Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת רמקול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע את המידה של הרמקולים הקדמיים למאזדה 323 סדאן???

אני מביא מגבר סאב וקומפוננט מה אפשר לעשות עם המגבר הישן שלי??

(Jansen 100X2)

מיכאל ברביעי הבא נביא את הציוד אחי דבר איתי.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

המילון השלם לרכבי מאזדה...

מאזדה 323 נותנת בראש!!!

מאזדה 626 מה אתה טיפש?

מאזדה 3 יאללה אחי תפרוש!

מאזדה 6 אתה צריך להתבייש!

אקסדס6 את הכביש ביא תקשקש

אקסדס9 מי נוסע בסוברו פשע?

אמ איקס חמש ביצים, זה יש???

אמ איקס שש רק טיפש אותה יבקש!

עוד שות מבית היוצר שלי.....:rolleyes:

פורסם

לירן לחתיכת פח שלך שקוראים לה מגבר אולי אני בספק אם תמכור אותה במאה שקל אם בא לך למכור אותה שווה לתת ניסיון...

הרמקולים שלך מקדימה הם 4X7 מידה די בעייתית לכן במקום להשקיע על בניה שאתה לא רוצה וגם אין לך מזומנים לה נשקיע על האחורה את התקציב...

ברביעי נביא לך את הציוד יהיה בסדר אחי אל תדאג..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחי הגודל של הרמקולים במזדה 323 זה גודל בעייתי, הגודל הוא 5X7 עם בניה מאמדיאף אתה יכול להכניס רמקול של 6.5

לידע כללי בשביל כולם אותו גודל קיים גם במזדה 6

פורסם

פיספסתי באינץ'...

לא נורא לירן הבנת שבשביל לדחוף סט מקדימה אתה צריך להשקיע בבניות ואין לך כל כך מזומנים בשביל זה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...