Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המגבר הוא פשוט של סופר סאונד 4*180 [כרגע 2 ערוצים בגישור לסאב ועוד 2 ערוצים לאליפסות מאחור]

המגבר מתחמם בצורה לדעתי קיצונית מאד..זה מגיע למצבים שאי אפשר להניח את היד על הגוף קירור שלי יותר משניה תמימה עד שהיד פשוט ניכבת[ניראה לי כ85-90 מעלות ] בכל מקרה זה לאחר כ35 דקות של עבודה בהספק גבוהה .?

מה דעתכם על התופעה? מוכר לכם? זה טיבעי במגברים לרכב? זה מסוכן? מה עליי לעשות? עיצות או הכוונות שלכם לתופעה?

תודה מראש לעוזרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שקורה למגבר כזה, כשמגבר מתאמץ הוא מתחמם....זה טבעי ובסדר...

אם הוא מתחמם יותר מדיי זה כי הוא מתאמץ יותר מדיי, כלומר הוא חלש ואתה מעמיס עליו...בניחוש פרוע אני חושב ותקן אותי אם אני טועה, שהGAIN שלך כמעט על FULL...

או שתאמץ אותו פחות...או שתיקח את הסיכון של הכמה שקלים שהשקעת על המגבר הזה ותמשיך לעבוד איתו בתצורה הזו...מקסימום הוא יישרף....אם אתה רוצה למנוע שריפתו, פשוט תפחית את הפיוזים שלו...

נניח אם במגבר יש פיוז או שני פיוזים של 25A תחליף אותם בפיוז/ים של 15A.

וככה תמנע לדעתי את שריפתו...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

זה לא נכון, מגבר לא מתחמם מפני שהוא מתאמץ, מגבר מתחמם משום שזאת דרך העבודה שלו ..

גם האלפיין שלי מגיע לרמות חום שאי אפשר לגעת בו .. בנתיים הוא שרד קיץ קשה במיוחד עם שני גישורים ועם הרבה מאוד שעות רצופות של עבודה בשיא החום ...

החום שאתה מרגיש עם היד איננו מדד להתאמצות של מגבר, רק תקווה לטוב שהוא באמת בנוי לעמוד בעומס בו הוא שרוי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הגיין לא פתוח עד הסוף ראיתי בערך קצת פחות מהחצי[שוב -תמירהוא זה שכיוון וכייל לי את המערכת] תודה דימה שהגבת ונתת חוות דעת.

שי- יש למגבר הזה גוף קירור מאסיבי ואני מאמין שהוא יכול להסתדר בטמפ עבודה הקיצוניות שלו כאשר אני מאמץ אותו.

עכשיו כדי להאריך ולהקל על עבודתו ולהוריד את הסיכויים לקצר חשבתי אוליי לקחת 3 מאווררי 80 לחבר אותם פיזית אחד ליד השני דבוקים בטור. לחבר את את ההזנה שלהם כולם במקביל[לשמור על המתח] ולחבר אותם פיזית מאחורי הסאב בעזרת 2 רגלי מתחת דקות שיחזיקו אותם צמודים לגב הסאב במרווח של כ4 סמ" מגב הסאב[כדי שיוכלו לדחוף אויר] גב הסאב ממולו מורכב המגבר ככה שבצורה שפירטתי המגבר יוכל להעזר בקירור האקטיבי מהמאווררים שיורידו את המטמפ אני משער בכ5 עד 7 מעלות ..

איך הרעיון? מה דעתך? יש לך רעיון טוב יותר?

פורסם

אין לי ממש ניסיון בתחום הזה, אם זה יעזור או לא ואם כן, בכמה .... אינני יכול ליעץ ... מצטער זה יותר כמו ניחוש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב תודה מפה אני אצתרך לקבל חוות דעת מקצועית מתמיר. תודה.

אגב דימה מה זה יתן אם אני יוריד את הפיוז במגבר מ30 אמפר ל25 אמפר? מה זה יתן בפועל

ושי במגבר שלי יש הגנה מפני קצרים [מנורה אדומה שרשום באנגלית"פרוטקשן" השאלה שלי האם היא גם מנתקת את המגבר במצבים של חום קיצוני ?ידוע לך?.

פורסם

מה שזה יתן לך זה מאוד פשוט...שאם יהיה עומס על המגבר...והוא דיי פשוט ובגלל זה זה מפחיד יותר..

אז הפיוזים ישרפו...ולא המגבר!

ואם שמו לו סתם פיוזים מה שקורה בד"כ והמגבר עצמו לא יכול לעמוד ב30A

אז מה שקורה שברגע שהוא מגיע ל30A הוא נשרף ולא הפיוז....

ולכן אם תוריד את הפיוז ל25A או ל20A....

ככה תבטיח לעצמך שלפחות ברמות ה20A הוא לא יישרף...אולי גם בזה הוא לא יכול לעמוד את זה אני לא יכול לומר לך..

ולגביי ההתחממות שלו...

קצת יותר בטוח כשאלפיין מתחמם...כי הוא טוב יותר ויציב יותר...וקצת פחות בטוח כשSUPER SOUND מתחמם...ואני אישית אם היה לי אחד כזה, אולי כן היתי קצת מודאג כי לדעתי הוא לא יצליח לאורך זמן לעמוד בטמפ' כפי שאתה מתאר 80-90 מעלות.....אבל שוב זו דעה שלי ללא נסיון קודם מבוסס עם המגבר הנ"ל.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

עם אתה רוצה להוריד את הטמפ בצורה משמעותית.

אבל זה יגרום נזק לכיסוי הדקורטיבי..

