Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מייקי אתה לא צריך לידאוג.... אף אחד בפורום בנתיים לא הוכיח שרוקפורד מזייפים נתונים או המגברים שלהם רחוקים מההצהרות שלהם כי אף אחד לא פתח ובדק ואין להגיד שההצהרות לא נכונות על ביסוס נוסח שגם לא נכונה ממש ולא לפי התקן.... לסיכום תהנה מהמגבר ואני חושב שאתה תהיה צריך אטומי אוזניים עם מגבר כזה ו2 קיקרים.....

פורסם

אחי זה נשמע מפלצתי,תתחדש ותקנה אטמי אוזניים.

תמיר בקשר לרוקפורד או בכלל,בגלל שהם UNDERATED אז ב4 אום הוא מוציא קרוב ל1000 RMS וב2 אום קצת מעל 1500RMS(נכון הוא לא פי שניים) פשוט אם הייתה לו גם מדידה ב4 אום ולא רק ב2 ום היית רואה את זה.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

יש לכם הצעה לסאבים יותר חזקים להפעיל עליהם אבל במחיר של עד 2500 לאחד ?

ואני מחפש SPL ולא SQ כמו JL אודיו לדוגמא

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
תמיר בקשר לרוקפורד או בכלל,בגלל שהם UNDERATED אז ב4 אום הוא מוציא קרוב ל1000 RMS וב2 אום קצת מעל 1500RMS(נכון הוא לא פי שניים) פשוט אם הייתה לו גם מדידה ב4 אום ולא רק ב2 ום היית רואה את זה.

אני יודע, אין בעיה, רק הבהרתי לחבר שלנו שאין דבר כזה במציאות פי 2 הספק כאשר ההתנגדות היא פי 2 נמוכה.

למגבר כזה תצטרך כ130A לפחות אלטרנטור שיפיק את ההספק המוצהר 1651WRMS לפי דברך.

ואם יש לך עוד מגבר. תוסיף עוד כ40-50A.

תמיר

פורסם

כל אחד שמח כשהוא קונה מוצר חדש ורוצה לשמוע עליו דעות. אבל כמו שכולנו רואים רוב התגובות הם "תתחדש אח שלי" וכו' וכו' (והודעות גרועות יותר שנמחקו).

מי שרוכש מוצר חדש לפחות שידאג למינימום שזה אומר חוות דעת שלו על המוצר לאחר שהותקן ואם אפשר גם תמונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...