב... יש לי פה תמונות של ההתקנה.. לא משהו מדהים... וממש עוד לא גמור, כמו שאמרתי, נשאר לי "רק" לבנות את זה שוב והפעם יותר מדוייק ויותר רציני...
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום עשיתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובה. היכן באזור חיפה ניתן למצוא (לקנות) MDF לבניית SUB? בתודה מראש מקס.
הודעה אחרונה מאת gal75,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,667 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- stx
- SlowRide
- gpm11
- שלמה האספן
- סולל הדרך
- amosbmw
- flytomars
- TheArcane
- במבליק
- Pavlik
- ezuf
- צוק