Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולי גלאס או CFS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי בעקבות החיפוש אחרי הקומפוננט למידה הבעייתית שלי נתקלתי בפוקאל פולי גלאס 4 אינץ'

עכשיו קיבלתי עליו מחיר די טוב 1200 שקל והייתי רוצה לשאול מה אתם אומרים הפולי או הCFS

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ה 4 אינץ' פחות מבוקשים ואין אותם להרבה בעלי עסק בכמה חנויות אמרו לי שייתכן מאוד שה 4 יהיו יותר יקרים מה 6 וחצי אבל תומאס תן לי את הפרטים של המקום ככה אם אני יקבל מחיר מחנות אחת ככה אני יהיה בעמדה של מיקוח אם החנות שלי...

CFS הוא של פייז בעקרון לפי הנתונים הפייז יותר טוב אבל תאחלס נראה לי שהוא לא עומד בהצהרות שלו...

ה4 אינת' בנתיים שמור לי ואני יותר ויותר סוגר את עצמי עליו אני גם יכול להגדיל אותו לסט שלוש חלקים שזה יתרון עצום לעומת הפייז...

מה עוד אומרים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחרי בירור קצר מסתבר שהמחיר שקיבלתי אפילו יותר ממעולה...

רוב הסיכויים שאני הולך על הפולי גלאס אלא אם כן מישהו ישנה את דעתי...

• תוכן חדש...