Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני מחפש סט קומפוננט קדמי בגודל 5.25 בתקציב של כ- 1000 ש"ח. (לצערי אין לי אפשרות לשים רמקולים אחוריים או סט קומפוננט יותר גדול בגלל מגבלות הרכב - פורד פוקוס).

כרגע הוא ישודך לרדיו דיסק של פיוניר דגם 4300R ושמתי בינתיים רמקולים של JBL בדלתות האחוריות בגודל 7'5. (בעתיד, כשיהיה תקציב אולי נקנה מגבר)...

אשמח להמלצות על סט טוב בתקציב הנ"ל.

נ.ב: אם יש אופציות טובות יותר - אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

ההמלצה הקלאסית - דוטק.

מדובר בסט פופולרי , תאכל לשמוע אותו בקלות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא שמעתי ולא קובע שאחד יותר טוב מהשני אני רק רושם לך חלק מהאפשרויות שלך

פייז CFS

פוקאל פולי גלאס

יש את הדוטק כמו שעופר אמר

יש סט של רוקפורד שכחתי את הדגם אבל אם אני לא טועה זה זה עם השתי טוויטרים לכל צד...

לי יש פולי גלאס 4 אינץ' אני מרוצה מאוד מהם אבל המלצה מאוד כנה שלי לך תשמע ואז תקנה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני גם לא קבעתי מה הסט הכי טוב.

מה שכן קבעתי זה את מה שאני הכי אוהב מבין הדברים שאני מכיר...

בכל מקרה , יצא לי לשמוע את הדוטק ללא הגברה חיצונית והוא הרשים מאוד. לא יודע לגבי סטים אחרים לא מוגברים , אבל כדאי לך לבדוק את זה אם אתה חושב שבקרוב לא יהיה לך מגבר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הייתי ממליץ בחום על פייז CFS אבל רגע זה לא יהיה מחובר למגבר אז ת'אמת עדיף לך כבר רמקולים פשוטים עד שתקנה מגבר כי לא יצא לך מהם כלום

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

קראת את ההודעה הקודמת שלי ?

ברור לחלוטין שעדיף שיהיה מגבר , אבל במקרה יצא לי לשמוע את הדוטק מחובר לרדיו דיסק מקורי של טויוטה והתוצאות היו בהחלט טובות.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הדוטק מעולים למחיר, וגם בעלי נצילות גבוהה (לכן הם זזים עם ר"ד)

מצטרף להמלצה של עופר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

אשמח גם לדעת איפה אני יכול למצוא קצת נתונים על ה-

פייז CFS ועל הפוקאל פולי גלאס (בעיקר מחירים) ואיפה אני יכול לשמוע אותם.

שוב תודה.

עוד שאלה קטנה ברשותכם:

האם המגבר מהדיוטי פרי של ג'יי.בי.אל יוכל "להניע" בצורה טובה את שלושת הסטים שהמלצתם לי?

(פייז cfs, פוקאל פוליגלאס והמורל דוטק).

פורסם

תעשה חיפוש ותמצא נתונים על הסטים, אם אתה רוצה לשמוע את הסטים תגיע למפגש ובקשר לג'י בי אל הוא "יניע" לך מצויין כל סט "5.25 בתקציב שלך

פורסם
הדוטק מעולים למחיר, וגם בעלי נצילות גבוהה (לכן הם זזים עם ר"ד)

מצטרף להמלצה של עופר.

שלומי

איזה נצילות גבוהה על מה אתה מדבר ?

הם לא נצילים בכלל , חיברתי להם מגנט דה רוק 800 110X4 RMS לא הזיז אותם בכלל ,

אז עם ר"ד ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אז כנראה שלא חיברת משהו טוב ..

או שהמגבר שלך דפוק..

או שההצהרות שלו רחוקות אלפי מונים ממה שהם ..

או שסתם משהו בכיוונים השונים לא היה טוב.

מבחינת נתון , הדוטק מוצהר כ 90DB .

מה היה אצלך ברכב אני לא יודע , אבל כמו שרשמתי קודם , יצא לי לשמוע את הדוטק בחיבור לרדיו-דיסק והתוצאות היו מפתיעות לטובה. ולא רק אני אמרתי את זה.

שוב , ברור שעם הגברה התוצאה טובה יותר . אבל היא הייתה בהחלט מספקת.

בסיטואציה של בן אדם שאין לו כרגע מגבר , קניה כזאת משתלמת כפול . גם כי בשלב הראשוני הוא ישמע לא רע , וגם אחר כך שהוא יקנה מגבר הוא יהנה עוד יותר. זה עדיף על מה שמישהו פה רשם שאם אין מגבר שיקנה סתם רמקול .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברשותי מורל פולס 9*6 , גם אני חיברתי אותם בהתחלה בלי מגבר- לרדיו דיסק, והם ניגנו יפה מאוד! כמובן שההבדל הוא משמעותי מאוד ושמעים הרבה הרבה יותר יפה עם מגבר. למרות שמדובר על רמקול שונה של חברה זהה שניהם מוצהרים עם הספקים גבוהים מאוד ומנגנים יפה ללא הגברה חיצונית.

• תוכן חדש...