Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע אם יש לך גישה לדיוטי פרי תכול להרים משהו יותר טוב בהרבה...

אם לא תוכל לדבר עם dimal007 מהפורום הוא מוכר לוג'יק חדש במחיר יותר נמוך מהמחיר בארץ סביבות 700 אם אני לא טועה...

אחלה מגבר אז תוכל להשקיע יותר על רמקולים טובים..

וגם קיבלת מגבר חדש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
בקשר לmb ..זה משנת 2003 ולא שנת 2001(ביררתי עם בעל הקופמפוננט),הם ניקנו בגרמניה לפני שנתיים ולא נעשה בהם שימוש...והוא אומר שזה מהסדרה היוקרתית או משהו כזה...ככה אמרו לו בגרמניה.

דבר חשוב-הבחור עם הקומפומננט הוא חבר מאוד קרוב ואני יודע שהוא לא ינסה לעבוד עליי.

אז נגיד ואני אקח את הסט...נשאר לי עוד 1200 שקל

לפי מה שהבנתי אני צריך לשים מגבר בשביל הסט הזה...אז אני צריך לחפש מערכת ומגבר?יד שניה כמובן

עכשיו רק ראיתי את ההודעה הזאת, אם זה המצב אז הוא שווה את הכסף, תקח אותו.

ואם קצת תתאמץ תוכל למצוא רדיו יד שנייה שהוא טוב ב- 300-400 שקל, וישאר לך עוד 800-900 למגבר גם תקח יד שנייה, בינתיים אל תקנה סאב תחכה עם זה כי אין לך מספיק כסף.

המגבר שאתה צריך הוא 4 ערוצים, בקשר להספק זה תלוי בהספק של הקומפונט והסאב שתרצה להביא בהמשך.

פורסם

תביא משם מגבר לוג'יק...

יחסוך המון ותוכל להשקיע את השאר על רמקולים יותר טובים או סאב כתוספת

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לוג'יק PLX44 הוא עולה 100 דולר מחוות דעת בפורום הוא אחלה מגבר שנותן אחלה תמורה לכסף...

• תוכן חדש...