Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידו בהיתחשב בנסיבות. נסה סוני או קנווד 6*9 בהצלחה

אני אדבר איתך בלילה אני זז ללמודעכשיו למתכונת בעוד יומיים

מצטרף להמלצה על סוני :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עכשיו היא לא הבינה מה קרה (בגלל ששמתי מקסימום באס), היא בדקה ב2 סוגי קליפורניה שונים וראתה שגם שם הבעיה, אופס, עכשיו היא חושבת שהרדיו דיסק לא בסדר, כנראה גם הוא נדפק, או קי החליפה ל 2 מהתצוגה דגם אחר

עכשיו היא קראה לספק מהמחסן ובעצם הוא גם שבר את הראש 45 דקות ושאל מעניין מה קורה פה? מישהו שיחק עם הבאס?

אמרתי לו אני !

הוא אומר, אהה אין פלא ששומעים ככה שמת מלא בס

אמרתי ו הבאתי רמקולים חדשים שהרדיו מוציא אפילו לא חצי ממהספק שלהם והוא אומר לי " אם אתה רוצה מלא בס תיקח סרווין ווגה" אמרתי לא , לא רוצה, אני קניתי קליפורניה ואני רוצה שיהיה באס טוב, הוא אומר יש לך בעיה, אמרתי לו , לא הבעיה ברמקולים ה *** שלכם בקיצור התוכחנו ובסוף הוא הלך התעצבן ,

דיברתי עם "המזכירה" הנחמדה וכאמור בחבילה היו אמורים להיות 6 רמקולים של קליפורניה, קיבלתי 2 רמקולים של 6 וחצי והיא ידעה ישר שלא שומעים טוב, היא אמרה שאין מה לעשות חוץ מ להחזיר את מלוא הכסף ששולם או שנחליף לך הכול, העדפתי לקבל את הכסף בחזרה, אמרתי לה במחיר הזה אני קונה פיונר יותר טובים מה *** שלכם

בקיצור מה שבאתי לאמר ש 2 הדגמים אדום וצהוב הם צעצוע, בניגוד לזה, הרמקולים השחורים והזולים יותר (שנגמרה להם המלאי מהם) נשמעים הרבה יותר טוב ובכלל עולם אחר ! (כמו במערכת של אסף ששומעים מעולה !)

לסיכום

קליפורניה ברררררררר (מקרטעים)

(אדומים וצהובים)הדגם השחור מעולה

אני מבקש רשות לנסח את חוות הדעת שלך שוב, אבל בתימצות יתר :

קניתי מוצר זול ורציתי שהוא ישמע כמו מוצר יקר.

הוא נשמע כמו מוצר זול.

בשירות הלקוחות של המוצר הזול שקניתי היו נחמדים ואדיבים ולא זרקו אותי מכל המדרגות למרות שעשיתי כל מאמץ שיזרקו אותי.

אחרי הכל, המוצר הזול המשיך להשמע זול.

דעתי על המוצר הזול היא כעת שהוא זבל.

ואני שואל - לא חראם לבזבז שני עמודי פורום על השטויות האלה?

קנית רמקולים בשקל, למה ציפית? לFOCAL???

ואם אתה מכוון HU, כל HU להוציא "פול באס" אתה לא עושה שום דבר חוץ מלהגיע לגבולות ההגברה של המגבר המסכן שבתוך הHU, ולא משנה איזה רמקולים אתה תחבר אליו, אתה תשמע זבל, ולא כי הרמקול לא מסוגל, אלא כי המגבר נכנס לרוויה.

רון.

-ורק בשביל ההגינות, אני קניתי לזוגתי סט של 6 רמקולים של קליפורניה בום לאוטו שלה, והתקנתי אותם, ושומעים -יחסית - ממש טוב, עם ראש של פיוניר. ולא ציפיתי לאיכות של MBQ ולא קיבלתי איכות של MBQ-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ציפיתי שרמקולים השחורים שידועים באיכות יותר טובה כי שמעתי אותם לאא הגברה ועם הגברה והם נשמעו ממש טוב ! ולא ציפיתי לקבל את הזבל האדום והצהוב

Suzuki Jimny

פורסם
אני מבקש רשות לנסח את חוות הדעת שלך שוב, אבל בתימצות יתר :

קניתי מוצר זול ורציתי שהוא ישמע כמו מוצר יקר.

הוא נשמע כמו מוצר זול.

בשירות הלקוחות של המוצר הזול שקניתי היו נחמדים ואדיבים ולא זרקו אותי מכל המדרגות למרות שעשיתי כל מאמץ שיזרקו אותי.

אחרי הכל, המוצר הזול המשיך להשמע זול.

דעתי על המוצר הזול היא כעת שהוא זבל.

ואני שואל - לא חראם לבזבז שני עמודי פורום על השטויות האלה?

קנית רמקולים בשקל, למה ציפית? לFOCAL???

ואם אתה מכוון HU, כל HU להוציא "פול באס" אתה לא עושה שום דבר חוץ מלהגיע לגבולות ההגברה של המגבר המסכן שבתוך הHU, ולא משנה איזה רמקולים אתה תחבר אליו, אתה תשמע זבל, ולא כי הרמקול לא מסוגל, אלא כי המגבר נכנס לרוויה.

רון.

-ורק בשביל ההגינות, אני קניתי לזוגתי סט של 6 רמקולים של קליפורניה בום לאוטו שלה, והתקנתי אותם, ושומעים -יחסית - ממש טוב, עם ראש של פיוניר. ולא ציפיתי לאיכות של MBQ ולא קיבלתי איכות של MBQ-

מילים כדורבנות...

• תוכן חדש...