Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 אום ו 4 אום...שאלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתונים של כל מגבר רשום עוצמה ב4 אום ועוצמה ב2. עכשיו איך אני משנה

את העוצמה שתיהיה ב2 אום, הכוונה ליותר חזקה ואיפה אני עושה את זה בדיוק ?

פורסם

2 אוהם זה התנגדות, בשביל שהמגבר יעבוד ב2 אוהם אתה צריך רמקול שמסוגל לרדת להתנגדות של 2 אוהם .

זה לא איזה מתג שמשנים ואז המגבר נותן יותר עוצמה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

גם אם תביא אלמנטים שההתנגדות שלהם שתי אוהם או אלמנטים שחיבור שלהם יתן התנגדות של שתי אוהם תדע שלא כל המגברים מסוגלים לעבוד בשתי אוהם.

פורסם

איכות לא יכולה להיות יותר גבוהה , אין דבר כזה.

זה פשוט , עם האלמנט שלך יכול לרדת ל2 אום אז ההספק שתקבל במוצא הוא גבוהה יותר.

אם האלמנט שלך לא יכול לרדת ל2 אום והוא עובד על 4 אום (למשל סאבים שונים) אז ההספק יקטן בהתאם להתנגדות שגדלה.

פורסם

דבר ראשון, התנגדות במגבר זה לא משהו קבוע, ההתנגדות שמציגים בנתונים של מגבר, זה התנגדות שהוא יכול לעבוד - לעמוד בה.

לא ידוע לי על מגבר לרכב שאינו יכול לעמוד ב2 אוהם, יכול להיות שיש כאלה מאוד זולים או ישנים. (לא נפוצים בכל אופן).

התנגדות באלמנט - זה דבר קבוע, זה לא משהו שאפשר לכוון .. או שהוא כזה.. או שהוא לא כזה.

האופציה היחידה שקיימת, זה להביא אלמנט עם 2 סלילים, לדוגמא סאב עם 2 סלילים של 4 אוהם.

חיבור טורי ביניהם יתן לך התנגדות של 8 אוהם, חיבור מקבילי יתן לך התנגדות של 2 אוהם.

או, אופציה שניה בשביל להנות מהיתרון ההספק, הוא לחבר 2 אלמנטים במקביל, (זהה לאפליקצית החיבור שכבר הזכרתי)

בנוגע ל-"איכות".

התנגדות גבוהה יותר, גורמת לDAMPING FACTOR של המגבר לעלות.

אם האוזניים שלך שוות ערך למיכשור מדידה, אתה תהנה מיתרון זה.

אם לא, סביר להניח שלא תוכל בכלל להרגיש בשינוי זה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...