Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב זח לכולם.

ברשותי כרגע סאב מסוג SoundXtreme 12 120RMS .עם תיבה אטומה בבניה עצמית שבניתי לו [ראו תמונה מצורפת],הסאב מחובר בגישור למגבר מסוג SUPERSOUND 180*4 מגבר חמוד מאד שמחובר אל הסאב בגישור [כל ערוץ בערך כ40RMS] והסאב נישמע מצויין אבל מרגישים שהוא מתאמץ ומוגבל בסופו של דבר.

בכל מקרה אני חשבתי לי להחליף את התיבה והסאב למשהו הרבה יותר טוב במטרה לקבל יותר עוצמה באסים טובים יותר ואיתם רעידות עוצמתיות יותר.

יש לי בחור שמוכן לתת לי על הסאב הנוכחי שלי כולל התיבה 220 שקלים [את הסאב חדש קניתי בימאים בחיפה ב100 וכל החומרים לבניית התיבה זה עוד 20 שח עלה] לדעתי זה סכום יפה לקבל עבורו.

עכשיו אני על הסכום הזה יכול לגרד ולהוסיף עוד 280 שקל . השאלה האם אני אמצע משהו טוב יותר ועוצמתי ונציל יותר שיתן תמורה טובה יותר בהתאם לצרכי . שהסכום רכשיה הכולל יהיה כ 500 שח [לא שקל יותר].?

יש הצעות? [סאב+תיבה]

תודה מראש

P4031178.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה יהיה יותר נציל למגבר הזה ויפתח יותר טוב?

אני מכיר טוב את חברת מגנט [יש לי סאב הקטיבי בבית שלהם ושמעתי סאבים לאוטו שלהם] חברה איכותית הסאבים שלהם מדוייקים ולא סותמים את האוזן בבאסים נימרחים.

לגבי הפיוניר יצא לי לשמוע .. לא התלהבתי ממש חוץ מזה שהוא מפוצץ טוב אין בו לדעתי כלום. בכל מקרה עוד עיצות המלצות? משהו..?

פורסם

מאגנט?? 305C ??

ממש לא סאבים מתאימים להגברה של הבחור פה. כל ערוץ 40RMS. אז נשער שיש לו בגישור 100-120RMS גג. לדעתי זה ממש לא הולך להזיז את הסאבים הנ"ל. אולי עדיף לחפש איזה רוקפורד 150 RMS או משו בכיוון.תסתכל במבצעים של אוטופרט שיש בפורום..אולי תמצא משו שיתאים לך ולהגברה.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

גם אני חשבתי על הקטע שהמגבר לא חזק מספיק לסאבים הללו ויותר חשבתי בכיוון של רוקפורד למשל ה Rockford fosgate rfz-3412 . או משהו בסיגנון שינוצל כמו שצריך ועדין יפתח טוב ויתן תמורה

פורסם

רוקפורד?

אתה בטוח?

הוא פחות נציל משאר הסאבים שהצעתי עזוב שהוא 150 RMS אבל הוא לא נציל אז יהיה בערך אותו אפקט....

מה שאני מסכים איתך זה שהוא צריך לשדרג את המגבר למשהו יותר טוב....

אסף אולי במקים לקנות סאב חדש תשדרג את המגבר ואחרי זה תחסוך ותחליף גם את הסאב...

לירן

פורסם

לשדרג מגבר? רק לפני שבוע הבאתי אותו בישביל 200 שקלות..דווקא הופתעתי לטובה , לא ציפיתי ממנו ומהניסיון הלא סבבה שלי ממגברים עלומי שם ,שיתן תמורה נחמדה למחיר. הוא עומד יפה בנטל בנוסף לסאב מרים עוד 2 אליפסות 50 RMS כל אחד .

בכל מקרה כרגע אני ממש על הקנטים מבחינת תקציב. מה שכן אחותי בעוד שבוע וחצי נוסעת לאמסטרדם אז חשבתי לשלוח עליה איזה 100 דולר להביא לוגיק ..הקטע שלא יודע מה יפתור יותר את הבעיה ההגברה הנוכחית עם סאב אחר או לוגיק עם הסאב הזה..דילמא קשה..לתפרן כמותי!!

פורסם

תשמור את הסאב שיש לך בסה"כ אתה מרוצה לא? תחסוך למגבר יותר חזק ואז תשדרג.

כי כל סאב שתביא ותשים אותו על המגבר שלך לא יעשה הבדל שמצדיק את ההשקעה .

זה מה שאני היתי עושה במקומך.

פורסם

הבנתי . בכל מקרה לפי נוסחה לחישוב נפח על פי מידות הסאב קיבלתי שהנפח של התיבה שבניתי הוא כ41 ליטר. התיבה היא תיבה סגורה אך יש כבר חור מובנה שעשיתי בעבר וסגרתי עם דיקט לפיר בקוטר 6 סנטימטר..מה אתם אומרים לפתוח מחדש את החור ולהכניס פיר ולהפוך את התיבה לפתוחה ובכך הדבר יצריך פחות כוח מהמגבר והסאב כדי ל"דחוף"? וכך אני אקבל תמורה טובה יותר ?

אם כן מה צריך להיות אורך הפורט שאני אחבר בהנחה שקוטרו6 סמ".?

• תוכן חדש...