Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בטוויטר ימין- הטויטר מחרחר שמגיעים ל60 65 אחוז עוצמה.

הטוויטרים הם של מורל מפולס, הם לא חלק מקומפוננט אלא רק טוויטרים- הם מחוברים עם נגדים שהגיעו עם הטויטר, מחוברים לרדיו- דיסק- מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש!

פורסם

אם לא היתה בעיה עד עכשיו, בהנחה וקנית מזמן, אז... הרסת אותם, או שהתבצע נתק מסויים.

ואם רק התקנת... זה בעיה בהתקנה.

אז:

אם נהרסו - תפעיל אחריות אם יש לך.

אם רק התקנת/יש נתק מסויים - תבדוק ושפר ההתקנה.

בהצלחה.

פורסם

איך מתקינים טוויטרים בצורה נכונה?

אני מדבר על מערכת פשוטה בלי מגבר או סאב,בדרך כלל אני מחבר אותם במשותף עם הרמקולים הקדמיים והם מחרישים את האוזניים עם קולות חדים,זה בלתי נסבל אז אני מנתק אותם,כמה שאני מנסה לאזן את הרמות שלא יחרישו אוזניים זה לא הולך.

אז איך אני מתקין בצורה נכונה?

פורסם

הטוויטרים מותקנים כבר 5 חודשים, בהתחלה לא היתה בעיה, רק בחודש האחרון בעיה התחילה, בדקתי את החיבורים והם לא רופפים, אולי צריך להפוך את החיבורים? כאילו את הפלוס והמינוס להפוך?

תודה.

פורסם

תעשה חיפוש בנוגע לבלאי ולתלונות של חברי הפורום.

מסתבר שיש המון תלונות...

0ren, עשה סקר שוק לא קטן .. וגם לא מזמן ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מקווה שאת הקבל הצהוב [אם אני זוכר נכון..] התקנת על החוט של ה+.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

תודה, מה יכול לקרות אם הקבל מחובר ל- בטעות?

האם החוט האדום של הטוויטר הוא ה+ (יש אדום ושחור)

ומהמערכת יוצא חוט אפור ואפור עם קו שחור באמצע (אני חיברתי לזה עם הקו)

יכול להיות שאני טועה?

תודה.

• תוכן חדש...