Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, המערכת באוטו הורכבה זה מכבר, ועכשיו נותרו לי הנגיעות האחרונות...

הראשונה שבהן מתמקדת בסאב, הוא כרגע מתרוצץ לי בתא המטען, לא זז ממש, הוא די כבד, והריפוד של תא המטען די מחזיק אותו במקום, אבל עדיין, הייתי רוצה לקבע אותו - איך הייתם ממליצים לי לעשות כן?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היה פה פעם פרוייקט של איזה אחד שבנה מעין בית לסאב שיהיה גם נגד גניבה, אם אני אמצע את התרד אני אשלח לך אותו.

חוץ מזה אתה יכול לקבע את המגבר עם ברגים לאחורה של הכיסא.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תכין איזו רצועה יפה ותקשור איתה את התיבה לגב המושבים האחוריים.

אפשר לחתוך רצועה מלבד, בצבע דומה/זהה לריפוד של התיבה, כדי שלא יבלוט ויראה אסטתי.

פורסם

פיתרון בראש קצת יותר מסובך אבל לדעתי שווה יותר -

לעשות קרש, אפשר אפילו דיקט עבה, בגודל מדוייק של תא המטען, לשים את הריפוד של תא המטען מעליו ואז לחבר את התיבה של הסאב עם ברגים מכיוון מתחת לדיקט דרך הריפוד לתיבה של הסאב

ככה שהסאב יושב על הריפוד המקורי של תא המטען, ומתחתיו הקרש.

Race Smart

פורסם

אם זה רק למטרת מניעת תזוזת התיבה במהלך נסיעה אזי כמה רצועות 'סקוטש' יספיקו בהחלט.

איציק.

פורסם

מחזק את תגובתו של איציק...

סקוטש שיהודק לתיבה באמצעות אקדח סיכות לעץ.

כמה רצועות למטה, ושום דבר לא יזיז אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...