Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה זהו אני יודע שאוליי לא הייתי צריך לפתוח על זה דיון ..אבל בכל זאת מגבר ראשון באוטו הראשון שלי וכולי שמח...

ככה קניתי מגבר של "SUPER SOUND" 180*4 [ב200 שקל מזיו 626 מהפורום] וקניתי סאב ב90 שקל של סאונד אקסטרים..בניתי לו תיבה סגורה 39 ליטר קניתי פאנל של BPV650 Blaupunkt ב200 שקל יד שניה ורמקולים קליפוניה בום [אחלה רמקולים ] ב99 שקל וטוויטרים פיוניר שקיבלתי מתנה ועוד 5.25 מקדימה של קליפוניה סט חיווט 99 שקל ומפצלי אר סי אי ב40 שקל..היום נסעתי לבנימינה לתמיר [בחור נחמד ומשעשע] כדי להתקין את כל מה שצריך כדי שהמערכת תזוז ..תמיר חיכה לי כבר בחוץ מוכן לעבוד על הפגו 205 שלי..העביר את החיחוט באוטו סידר בצורה נקיה ביותר תוך כדי שהוא מסביר לי דברים באלקטרוניקה ..לאחר ההתקנה הפיזית הגענו לשלב של החייאת המגבר הזה והכיוונים ..תמיר התחיל לכוון גיין ותדרים ופשוט המגבר הזה הוא גהנום ונישמע חיה רעה ביחד למחיר שהבאתי אותו , שורה תחתונה ברצוני להודות לתמיר על הזמן על העבודה המסורה והנקיה והמיקצועית ועל האירוח ..תודה תמיר.

שומעים ניפלא בדיוק כמו שהבטחת לי כשצצו לי חששות שונות לגבי טיב הציוד שלי..

כמו כן אהבתי את המערכת "המיפלצתית " שמותקנת אצל תמיר בגולף..לא מן העולם הזה..אני עד עכשיו שומע צילצולים באוזניים..

שוב תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי בכל דבר הקשור לעניין .

ערב טוב לכולם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה רבה..במיפגש הבא שמיכאל יארגן עוד שבועיים בערך אני אבוא וישמיע לכם מערכת נחמדה ביותר בסכום של 500 שקל..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...