Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט פיוניר 5700 דגם אירופאי לא מהיבואן הרשמי עם שנה אחריות

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9912&taxonomy_id=25-121

לבין פיוניר 4750 אסייאתי כן מהיבואן הרשמי עם 3 שנים אחריות

http://www.pioneer.com.sg/storefront/aspFn/Product.asp?ProductId=237&CatId=2,24,32

שניהם בדיוק באותו מחיר - 1045 ש"ח

זו אולי התלבטות טפשית אבל מתאימים לי ואני תוהה האם היתרונות של ה 5700 שווים לעומת האחריות של השני .....

פורסם

הייתי לוקח את הפיוניר 4750 אסייאתי כן מהיבואן הרשמי עם 3 שנים אחריות

כי היבואן הלא רשמי יכולים לקשקש לך והסוף זה רפרביש את תבדוק טוב את העניין ואם אתה בטוח ב100% שזה לא מתוקן או משהו אז תיקח את ה5700 כי 3 שנים אחריות רק עוזי רדיו מביאים שזה היבואן הרשמי של פיוניר

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני הייתי לוקח את ה5700 בגלל שהמכשיר הוא ברמה הרבה יותר גבוהה ונותן הרבה יותר אפשרויות מה4750 ולכן יותר כדאי לקחת אותו...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני יודע מה היית לוקח ליאור רדיו טייפ של קלריון במקום...

אני מקווה שאתה שם לב סביב איזה תקציב נע הבחור...

מספיק לחפש את המותגים תמיד יש עוד מערכת חוץ ממערכות קצת יותר כבדות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מישהו דיבר על קלריון מיכאל? יש לך אחלה מכשירים של קנווד ושל JVC ואני אפריז קצת ואפילו אגיד של סוני למרות שלא הייתי מבסוט מהמכשירים שלהם.

ב-1200 שקלים ואני מאמין שאם ממש רוצים אפשר להשיג ב-1100 שקלים מכשיר מעולה של קנווד עם רוב הפיצ'רים והפונקציות שיש בקלריון שלי למשל שעלה 2000 ש"ח. לא טענתי מעולם שעצם זה שקלריון מותג הוא טוב יותר... זה גדולים ומומחים ממני שבחנו ובדקו את המכשיר מהמון בחינות ובדיקות שקבעו שקלריון חברה איכותית בפאנלים. אם תרצו לינק למכשיר של קנווד אני אשמח לרשום לכם. אגב, אם בא לך להוציא עוד 400 שקלים על מכשיר אני במקומך לוקח את ה-JVC סדרת EXAD, מכשיר מעולה שזכה רק לשבחים וציונים מעולים בעולם כמעט בכל אתר של אודיו לרכב שנתקלתי. ובדגם הספציפי הזה KDLHX50 הוא עבר קלריונים ואלפיינים שעולים הרבה יותר ממנו.

ליאור

ליאור

פורסם

הייתי הולך על האירופאי בגלל שיש לו RDS חוץ מזה אני לא יודע אם האחריות היא משהו שימושי בגלל שבדרך כלל אין העיות עם רדיו דיסקים אם הם עובדים כמו שצריך בהתחלה אז הם יעבדו גם לעוד הרבה זמן בלי בעיות.

אני גם קניתי מכשיר של עוזי רדיו ששילמתי עליו יותר בגלל האחריות (3שנים) לא השתמשתי בה כי לא היו בעיות ואז גנבו לי את המכשיר אחרי 4 חודשים אחרי שקניתי אותו. עכשיו יש לי דגם אירופאי שעובד מעולה ויש בו RDS ואני ממש מרוצה ועלה גם יותר זול.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני יגיד לך מה הבעיה בחשיבה שלך...

לא הכל הולך לפי פרסים שמכשירים קיבלו הכל הולך לפי צרכים של משתמש במכשיר אחד ירצה איקולייזר פרמטרי כדי לכוון ואחד ירצה כיוון של טראבל באס וזהו...

אחד ירצה MP3 ואחד שומע רק אודיו רגילים כי MP מוריד מהאיכות...

JVC ברוב הדגמים שלו אם תשווה באותם רמות מחיר לא עולה על הפיונירים כנ"ל הקנווד ולא סתם אני אומר אני אומר מתוך איזה השוואת פונקציות במכשירים לא פרייארים בכלל...

אחד קנווד 2600 שקל אצל אבא שלי באוטו מול הפיוניר שלי ואחד GVC KDG 800 מול הפיוניר שלי ובשתי ההשוואות של הפונקציות לכיוון הפיוניר היה רמה אחת מעל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאל, עד עכשיו לא שמעתי ממנו דרישות מיוחדות ממכשיר מסויים אז הרשיתי לעצמי לתת לו המלצות על מכשירים גלובליים שקיימים בכל העולם ואילו מכשירים קיימים בארץ בסכומים שהוא יכול להרשות לעצמו.

שנית, מי החליט שהפיוניר עדיף על הקנווד או הג'ייויסי? אתה? על סמך מה? על מכשיר שיש לו יותר פונקציות?!

אם תצליח להוכיח לי שהפיוניר המדובר עדיף על מכשירים מסויימים ותתן לי השוואות ממשיות - אני אגיד דרשני.

אני אישית בנתיים מסתמך על ביקורות מכל העולם של אנשים שרכשו מכשירים בחו"ל והשוואות ממשיות ועל מגזינים ומבחנים שסוקרים כמעט כל פאנל בעולם ואומרים את היתרונות והחסרונות שלו ותאמין לי - אין להם שום אינטרסים והם אובייקטיביים לחלוטין. כל עוד אין לי משהו אחר להסתמך עליו - זה בנתיים האני מאמין שלי.

ליאור

פורסם

על פי מה אתה אומר "ותאמין לי - אין להם שום אינטרסים והם אובייקטיביים לחלוטין."?

חברות שולחות מוצרים בחינם למגזינים, הן מארחות את הבוחנים אצלהם בחברה ותאמין או לא, הן משלמות על ביקורות.

לכל אחת מהחברות הגדולות יש מוצרים טובים, בחירה בינהם לרוב זה עניין של העדפה אישית.

• תוכן חדש...