Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי לדעת מה השיקולים שיש לקחת בחשבון בבניית תיבה עם פורט מלבני ..

נגיד שהתיבה צורת מלבן בעלת נפח של 55 ליטרים. והתדר הרצוי הוא 40HZ .

בהנחה שאילו הנתונים ואילו הצרכים איך בדיוק עליי לתכנן את הפורט מבחינת אורכו והבניה בפועל של תיבה כזו עם פורט כזה.?

כמו כן מה היתרונות של תיבה עם פורט מלבני שכזה לעומת אחת עם פורט צינור ?כי בזמן האחרון יצא לי לראות די תיבות כאילו ורציתי לדעת מה בעיקר היכולות של פורט כזה על פורט מעוגל ונפוץ ?

אשמח לקבל תשובות בכל הצבעים ..

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בשביל לדעת את שטח יציאת הפורט ואורכו אתה צריך לדעת את נתוני TS של הסאב, ככל שהוא חזק יותר כך לחץ האוויר גדול יותר וצריך פורט רחב יותר או מספר פורטים לחילופין ואז גם האורך משתנה בהתאם.

מבחינת צליל אין הבדל בין 2 סוגי הפורטים. פורט מלבני לדעתי יותר נוח כי אפשר לעקל אותו בתוך התיבה אם הוא מאד ארוך. יש כאלה שאומרים שפורט עגול יתן צליל איכותי יותר בגלל שהלחצים לאורך כל הפורט שווים ועוד כל מיני שטויות. שלא כמו בפורט מרובע שיש לו פינות וזרימת האוויר לא שווה. אם הפורט קצר אז עדיף עגול כי הוא יותר נוח במקרה כזה. פשוט עושים חור ותוקעים אותו. גם יותר אסטתי לרוב ממרובע. ואפשר להוציא ולהכניס אותו בלי בעיה שלא כמו פורט מרובע שהוא קבוע.

פורסם

כן אתם חברים טובים אני מתבלבל[סולח לי...?] אז תודה בוריס אחי.:beerchug:

חח אהבתי את המשפט האחרון שלך..מה שכן ג'ניה לא יאהב אותו...:2gunfire:

פורסם

לא נורא קצת אקשן לפורום לא יזיק.. יבש פה בזמן האחרון. צריך לעורר פה את העסק קצת. תשאלו שאלות מעניינות ותעלו נושאים מעניינים. איפה מיקמיק? בטח כבר התחשמל מכל הניסויים שלו..

פורסם

שי קיים אחי דיברתי איתו יום שבת האחרון. הוא פשוט בצבא . אחלה בנאדם !

פורסם

אל תדאג בוריס תמיד יש מי שירגיע את העסק במקרה שהוא מתעורר ;)

דווקא היה פה ת'רד "לוהט" על במות, בניות וכו'.

עשיתי חיפוש בנושא והתוצאה הראשונה שקיבלתי היא זו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=491683#post491683

פורסם

,תודה על הטירחה אייל למרות שירד לי מהרעיון ..

• תוכן חדש...