Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לחבר מחשב נייד לרכב למטרות שונות, בעיקר לשמיעת מוסיקה.

הבעיה העיקרית היא בחיבור הסאונד מהנייד למערכת. הנייד הוא של Dell מדגם CPi (יש לו את כל היציאות הדרושות) והמערכת ברכב היא Kenwood KDC-2027 עם רמקולים סטנדרטים של פורד פוקוס.

לפי הבירורים שלי אין למערכת הזאת כניסה Audio in וגם לא חיבור ל-Changer, ככה שאני לא יודע איך אני יכול לחבר ביניהם.

שמעתי על אופציות של משדר FM אבל נאמר לי שהאיכות נוראית.

אני צריך את עזרתכם בלחבר בין השניים, חשבתי אולי לרכוש מגבר פשוט ולחבר גם את המערכת וגם את הנייד אליו, ואז פשוט להפעיל כל אחד בנפרד, אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה ואם זה אפשרי.

תודה!

פורסם

אופציות - מהזול ליקר:

* אם יש לך טייפ - לחבר קלטת ADAPTER עם כניסת אודיו.

* לקנות או לבנות מיקסר פשוט עם TOGGLE לשני ערוצים שיובילו למגבר (אלא אם אתה מגביר משהו עם המגבר הפנימי).

* להחליף פאנל

* לקנות פרוססור מרובה כניסות.

• תוכן חדש...