Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר עם מאזדה 626 ,כרגע יש לו מערכת צנועה [לא חשוב מה..] עכשיו הוא רוצה בתקציב כולל של 8K [אפשר לגרד ל8.5] מערכת SQ איכותיתעד כמה שאפשר בתקציב כזה- שתיתן לו תמורה למחיר . אשמח אם תתנו לי הצעות פה כדי שאוכל להעביר לו לגבי מערכת כזו קומפלט.

נ.ב -כמו שכבר הספקתם להכיר אותי אני לא אוהד מושבע של מערכות בסכומים כאילו כי בעניי גם בפחות כסף אפשר להגיע לאותה תמורה ..אבל מה איכפת לי ..כסף שלו אז ב: כ-ב-ו-ד

-אשמח להצעות בשבילו. תודה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

- CLARION DXZ846MC - הד יוניט - מחיר: 3000 ש"ח

קומפוננט קדמי - phase evolution 6.5 cfs, או, Infinity kappa perfect, או Magnat Extrema - כל הקומפוננטים שציינתי הם בגודל 6.5 אינץ'. מחירים: כולם נעים בסביבות ה-1800 שקלים (נעגל ל-2000).

ברמקולים אחוריים לא הייתי משקיע כלל. מגבר - Mac attack 4081, או Z4200 שניהם של מקאודיו. שניהם עולים בסביבות ה-1200 שקלים. וסאב - 2 אופציות, Infinity kappa perfect 12, או של Phase המולטי אום שמחירו עולה בסביבות ה-2000. האינפיניטי אני חושב עולה קצת פחות מהפייז לא יכול להגיד לך בכמה כי לא שמעתי אותו אבל שמעתי אודותיו דברים טובים. לגבי שאר הדברים שהמלצתי, את כולם שמעתי בפעולה. יוצא הכל בסה"כ באיזור ה: 8200 שקלים. מקווה שהייתי לעזר.

ליאור

פורסם

ליאור תודה רבה על המפרט. נירשם לפניי ואני יעביר זאת לחברי .

מחכה לעוד עיצות / מפרטים/ דיעות. הבחור מעוניין שוב בנטו SQ

פורסם

הרבה אנשים משתמשים במונחים שקצת קשה להבין מה היתה כוונתו של המשורר.

הבחור מעוניין בסאונד "איכותי" ?

או מעוניין ברכיבים "איכותיים" ?

מה לגבי ההתקנה, האם היא כלולה במחיר ?

מה לגבי בניות ברכב, לשם יצירת במת צליל טובה יותר ?

מה לגבי איטום ?

הנקודות הללו הן חלקים בלתי נפרדים מSQ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ידוע לי שהוא עושה בניה מקדימה באיזור של הרגליים. בבגאז הוא לא עושה בניה..חיווט יש לו איכותי כבר [קנה ]התקנה הוא ועוד חבר יעשו. איטום כידוע לי הוא לא אמר משהו ..אם לא ניכנס כרגע בתקציב אז במועד אחר. הוא רוצה סאונד איכותי!

פורסם

לדעתי, תגיד לי לחבר שלך שיעשה את ההתקנה במקום טוב וישקיע באיטום.

חלק בלתי נפרד מאיכות צליל טובה זה איטום טוב התקנה מקצועית וכיוון איכותי של המערכת

פורסם

הבעיה הוא בצבא רוב הזמן ודווקא עכשיו הוא רוצה להשקיע ..דפוק לדעתי..עוד בעיה שאני לא בדיוק יודע את הכיוון שלו חוץ מהפרטים שעד כה ציינתי עבורו..ככה שרק מפרטים בשלב זה יתקבלו בברכה וכשהוא יהיה פה אז נדבר על התקנה ובניות מיוחדות ואיטום ושאר ירקות..

תודה

פורסם

אחי אני יכול להגיד לך איזה מפרט שמתי לחבר שלי שגם לו יש מזדה 626 במחיר של 5000 ושמעו מצויין

קומפוננט של INFINETY KAPPA 6.5 אחורים DRAGSTAR 6X9 עולים בסביבות ה400 פנל של KENWOOD

לא זוכר את הדגם אבל יש לו כניסה של AUX לDVD סאב של AUDIOBAHN 12 והכל יושב על מגבר 5 ערוצים של REDSOUND עם שלט בוסט לסאב

פורסם

ידידי , אתה לא צריך להסביר לי את העיקרון שגם בזול אפשר להגיע לרמות..אני באידיאולוגיה שלך לגבי הדברים האילו..[ממש לא קונה אותי מערכות מפוצצות בסכומי עתק..אין הבדל שמיעתי .בין מערכת שאפשר להביא ב5K ל8 K אלה אם כן ממש מתאמצים ומדמיינים פטה מורגנה] קיצר את שלי אמרתי ..זה החבר שלי שנידפק לו בורג בשכל ובא ביציאה חדשה שהוא רוצה מערכת ב8 K SQ ..וההוא רציני[יש עליו כסף חופשי] צרות של עשירים..

פורסם

אין הבדל שמיעתי !? :)

אתה צריך בדיקת אוזניים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ברור שיש הבדל אבל לא לדעתי הבדל שמצריך להשים על החשבון עוד סכום מכובד של גובות..בבית אני משקיע ברכיבים שמרכיבים את המערכת שלי אבל באוטו זו דעתי..אלה אם כן אני אזכה במערכת HIGH END לרכב אז בכבוד!

פורסם

הד יוניט ב3000 ומגבר ב1200 לא נשמע לי כהמלצה טובה. הייתי משקיע יותר במגבר.

יש הבדל עצום בין מערכת ב8K לכזו ב15K ולכזו ב30K. ברור שככל שעולים במחיר ההבדלים קטנים אך הם בהחלט קיימים ותלויים רבות בהתקנה. השאלה היא אילו מערכות שמעת.

8K יכול להספיק למערכת טובה אבל לא יספיק למערכת SQ עם סט שלושה חלקים טוב שיותקן כראוי (מיקומים+איטום). לטעמי האישי, קשה מאוד להגיע לסאונד טוב עם סט שני חלקים (מבחינת SQ - במה, תמונה וכו').

דבר ראשון הייתי מברר כמה יעלה איטום דלתות ובגאז' (או לפחות דלתות) שכן גם אם יקנה רמקולים טובים הוא לא יוכל להנות מהם כמו שצריך אם כל הרכב יקרקש.

פורסם

הד-יוניט ב-3000 ומגבר ב-1200, זה הסדר עדיפויות שלי לפי התקציב שהוא נתן.

לי אישית יש מגבר ב-2800 שקלים והד יוניט ב-2000 שקלים. אם היה לי יותר כסף זה היה הולך להד-יוניט ולא למגבר, עניין של העדפה.

ליאור

פורסם

צודק אייל,ציינת דברים שלא עלו לי בראש לשאול את חברי .. בכל מקרה אתה מוזמן לנעול את הדיון כי זה כרגע באמת מיותר לטחון מים בעיקבות שאין לי יותר פרטים מחברי כרגע אשר נימצא בצבא..שהוא יהיה זמין אני אוכל לתקשר טוב יותר ואתם כתוצאה מכך תוכלו לעזור לי ביעילות טובה יותר.

תודה לכולם עד כה על התשובות המספקות. כאשר חברי ישוב יהיה קל יותר לתקשר .

תודה

אסף

• תוכן חדש...