Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה למי שיכול לתת חוות דעת על הקומפוננטים הנ"ל .

אני יודע שבסופו של דבר מדובר על טעם אישי אבל אני לא מוצא שום מקום שאפשר לשמוע אותם

אז אני אנסה להעזר בכם .

1.cerwin vega hed 1602

2.infinity-6500

3.mac audio 2.16

4.rokford fnp2514

5.morel-dotech

אני צריך לקנות שתי סטים אחד בשבילי ואחד בשביל חבר .

אני מחפש צליל הכי חם שאפשר שונא טויטרים צרומים , אצלי הם יוגברו ע"י מגבר power acoustik

250W*2. אני שומע בעיקר רוק ולא בווליום מטורף.

ולעומת זאת חבר שלי מחפש כמה שיותר עוצמה אצלו יש מגבר CONCORD 800W*4 הוא שומע בעיקר פופ ומוזיקה שחורה .

ועוד שאלה מישהו מכיר את הסאב של magnet-transforce 1200 והאם ניתן להרים אותו כמו שצריך ע"י מגבר 500 W אין לי מושג כמה RMS לצערי אבל הוא די חזק .

תודה ושוב תודה

בועז

פורסם

תבדוק אם לייטנינג אודיו סטרייק נכנס לך בתקציב סט **** שמעתי אותו ממש יפה שומעים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בשבילך אני ממליץ לחשוב ללכת לכיוון MBQ מעולים במוזיקת רוק (סידרת הרפרנס)

לחבר שלך אני ממליץ ללכת לכיוון האינפינטי אני מאוד אוהב אותם .

פורסם

יש לי את ה1502

אני גר בדרום ת"א אם אתה רוצה לשמוע אתה מוזמן :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תודה חבר אבל אני חייב לסגור עסקה מחר ולא יהייה לי זמן לקפוץ .

אבל תגיד איזה מוסיקה אתה שומע ?

ואיך הטויטרים שלהם יחסית רכים ?

ועוד שאלה הם צריכים מגבר חזק ?

תודה

פורסם

אני שומע הרבה סוגים אבל בעיקר היפהופ וניויורק האוס

הטוויטרים שלהם סבבה לפי דעתי אחרי שמכוונים אותם ( הייתי צריך להוריד דרך הרדיודיסק מ0 ל-2 בשביל שיהיו סבבה אני לא יודע עד כמה זה משנה )

אין לי נסיון עם קומפוננטים אחרים זאת מערכת ראשונה שלי אז אני לא יכול לענות לך באופן מקצועי

אבל לפי מה שקראתי לספק להם פחות מדי עוצמה זה כמו לספק להם יותר מדי - יש להם סוג של הגנה על הטוויטרים והם נופלים אז כאילו הם יכולים ליפול גם עם פחות מדי עוצמה

בסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה מהם אבל אין לי למה להשוות כי אין לי נסיון עם אחרים..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...