Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

עדכנית לעכשיו הסאב שמותקן ברכבי הוא סאב של אלפיין 6013. זה סאב קטן יחסית וחלש יחסית (רק 100RMS). מה מגביר אותו הוא מגבר של Lanzar Vibe 210 שהוא כנראה מספק לו בסביבות ה150RMS בגישור.

שאר המערכת שלי כוללת עדכנית לעכשיו (הבמה הקדמית והערכת עצמה).

*Kenwood 452MP

* Focal Polyglass 165V

* Alpine active crossover

* Rodek 425I

הגעתי למסקנה שאנני מקבל את האיכות שאני רוצה לקבל מהסאב, לכן אני מעוניין להחליפו.

התקציב שברשותי הוא בערך עד 1000ש"ח והמגבר (שאני צריך עוד לתקן) הוא Rockford 250a2 שנותן בערך בין 250-350RMS.

אני מחפש כמובן סאב לSQ הסאב לא צריך להיות חזק מדיי, כי ההגברה לא חזרה מאוד.

הדגמים שחשבתי עליהם:

* Phase Linear thriller pro 12 (called in israel thriller 3000 pro(

* Phase Linear SX 12 - מכיוון שהThriller כמעט ואזל מהמלאי, זה הדבר היחיד שמוצע.

* Shiva סידרה 3 או סידרה 4, תלוי במה שיש. אני אומנם לא משוכנע אם המגבר שלי חזק מספק. מצד אחד הוא מוצהר ל600RMS, אבל כאן אנשים הגבירו אותו עם הJBL 75.4 והיו מרוצים מאוד שכן הוא מספק רק 280RMS בגישור.

* Image dynamics ID 12 עם שני סלילים של 8 או 2 (אני לא יודע מה לבחור, אבל הוא אמור להיות מחובר ב4 אום, מה משתי הקופיגורצות הללו אני לא יודע מה עדיף).

מבחינת מקום, בכל מקרה לא תהיה בעיה כי התיבות יחסית אינם גדולות. עדכנית לעכשיו יש לי תיבה של 36 ליטר שעשיתי לסאב של האלפיין וזה יכול להיות נחמד אם אני אוכל להשתמש בה שוב, אבל לא עקרוני.

השאלות שלי: מה עדיף לקחת למערכת שלי בתחשב שהמחיר הוא הגורם המכריע ולאחריו האיכות, היכן לקנות וכמה עולה?

תודה רבה על העזרה!

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

אני חושב שכדאי שתבדוק את עצמך בקשר לאיימג' דיינמקס לא נראה לי שיש דגם שנכנס לך בתקציב...

אם כן אני מאוד יופתע אני חיפשתי המון לפני הפוקאל שהבאתי...

חסכתי טיפה והבאתי פוקאל אקסס 33 A אם בא לך לחסוך קצת הוא מתאים למגבר ומאוד איכותי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יכול מאוד להיות! איך הShiva? האם הוא יתאים למרות השוני בRMS?

מה לגבי הFocal? משהו עוד שמע אותו? איך הוא? הריי הוא מסדרת ה ACCESS.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

נראה לי שמגבר שלו לא יינצל את השיבה כמו שצריך....

המגבר של לאנזר והוא מוצהר בגישור 150 rms ככה שהמגבר הזה מאוד חלש בשביל השיבה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

הוא ציין שהלנזר לא יגביר את הסאב החדש.

בכל אופן, שמעתי את השיבה עם הJBL , לפי דעתי מתקבלת תמורה מאוד טובה.

השאלה אם אפשר להגדיר זאת כSQ, זאתי שאלה שאין לי תשובה עליה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...