Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המגבר אפשר להתקין אותו מתחת למושב של הנהג או זה שלידו או לעשות איזו בניה בבגאז'

לגבי הסאב לא נראה לי שיש איזו דרך לקבע אותו חוץ מכך שאפשר לחבר לתיבה זויות ולהבריג את החלד השני של הזויות לרצפה של הבגאז'.

לירן

פורסם

אתה חושב שיהיה מקום מתחת למושב של ה 106 מקום למגבר גדול יחסית?

ובקשר לסאב... חשבתי להבריג שתי ברגי ג'אמבו מתוך התיבה ישר לתוך רצפת הבגאז... לעשות שם חור...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

איזה מגבר זה בדיוק?

ומה המידות שלו?

ובקשר לג'מבו זה יכול להיות רעיון טוב אבל אל תשכח שאתה מפרק את התיבה תחזיר אותה בחזרה לאותו מצב (ס"מ ס"מ) אחרת אתה תאבד את הכושר של התיבה היא יכולה להוציא פתאום צליל שונה כיוון שאולי יהיו בריחות של אוויר מהתיבה. וזה גם בלאגן לפרק את הלבד אם הוא מודבק עם דבק מגע..

לירן

פורסם

באוטו מותקנת אזעקת ביפר. אבל בכל זאת אני רוצה לקבע כדי שלא יקחו ויברחו לפני שאני יספיק לרדת עם אוזי.

המגבר המדובר הוא JBL GTO 75.4

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני מאמין שיש למגבר הזה מקום מתחת למושב אפשר לסדר לו איזה קומבינה כדי שיש כמו שצריך...

אולי תנסה לשים אותו על פלטה ואז להכניס אותו מתחת לכיסא ולהבריג את הפלטה לתחתית של המושב.

והאזעקת ביפר אני לא מאמין שהיא תעיר אותך בשעה 3 לפנות בוקר....

לירן

פורסם

הדבר הכיי טוב לדעתי זה ביטוח שמירה על פרופיל נמוך בלי פוזה והצנעה של המערכת מבחינה ויזואלית תחשוב על זה שגם אם תכי למגבר שלך מבצר ואני לא יודע מה יבוא הגנב יהרוס לך חצי אוטו יוותר אבל למחרת יבוא וירים לך את כל האוטו

פורסם
ככל שתקבע, תשקיע יותר ככה בזמן הגניבה יעשו יותר נזק לאוטו!!
יש לך הצעה בשבילך, פשוט תשאיר את האוטו פתוח, ומברגה ליד הציוד שלך. (תדאג להטעין מראש)

עם סירטוטים מראש לכל הברגים של הציוד, ואופן הרכבתו .........

שחס וחלילה לא יתעצבנו , ותפגע ברגשות שלהם ....ואז הם באמת יעשו "נזק לאוטו!"...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תארגן מדבקה של קליפוניה בום . תדביק על המגבר וסע לשלום..

אם הגנב נגע לך באוטו ..אין דרך חזרה. הוא יהפוך את כל העולם ואחותו בישביל להשיג את מבוקשו ולפרוק את אונו. ובכלל יראה שאם חשבת עליו כ אליהו הנביא והשארת לו "כוס יין"[סידרת יפה את כל העסק לכבודו] הוא ישמח וישאיר לך באותו מטבע מתנה לא נעימה לעין ולכיס.

זהו הגנב. אין כבוד אין מוסר .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אני רוצה לקבע כדי שלא יקחו ויברחו לפני שאני יספיק לרדת עם אוזי.

עוד גיבור ...

ואיך זה שאף אחד עדיין לא המליץ לו על פיטבולים וקווקזים למיניהם ??

עכשיו ברצינות קצת , הדרך הכי יעילה זה להצניע . לא מדבקות של אף חברה , לא רמקולים במגש מאחורה , לא שום דבר שמושך עיין, וכמובן לא לשמוע מוזיקה בשכונה ולא להשוויץ ולהראות את המערכת לחברה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עכשיו ברצינות קצת , הדרך הכי יעילה זה להצניע . לא מדבקות של אף חברה , לא רמקולים במגש מאחורה , לא שום דבר שמושך עיין, וכמובן לא לשמוע מוזיקה בשכונה ולא להשוויץ ולהראות את המערכת לחברה.__________________

עופר אז אתה אומר יענו במילה אחת "אל תרכיבו מערכות וזהו"

בקיצור תחבר את המגבר כמו כולם...

או שתעשה בנייה זה הדרך היחידה

כמה שתקשה על הגנב ככה הוא יעשה לך יותר נזקקקק

ככה גם לגבי הרדיו דיסק הוא לא יצליח להוציא לך אותו

הוא יפרק לך חצי דשבורד וזה לא יהיה בכלל שווה

מי שלא בוכה, לא גודל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...