Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב קרוע של רוקפורד וחבל לי עליו.... תיקנתי אותו עם סיליקון אבל בגלל הסיליקון הוא לא יכול לזוז כמעט. מישהו מכיר אולי מתקן רמקולים באזור של האזור תעשיה חולון\ראשון?

תודה רבה

פורסם

תגיד ביי ביי לסאב...

רמקולים לא מתקנים עם סיליקון מתקנים עם משהו אחר דבק חם או משהו...

סיליקון האדים שלו לא בריאים לממברנה

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אמרת שלא בטוח אייל אתה יכול להסביר למה?

ממה שאני הבנתי מכמה הרצאות באוטופרט ומקריאה של חומר סיליקון מאוד לא בריא לממברנה..

אם תעלה אותי על טעותי אני ישמח

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

גם סיגריות מאוד לא בריאות לריאות זה עדיין לא אומר שכל מי שנחשף לעשן סיגריות יש לו סרטן. אותו דבר עם אדי הסיליקון, הם עלולים להזיק לרמקול (בדרך כלל לדבקים שבו) אבל זה לא אומר שאם הרמקול נחשף לאדים האלו בוודאות הוא נפגע מהם, יש סיכוי גבוה שלא נגרם לו נזק מכך.

פורסם
יש לי סאב קרוע של רוקפורד וחבל לי עליו.... תיקנתי אותו עם סיליקון אבל בגלל הסיליקון הוא לא יכול לזוז כמעט. מישהו מכיר אולי מתקן רמקולים באזור של האזור תעשיה חולון\ראשון?

תודה רבה

חברת אוטופרט מתקנת סאבוופרים, מחליפה סלילים, ממברנות, סראונדים ומשתמשת בקיטים מקוריים של רוקפורד פוסגייט. גם אם צריך להחליף את הכל, מחיר התיקון לדגמים RFZ/P1 לא יעלה על 250 ש"ח!

עלות בדיקה- חינם!

• תוכן חדש...