Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רציתי לציין שלא מדובר בלחתוך, זה לא בדיוק קרוס שחותך תדרים..

זה יותר מדגיש טווח תדרים...

דרך אגב, אתה בטוח שהצינור שיש ברשותך זה 6 ס"מ ? או 3 צול = 7.5 ס"מ ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי

עשיתי את החור עם מקדח כוס 60mm בדוק.

אז מה אתה אומר לכבי אורך הפורט לצורכים שציינתי? בהנחה שהוא ימוקם באחד החורים שכבר קיימים [יש רק לפתוח את הדיקטים שסגרתי אותם] כמו בתמונה שרואים אותם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השאלה אם יש לך באמת צינור בקוטר כזה ?

(כל אחד יכול לעשות חור, השאלה האם באמת יש לך צינור בשביל להתאים לחור הזה ?)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן כן ברור[המידה המדוייקת היא 2.5"]. שמע בעבר לתיבה עשיתי 2 פורטים של 60 ..[אפשר לראות את השרידים בתמונה] אחרי זה גל אמר לי לאטום אותה..אבל אין אני אוהב יותר באס מרעיד מאשר באס מדוייק. ויש לי צינורות 60 .

מה הלאה?:roll:

פורסם

57 ליטר, 40 הרץ, 2.36 אינץ קוטר של הפורט.

תצטרך פורט אחד באורך של 4.8 ס"מ.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מעולה , תודה רבה שי עזרת לי מאד.

אגב המידה שנתת לי לאורך הפורט זו מידה נתונה שאליה יש לי להוסיף גם את עובי התיבה ?

אני צודק ?

פורסם

הפורט נמדד מקצה לקצה.

לכן עובי הדפנות שלך לא מהווה תפקיד... גם אם יהיה לך עובי של 5ס"מ, הפורט שלך צריך להיות סך הכל X.

(לא מאריכים את הפורט בגלל שהדופן עבה יותר, הפורט נמדד מהקצה שלו - עד לפתח החיצוני)

דרך אגב רק בשביל להבהיר משהו אחד. האם התכוונת שיש לך קוטר של 6 ס"מ ?

או קוטר של 2.5 אינץ ?

(זה לא חופף בדיוק) .. ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש לי רעיון יותר טוב, תקח סרגל ותמדוד את הקוטר הפנימי של הצינור שאתה מעביר שמה .. זה יהיה הכי מדוייק.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תודה שי ,

אני ניגש מיד למלאכה. מקווה לשיפור כמו שרציתי. :-)

אם לא , אני מעיף את כל הסאב והתיבה האילו קיבינימט ומביא מגנט אקספרס

פורסם

חברה סליחה שאני מקפיץ אבל היום ניגשתי להתעסק קצת במגבר ולסדר יפה את החיווט ולעשות פורט לתיבה..ופיתאום אני זורק מבט חטוף קטן על היציאות של המגבר והחיבור לחוטי הרמקולים והסאב ואני מבחין ש ה: + של הסאב מחובר ל: - במגבר וה: - של הסאב מחובר ל: + במגבר [להזכירכם הסאב מחובר כמובן בגישור ]

השאלה היא כזאת:

יכול להיות שהחיבור עכבה ההפוך בין הסאב למגבר [בגישור] גרם להתחממות יתר קיצונית של המגבר? [יש קשר בין 2 הדברים?] והאם גם החיבור ההפוך השפיע על איכות הסאונד שהסאב הפיק?

בכל מקרה כרגע חיברתי + של הסאב ל: +R של המגבר , - של סאב ל: -L של המגבר.

[אצלי בגישור זה L/+ R- ]

אשמח לקבל תשובות בעניין ,

אסף

פורסם

יכול להיות שהחיבור עכבה ההפוך בין הסאב למגבר [בגישור] גרם להתחממות יתר קיצונית של המגבר? [יש קשר בין 2 הדברים?] והאם גם החיבור ההפוך השפיע על איכות הסאונד שהסאב הפיק?

לא, תגיד אם תחבר מנורה של האוטו במקום פלוס לפלוס ומינוס אל מינוס אלה...פלוס למינוס ומינוס לפלוס,

זה ישנה את ההתנגדות שלה? לא. לכן אין קשר בין זה להתחממות המגבר.

בכל מקרה כרגע חיברתי + של הסאב ל +R של המגבר , - של סאב ל -L של המגבר.

[אצלי בגישור זה L/+ R-]

המשחק הזה של שינויי הקוטביות זה שינוי פאזה מ0 מעלות ל180 מעלות, אצלך כיוונתי את הסאב שיהיה בפאזה כמו של הרמקולים כך שהבאס לא יעלם מהם, עכשיו הפכת את הפאזה וזה אומר כיוון לא נכון,

אשמח לקבל תשובות בעניין ,

אסף

מקווה שעזרתי לך להבין.

תמיר

פורסם

תודה תמיר..בכל אופן את העניין הראשון שהסברת לי הבנתי..את העניין השני לא ממש הבנתי מה ההשפעה וכל זה..מקווה לקבל ממך הסבר בזמנך הפנוי..ואם בכלל תעבור בחדרה אצלי יהיה פנאן .

ביי גבר

• תוכן חדש...