Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה עם מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה עם המגבר, אני מחבר אותו כהלכה, שזה אומר, רימוט, + , - והוא פשוט אינו נדלק

הפיוז תקין, וניסתי פיוז אחר גם.

אין ריח שרוף, או כל בעיה אחרת נראת לעין, המנורת PROTECTION כבויה, וכך גם POWER, ניסתי עם סוייץ סגור, לא עובד, עם סוויץ פתוח גם לא עבד.

שחיברתי מנורה ל + , המנורה נדלקה

כל עצה תתקבל בברכה.

פורסם

אתה בטוח שהמגבר תקין ושהחיווט הותקן כהלכה?

במידה וכן מה שנישאר לבדוק זה את תקינות ה"רימוט". בדוק עם רב מודד שהיא נותנת 12V [היא אחראית להדליק את המגבר ולחכות אותו לפי מצב הHU]

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נסה במקום הרימוט לחבר באמצעות חוט קצר, "גשר" מכניסת הפלוס ( + ) אל כניסת הרימוט של המגבר.

כך תראה אם הבעיה היא ברימוט.

במידה והוא נדלק, יציאת הרימוט במכשיר שלך התקלקלה, או שהחוט נקרע איפשהו בתוך האוטו.

פורסם

טוב, אז המגבר עדין לא נדלק

ברגע שאתה מחבר את הפלוס במקום לפלוס לרימוט אז המגבר עושה "טינג" כזה אבל עדין לא נדלק (כאילו קפיץ או ניתך בפנים נכנס לפעולה (מישהו אמר PROTECTION?), אבל - ברגע שמחברים את הפלוס לפלוס, ואז מעבירים חוט מפלוס לרימוט אין טינג כזה, והמגבר עדין לא נדלק.

פורסם

בדקתי פיוז פיוז תקין, החלפתי פיוז ועדין לא נדלק.

המנורה אני לא חושב....

לא נראה לי

הרי יש שתיים

אם ה REMOTE לא תקין, המגבר יעבור לפרוטקשין, הוא לא מראה שהנורדה האדומה דולקת, וגם לא הירוקה.

מוזר מאוד

אני חושב שאני יפתח את המגבר..

יש לכם הצעות מיוחדות על מה להסתכל?

פורסם

הייתי ממליץ להסתכל גם על נגדים ירוקים גדולים...וכמובן דיודות. וקבלים [שלא יהיו נפוחים..]

בדקת עם רב מודד את היציאת רימוט ? הרימוט ברדיו דיסק הראה 12?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קרה לי מקרא דומה..מה שאני מציעה זה לבדוק חיבור של ה פלוס למצבר...ולהזיז את הפלוס לראות אם אין איזה קצר או משהו שלוחץ עליו!

פורסם

אם אין לך את הידע להתעסק מבחינה אלקטרונית, תשלח אותו למעבדה ושיבדקו אותו.

תמיר

• תוכן חדש...