Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי, לאחר הרבה שעות בפורום הזה קניתי מורל דוטק והשינוי לעומת הסרווין ווגה הד הוא פשוט מדהים. בדיוק כמו שאמרו לי בפורום, עכשיו רק שמתי לב כמה הצליל של הסרווין צורם בתדרים גבוהים, מה שנפתר עכשיו. בנוסף אין ספק שמרגישים בהספק הגבוה משמעותית של הדוטק מה שבהחלט מוסיף לכך שהצליל בא מקדימה עכשיו, ולא מאחורה כמו פעם.

השלב הבא שלי הוא מגבר מהדיוטי, (איזה מהם עדיין לא ידוע) אבל נקווה שהשדרוג מהקונקורד הנוכחי יהיה משמעותי, כי אין ספק שהשדרוג האחרון בהחלט היה שווה את הכסף!

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

שמח שנהנת מהשידרוג.

רק מאוד לא מובן איך אתה נהנה מ"תוספת" ההספק הגבוה של הדוטק, אם לא שינית את ההגברה שלך, ולא הוספת הגברה בעלת הספק גבוה יותר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מסתבר שהCONCORD הוא 700W והוא יכול לנצל הרבה יותר מה50W של סרווין. השאלה היא האם הגברה יותר איכותית כמו הךוג'יק או הJBL, ישפרו את איכות הסאונד עוד יותר?

פורסם

אין דבר כזה "הגברה" יותר איכותית, אשר משפרת סאונד.

השאלה פה אם אתה מגיע לרוויה של ההגברה שלך - או לא.

אם לא הגעת לרוויה, כל הגברה אחרת עם קרוס דומה תשמע דומה.

אם כן הגעת לרוויה - ואתה מאמץ את המגבר עם קליפינג גבוה , אז הגברה "חזקה" יותר תוכל לשפר - אך לא בהרבה....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בינתיים חל שיפור משמעותי עם החלפת הקומפוננט, אז אתם אומרים שאני לא ירגיש בשיפור בצליל אם אני יחליף מגבר? כך שאין טעםפ להחליף מגבר? ואולי בכלל כדאי להשקיע בסאב יותר איכותי (מהRED SOUND 600W)?

פורסם

אמרנו שזה תלוי בהגברה הנוכחית שלך.

האם היא מגיעה לרוויה בצורה שמיעה, או לא ....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

סלח לי על הבורות, mikmik, קצת קשה לי להבין מזה רוויה מהשמיעה.....

אני רק יודע שזה משתפר אבל אני לא יודע אם זה בר שיפור בתקציב שלי.....

פורסם

במילים אחרות, ללא מיכשור או אוזן טובה, לא תוכל לדעת אם החלפת מגבר יעזור\ישפר.. ובכמה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...