פרק את המגבר מהאוטו. ואז פרק אוטו מהבית שלו הכיסוי החיצוני שלו.

תנסר בחזית של המגבר עיגול אחד או יותר. שהקוטר הוא בגודל של המאוורר. שהוא יכניס את האוויר לתוך המגבר ולא על הלוח החיצוני. זה יוריד את החום העיקרי וישמור על הרכיבים בפנים.

וכמובן להרכיב וכו וכו וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אי אפשר היות והגוף קירור נימצא בחזית ובפנים המעגל המודפס עם הרכיבים ממוקמים עליו אז אין גישה לעשות זאת.

אגב שאלה -במגבר שלי יש הגנה מפני קצרים [מנורה אדומה שרשום באנגלית"פרוטקשן" השאלה שלי האם היא גם מנתקת את המגבר במצבים של חום קיצוני ?ידוע לכם?.

פורסם

בלי להעליב או משהו, חס וחלילה זאת לא הכוונה.

אבל כבר כמה המגבר הזה עולה ? וכבר כמה אתה מתכוון להשקיע על "ההגנה שלו" שספק תעבוד, ספק תפתור את הבעיה .. ?

אתה לא חושב שיותר משתלם פשוט לתת לו לעבוד, ולהגיד לעצמך "מקסימום הלך, עשה את שלו עד כה." ?

אני אישית לא חושב שהשינוי שתעשה באמת יפתור את הבעיה ובאמת יתן מענה לזמן\כסף\מאמצים שתבזבז בעקבות כך ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני בימים אילו תפרן[מה לעשות שבגיל 17.5 אתה קונה אוטו לבד ומממן לו את הביטוח לבד. את האחזקה טיפולים טסט .ובסוף לא נישאר כסף למערכת ברמות שאתם רגילים..סורי..אני ילדון ..קשה לי לעבוד יותר מדיי וגם ללמוד ולסיים יב אז בכסף שאני פה ושם מביא זה מה שיתאפשר לי לקנות. המגבר לשאלתך עלה לי 200 שקל ובישבילי זה גם כסף סה"כ אין לי תמיכה וההורים ומשום מקור חיצוני אז אני מעריך כל שקל ושקל שאני עובד עבורו..

לנושא שלנו. בכללי אני מעוניין כמה שיותר לסחוב עם המגבר הזה ולהאריך את החיים שלו .

לגבי המאווררים העלויות הן מסתכמות בכשקלים בודדים היות והכל יש לי בבית. רק צריך שעה פנויה לצורך מימוש הרעיון [הדרך קירור שהצעתי]

שוב לשאלתי-במגבר שלי יש הגנה מפני קצרים [מנורה אדומה שרשום באנגלית"פרוטקשן" השאלה שלי האם היא גם מנתקת את המגבר במצבים של חום קיצוני ?ידוע לכם?.

Guest תמיר .א.
פורסם
בטמפ' כפי שאתה מתאר 80-90 מעלות......

איפה הוא תיאר חום כזה?

אם אתה חושש, וכדי להוריד משהו מלהבלב, תחבר מאורר או שניים אם זה ירגיע אותך,

והמגבר אכן יתקרר הרבה יותר טוב וגם זה יעזור לו בהמשך הדרך.

תמיר

פורסם

אני חוזר על ההודעה הקודמת שלי, כניראה לא הבנת אותה.

ההודעה שלי לא נכתבה בשביל לבוא ולהרשים אותך עם המגברי מאגנט המפלצתיים והיוקרתיים שיש לי ..

ההודעה באה להגיד, שכניראה אתה עובד לחינם.

גם אם המגבר עלה לך 10000 שקל, ואתה הולך להשקיע 10 אלף נוספים רק בשביל לנסות למנוע משהו מראש, שספק יקרה, ספק יעזור .. ההודעה נכתבה בשביל לשים פורפורציה איפה הגבול..

דרך אגב, מניסיון עם "פאנים" למיניהם.. פאנים טובים שאולי יעזרו .. עולים כסף .. ובארצנו זה הרבה כסף אם אתה לא מכיר את המקומות הנכונים .. אז תקח זאת בחשבון באיזה ציוד אתה מתכוון להשתמש בשביל לנסות לעשות שינוי מהותי.

שורה תחתונה, תחשוב אם הכאב ראש משתלם לך, אולי כבר עדיף לתת לזמן לעשות את שלו ואם ובמידה משהו יקרה ... פשוט להביא אחד נוסף ? (אני בטוח שהכאב ראש שתחסוך יהיה שווה את הפרשי המחיר שתשלם).

בכל אופן, אני חוזר ואומר, אופן השאלה\תגובה ומהותה לא בא לפגוע, לזלזל, וכו ..

רק בא להביא פורפורציה ולחסוך ממך עבודה מיותרת שאני רואה בא "עבודה כימעט לחינם."

-אולי אני טועה, ואולי זאת לא נקודת המבט שלך - רק רציתי להראות את דעתי שלי.-

לגבי ההגנה, טיבה, והטריגרים שלה.. היתי נותן לך להתייעץ עם תמיר נראה לי שיש לו ניסיון אישי עם ההגברות הללו .. ואולי הוא יודע אם היא באמת מועילה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

למה המגבר שלו באמת מתחמם? אין לו מאוורר פנימי?

לי יש בוס 1000W עם מאוורר, זה אמור למנוע התחממויות?

איך הרגשת שהמגבר מתחמם לך פתאום?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קח בחשבון שהוספת מאוורר חיצוני במגבר הזה עלולה להוסיף רעשים, במיוחד במגבר הזה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...