Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן עשיתי חיפוש וקיבלתי תשובות...סה"כ מדובר בכיוון "אקוסטי" לפי האוזן שלנו ..פאזה הפוכה ביחס לצמד רמקולים וסאב .יכול להישמע טוב יותר ..כי הוא עובד בפאזה הפוכה משאר הרמקולים המחוברים למגבר וכתוצאה מכך לא מבטל אותם ומדגיש תדרים מסויימים שאולי לא יורגשו בפאזה זהה.

זה פחות או יותר מה שהצלחתי להבין

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בכל אופן, תשמע את שני האפליקציות ותחליט לבד אם הפאזה ההפוכה עשתה חסד עם הבאס המתקבל, או שלא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אני ארד עוד 10 דקות לאוטו לבדוק ולראות מה יותר עדיף[בהנחה שאני ארגיש הבדל בשמיעה]

אגב שוב פאזה הפוכה לא גורם שום נזק למגבר? בטוח?ומה בעצם פאזה הפוכה עושה ? גורמת לממברנה לזוז ולדחוף אויר בכיוון הפוך מהמצב שהפאזה רגילה?

פורסם

אם היית עושה חיפוש לא היית צריך לשאול את כל השאלות הללו :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחח שי תאמין לי עשיתי חיפוש קראתי את ההסבר של אייל בFAQ אבל עדין לא הבנתי מספיק את הנושא [גם ראיתי הודעות שם ישנות שלך שהצביעו שגם אתה בעבר לא הבנת כולכך את המשמעות של פאזה הפוכה ..נו בעבר זה היית אתה עכשיו זה אני ובעתיד אני אסביר פה בפורום למישהו אחר שישאל ולא ידע .] ככה זה..

בכל אופן תודה לכולם לשי ולתמיר שכרגע הסביר לי בICQ את השימושים ה"אקוסטים" בהקשר לפאזה הפוכה. עכשיו הכל ברור תודה.

פורסם

נכון, גם אני לא הבנתי את הנושא כמו שצריך. (אני מאמין שגם אמרתי תודה לכל מי שטרח להסביר ולתקן אותי בזמנו)

זה לא אומר שאתה לא צריך לעשות חיפוש, כי -כל- מה ששאלת, נמצא בפורום כבר..

זו הסיבה שאני הפנתי אותך לחיפוש מלכתחילה, וזאת הסיבה שאני מחזיר אותך לשמה עכשיו.

אם זה כבר קיים, למה צריך לחזור על זה ? תבזבז 5 דקות ותעשה חיפוש כמו שצריך, תקבל תשובה לכל שאלה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
נכון, גם אני לא הבנתי את הנושא כמו שצריך. (אני מאמין שגם אמרתי תודה לכל מי שטרח להסביר ולתקן אותי בזמנו)

זה לא אומר שאתה לא צריך לעשות חיפוש, כי -כל- מה ששאלת, נמצא בפורום כבר..

זו הסיבה שאני הפנתי אותך לחיפוש מלכתחילה, וזאת הסיבה שאני מחזיר אותך לשמה עכשיו.

אם זה כבר קיים, למה צריך לחזור על זה ? תבזבז 5 דקות ותעשה חיפוש כמו שצריך, תקבל תשובה לכל שאלה.

שי: =>

חחח שי תאמין לי עשיתי חיפוש קראתי את ההסבר של אייל בFAQ אבל עדין לא הבנתי מספיק את הנושא [גם ראיתי הודעות שם ישנות שלך שהצביעו שגם אתה בעבר לא הבנת כולכך את המשמעות של פאזה הפוכה ..נו בעבר זה היית אתה עכשיו זה אני ובעתיד אני אסביר פה בפורום למישהו אחר שישאל ולא ידע .] ככה זה..

*בכל אופן תודה לכולם לשי ולתמיר שכרגע הסביר לי בICQ את השימושים ה"אקוסטים" בהקשר לפאזה הפוכה. עכשיו הכל ברור תודה.

יום טוב.

• תוכן חדש...