Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה יש בידי מונובלוק של מגנט - וכעת אני מחפש אחר הסאב המתאים .

האמת שאני מחפש פאנץ הדוק מאוד - סאב שידע להרביץ יפה בטראנס אך יחד עם זאת להרעיד יפה יפה כאשר יהיה קטע ג'ז - צ'לו וכאלו .

הציעו לי את המגנט דיסטרקטור 10 אינץ (הכוונה היא לשים שני סאבים).

מה דעתכם ?

והאם יש לכם הצעות אחרות .

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

גבר

צודק - צודק

האמת - אחרי הקניה של המגבר, אני די קצר בכסף - אבל תמיד אפשר לעשות דברים בשלבים.

אבל וכאן יש אבל גדול - אני מאד מרוצה מכל החלקים שלי עד כאן והאמת שלא התפרעתי יותר מידי בהם. קשה לי לחשוב על קניית סאב ב 1500 שח - כי זה קצת מוגזם .

אבל - אני רוצה לקנות פעם אחת שישאר לשנים .

מחיר לסאב - אני מניח 1000 שח - שוב, בלבטים רבים אני כותב את המחיר הזה, אבל אני רוצה לקבל את חוות דעתכם ואם צריך אז אני פשוט אסתגל למחיר .

קחו בחשבון שאני צריך סאב של בערך 300 RMS

תודה לכולם

jingel

פורסם

בשביל סאב עם פיק חזק של באס, ולא מרוח, אתה צריך סאב עם מהלך קצר ועם הרבה הספק,

תשמע את הסאבים שלי בתחרות אם תבוא, אתה תבין מה הכוונה,

סאב עם מהלך ארוך פשוט לא יתן פיק מדוייק.

תמיר

פורסם

יותר נכון להגיד שעל מהלך ארוך, קשה יותר לשלוט אבל יש סאבים כמו הW7, IDMAX, BRAHAMA ועוד שיש להם גם מהלך ארוך וגם SQ מצויין (כלומר מהלך לינארי).

סאב עם מהלך קצר גם אם יוכל לקבל הספק גבוה לא יהיה חזק יותר מסאב באותו הגודל עם מהלך ארוך יותר והספק נמוך. ברגע שהממברנה מגיעה לקצה המהלך שלה כל הספק נוסף מיותר. לא מסתכלים על הוואט כשבוחנים סאב או כל דרייבר אחר.

פורסם

למען ההבהרה - אני בסיכומו של דבר רוצה לשים שני סאבים .

א. מתי התחרות ?

ב. תמיר .א - איזה סאבים יש לך ?

ג. מהלך קצר בסאב מקצר את היכולות הנוספות שלו ? אני רוצה להרגיש כאילו אנ יושב על ממברנה רוטטת בסגנונות מסויימים ואילו בסגנונות אחרים להרגיש את הבאס רץ אלי ובסוף נותן מכה.

עריכה : הבנתי - אז אני צריך סאב עם מהלך ארוך ככל שאפשר וכמובן מדוייק - על כן חשבתי על שתי עשיריות - גם דיוק וגם עוצמה -

או שלמעשה הייתם אומרים שהדיוק המושג ב סאב של 10 אינו מורגש ממש אל מול סאב של 12

ואז למעשה שווה יותר לקחת שני סאבים של 12 ?????

שאלות שאלות

jingel

פורסם

אתה לא צריך להתחיל להסתכל על מהלך כזה או אחר אתה צריך לגשת לחנויות ולבקש לשמוע סאבים.

מקובל עלי - ואפילו מתאים לי - אבל איזו חנות תיתן לי לשמוע ככה סתם - וגם אז הרי היא בטח תיתן לי לשמוע את מה שיש לה במלאי - לא?

ומיזה אני רוצה להימנע - כי הרי כולם שם אנשי מכירות - ומי כמוני יודע ומכיר איך אנשי מכירות עובדים ( אני איש מכירות בעצמי)

jingel

פורסם

בגלל הנוחות הרבה בנוגע לחיבורים, לפי דעתי אם תגיע למפגש הקרוב נראה לי שתוכל למצוא איזה סאב או שניים שתוכל לשמוע מהמשתמשים , בכל אופן רוב האנשים (אני מאמין) , עושים בניות עם תיכנון מראש, ולכן גם תשמע את האלמנט בתצורה ידועה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...