Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקונפיגורציה כרגע הא שהרמקולים מקדימה מקבלים את כל התדרים, כמו גם הרמקולים מאחור, ורק הסאב מחובר לקרוס יעודי שמטפל לו בתדרים.

עכשיו, למרות שלרמקולים מקדימה יש קרוס פאסיבי נפרד עבורם, אני מעדיף להוסיף קורס אקטיבי שפשוט יסנן את התדרים כך שהם ישמיעו רק את הבס העליון, מיד והגבוהים, כך אני גם אשאיר "רזרבות" של כוח למגברים עקב הורדת העומס בתדרים הנמוכים - שהם צרכני הזרם העיקריים וגם אנקה את הצליל בבס-העליון ובמיד של הרמקולים שלי.

את הבאס הנמוך אני אתן פשוט לסאב לנגן, הרי הוא גם ככה אינו כיווני ויכול לבקוע מהסאב.

אז קדימה - המלצות לקרוס איכותי, שלא יכניס רעש, שיהיה טוב, פשוט עד כמה שניתן - ועם שליטה טובה אבל לא מוגזמת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

"למרות שלרמקולים מקדימה יש קרוס פאסיבי נפרד עבורם, אני מעדיף להוסיף קורס אקטיבי שפשוט יסנן את התדרים כך שהם ישמיעו רק את הבס העליון" סט קומפוננט לא מגיע עם חיתוך HP לוופרים ככה שאן כאן עניין של העדפה אלא צורך שיש לכולם.

מה התקציב שלך לקרוס איכותי? בדרך כלל קרוסים אקטיביים מגיעים עם יותר מרק חיתוך HP. אם אין לך קרוס במגבר אולי שווה לך להחליף HU לכזה שיש בו קרוס.

פורסם

היי אייל,

ב-HU יש קרוס, אבל הוא מאוד "חד ערכי" ובעל אפשרויות שליטה מאוד מוגבלות. הקרוס ב-HU מתבטא בשני פילטרים - HP ו-LP שחותכים החל מתדר מסוים וניתן להגדירם כמופעלים או מנוטרלים. אין באמצע. בכל מקרה, להחליף HU אני לא מעונין, אין לי תקציב כרגע לHU באותה רמה חדש.

לגבי קרוס, התקציב אמור לנוע סביב ה150-200 דולר. עדיפות לרכישה בארה"ב אבל ניתן להתפשר גם על יד2 פה בארץ [חשובה לי התמורה לכסף יותר מאשר לקרוע את הניילונים].

לגבי הנחיצות לקומפ' ובכלל, אכן, אני מסכים איתך, אבל נראה שלמרות ההמלצה הגורפת, אני אישית לפחות, עדיין לא מכיר הרבה אנשים שמרכיבים קרוס ל-HP ONLY.

אשמח להמלצות בתקציב

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה קרוס שעובד על כרטיסים או כזה שיש לו פוטנציומטרים. היתרון בכרטיסים הוא הדיוק החסרון הוא בכך שזה פחות נוח לעבודה.

אם אתה קונה בחו"ל תחפש audio control או phoenix gold. יש כמובן עוד חברות אבל לשתי אלו יש מבחר טוב (גם במשומשים), סה"כ כל קרוס של חברה ידועה יעבוד טוב ומה עדיף אתה צריך להחליט בעצמך לפי הדרישות (SLOPES, כרטיסים או פוטנציומטרים, שליטה על סאב, טווחי חיתוך וכו').

בארץ יש לך את אודיוקונטרול באוטופרט (אולי יש להם גם משומש). יש קרוס טוב של XETEC בSOUND FX ואם אני זוכר נכון אולי לקלאס A יש קרוס ישן אבל איכותי של AUDISON, נסה להרים טלפון.

• תוכן חדש...