Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שחוזר מחול. והוא יכול להביא לי דבר אחד מארצות הברית.

או קומפוננט - או מגבר לסאב. וזאת בעקבות ההבדל בין המחירים בחול לארץ.

קומפוננטים

1. אינפיניטי קאפא פארפאקט 6.1 2WAY עוצמה 100RMS מחיר 240 דולר

2. אלפאסוניק PCT6551 שהוא 3WAY. בגדלים 6.5" 5.25" ו1" 350RMS מחיר 160 דולר

3. אודיובאן ABC6003Q שהוא 3WAY. בגדלים 6.5" 4" ו1" 320RMS מחיר 195 דולר

לגבי המגבר שידחף אותו כנראה לאנזר VIBE 425 1000W בבריגי'ם. כל 2 ערוצים לצד. רק בשני הסטים של 3 WAY

או להביא מונו בלוק

1. לאנזר 1400D אופטי דרייב. 500 -4אום 800 - 2 אום 1000 - 1 אום מחיר 230 דולר

2. לאנזר HTG2600D הריטג' - 800 ב 4 1600 ב 2 2600 ב 1.3 מחיר 195 דולר

3. היפוניקס BX1500D - עוצמה- 500 ב 4 1000 ב 2 1500 ב 1 מחיר 250 דולר

4. קנווד KAC-X811D - עוצמה - 533 ב 4 919 ב 2 1016 ב 1.3 מחיר 250 דולר

הסאב שהוא אמור לדחוף כרגע הוא אינפיניטי קאפא פארפאקט 12.1 350W RMS ב 4 אום

בודד, ואולי בעתיד או שאני יוסיף עוד אחד כזה, או יחליף לזוג סאבים יותר חזקים. כ 450 RMS ליחידה ב 4 אום. בסיגנון (פלאנט אידיו, אינפיניטי קאפא פארפקט VQ, קיקר וכו)

אני מודה לכל מי שיעזור לי להחליט . המחירים מאתר http://www.etronics.com/

עם יש לכם דעה מגובשת ועם נסיון של שמיעה לגבי אחד מהמוצדים הללו אני מבקש לשמוע אותה.

וזה טיפה דחוף. יש לי כ יומים להחליט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אינפיניטי קאפה פרפקט. נקודה.

אם בא לך לחסוך בעלות, קח את האלפאסוניק - חברה מעולה עם איכות טובה. (אם תרצה אני אשלח לך לינק של אתר שמראה את הפרסים והתחרויות שהחברה זכתה בהם, אם תרצה שלח לי ה"פ).

ליאור

פורסם

אבל אני הבנתי שהאודיו בן הם חברה מצויינת זה נכון? כי ההפרש במחיר. ויחס ה RMS שהחברות כותבות

הוא גבוה... והאלפא והאודיו בן הם 3 WAY סט והאינפיניטי הוא 2 WAY.

ולגבי סוג המוזיקה. הוא האוס,טראנס, דאנס, היפ הופ, ישראלית, MTV, וגם S80'

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

לגבי האודיבאן בארה"ב לא ממש אוהבים אותה, הם משתמשים בהמון בלינג בלינג כדי למכור מוצרים וההספקים שלה כנראה גם די מנופחים.

אלפאסוניק ואודיאובהן הן שייכות לאותו תאגיד ולדעתי יש להם הרבה מוצרים זהים או די דומים (לא מבחינה חיצונית).אז יש סיכוי שהקומפוננט של אודיאובהן הוא בדיוק אותו קומפוננט של אלפאסוניק רק אם שם אחר.

פורסם

גם אני הייתי הולך על הקאפא פרפקט.

100 וואט RMS זה המון. (במידה והנתון נכון) אין ספק שלסט 3 חלקים יתרון, אך הפרפקט נשמעים מעולה.

אם אני הייתי במקומך, הייתי מברר גם על ה דיינאודיו, דיימונד-אודיו, סקאן-ספיק, ויפה, ואולי אפילו פולק אודיו

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אבל האינפיניטי קאפא פארפקט הוא הכי יקר, בכמעט 100 דולר???

והאחרים הוא האלפאסוניק הוא 3 חלקים וחזק יותר???

פורסם

תביא מגבר ולא קומפוננט כי אם אח"כ תרצה להזמין מחול קומפוננט יותר קל להביא אותם כי זו חבילה קטנה יותר -משלוח זול יותר והסיכוי שהם יפלו במכס הרבה יותר קטן מאשר המגבר,גם ההבדלים במחירי המגברים בארץ הם יותר גדולים מההבדלים במחירי הקומפוננט.

ואיזה מגבר להביא? לפי דעתי לך על ההיפוניקס,לא את הלנזר למרות שזו סדרת האופטי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

ודרך אגב תעשה בירורים לפני קניית קומפוננט 3 חלקים כי היה לי סט כזה של אודיו באן והבנייה הייתה אמורה להיות מסובכת מדי עם נפח למיד ריינג (4") כי הוא לא היה מסוג דום-מיד ריינג.

פורסם

אודי אתה קיבלת את הסט ואמרת לי שבתעודה שלו רשום שהוא 100 RMS ולא 320

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש לך התלבטות בין מוצרים שבאמת על רמה

חוץ מהלאנזאר, אם כבר יש לך רכיבים איכותיים ומערכת כמו שצריך לא הייתי הולך על לאנזאר מבחינת איכות לא חסר מגברים אחרים יותר טובים

פורסם

נכון מיכאל.באמת אחי תשים לב,האודיובאן (וקרוב לוודאי שגם האלפא סוניק)הם 100RMS,גם ככה 320 RMS לרמקול נשמע מופרך...

פורסם

נגיד והאודיובן ירד לגמרי, ויש או את האלפא סוניק או הקאפא פארפקט ההבדל במיחר הוא 80 דולר לטובת האלפאסוניק. ויש קישור לאתר בהוצאתי משם את המידע.

ונגיד שהאלפא לא 350WRMS אבל יותר 100W RMS והוא 3 חלקים...

ולגבי מונו. הוא ידחוף סאב של לפחות 350W RMS ב 4 אום כרגע ובעתיד או שאני יוסיף עוד אחד כזה (אינפיניטי קאפא פארפקט ) או שאני יחליף לזוג סאבים יותר חזקים.

ומבחינת מחירים האופטי של לאנזר נותן נתונים יפים וראלים ולא כמו ההריטג' של לאנזר,

או ההיפוניקס.

ותודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...