Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתונים ריאליים? קראתי מספיק מבחנים מעשיים על האופטי ולא כולם עומדים בהספקים שלהם.

לגבי ההיפוניקס,אל תשווה אותם ללנזר זו חברה איכותית וטובה יותר,חפש עליהם בפורמים בחו"ל,הם עומדים בהספקים המוצהרים.

שורה תחתונה בלי קשר לדגם או חברה,מניסיון,תביא את המגבר עם חבר שלך,עדיף מכל הבחינות על פני להביא את הקומפוננט איתו.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

ירדתי מהראיון של קומפוננט. אני יבוא מונו בלוק. עכשיו השאלה איזה.

אני צריך כרגע!! 400W RMS ב4 אום. אבל היות ואני לא יודע מה אני יעשה באוטו בעתיד. אני רוצה להשאיר את האופציות פתוחות לסאבים יותר חזקים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז כך בעקבות תקלה במשלוח בחו"ל במגבר יגיע בקרוב.

אז נפתחת השאלה שוב איזה להביא כי יש אפשרויות חדשות.

לאנזר 1400D אופטי- 500W RMS ב 4 אום

800W RMS ב 2 אום

1000W RMS ב 1 אום מחיר 230 דולר

לאנזר 2000D אופטי- 700W RMS ב 4 אום

1100W RMS ב 2 אום

1600W RMS ב 1 אום מחיר 320 דולר

היפוניקס BX 1800D

450W RMS ב 4 אום

900W RMS ב 2 אום

1800W RMS ב 1 אום מחיר 280 דולר

אני מבקש דעה לגבי ההיפוניקס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אני הייתי הולך על המגבר 3. היפוניקס BX1500D - עוצמה- 500 ב 4 1000 ב 2 1500 ב 1 מחיר 250 דולר

מגבר חזק רצח וקשה להשיג בארץ ואם תמצא אז זה יהיה קשה

אבל זה רק בתנאי שאתה מחליף סאבים ול2 כי אם לא אז אתה לא תנצל אותו פשוט חבל ...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

היפוניקס BX 1800D

450W RMS ב 4 אום

900W RMS ב 2 אום

אני מבקש דעה לגבי ההיפוניקס.

אין כרגע באתר אינטרנט את הדגם 1500D של היפוניקס

פורסם

חברי, אני לא מתיימר להיות מבין גדול באדיו אבל אולי תוכל להסביר לי כיצד חברה דיי עלובה הסתננה לך לרשימה? Lanzar אחלה, אבל זאת קפיצת מדרגה מ-Boss וV12. בסך הכל המגברים דיי לא איכותיים (את סדרת OPTI DRIVE אני אומנם לא מכיר אבל אני יוצא מנק' הנחה שזה לא רחוק באלפי שנות אור משאר המוצרים שלהם).

לראות Lanzar ו Infinity Perfect באותה החבילה נראה לקנות מנת גורמה ולתבל אותה טוב טוב בקטשופ.

אומנם אני משתמש גם במגבר שלהם להגביר את הסאב, אבל המגבר הוא ארעי. תהיה בטוח שזה רק בגלל מניעים כספיים ובהזדמנות הראשונה הוא ייעוף.

עוד מסקנה שאני הסקתי על בשרי: 35RMS- נתון נמוך לכל הדעות, אבל כאשר הם באים ממגבר איכותי יכולים להיות ה-ר-ב-ה יותר חזקים מ 100RMS של חברה פחות איכות. לכן אל תתפתה לקנות מספרים.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

אז תיקח את ה:

היפוניקס BX 1800D

450W RMS ב 4 אום

900W RMS ב 2 אום

היפוניקס חברה מאוד איכותית וחזקה אני ממש ממליץ לך עליה

פורסם

אולי פעם היא היתה איכותית אבל היום היא חברה בינונית יש לי ניסיון עם הציוד שלה גם הישן וגם החדש ואין מה להשוות. הרבה חברות שהיו פעם איכותיות ירדו מאוד בשנים האחרונות ונמכרו לכל מיני חברות אחרות שמשתמשות בשם הטוב שהיה להם ומוכרות מוצרים בינוניים. אין סיכוי שהמגבר הזה דוחף 1800 בטח לא כשהוא עולה 280 דולר זה בדיחה.

פורסם

שמע אין מה להשוות את המחירים בארה"ב לארץ במיוחד שזה ארץ הייצור שלו

באמת הרבה חברות לא יהיו כמו פעם גם רוקפורד היו אז יותר טובים

וגם לי יש מגבר שלהם ודווקה מאוד איכותית לדעתי

• תוכן חדש...