Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים...

אני בדיוק חוזר ממסע שופינג לעיניים פה בהונגריה...

מה אני אגיד לכם... אין פה יותר מדי, אבל ממה שיש - יש... והמון.

נראה שהם מאוד אוהבים כאן את מאגנאט ופייז.

מה שלכד את עיני היא חברה העונה לשם הרץ. ראיתי סאב ושמעתי רמקולים שלהם.

הרמקולים היו 6X9 בתוך "כוורת תצוגה" והפעיל אותם אלפיין 8912. ללא מגבר וללא סאב והם נשמעו מעולה!!!

מישהו שמע על החברה הזאת?

ממליץ?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חברה גרמנית ותיקה שקיימת הרבה שנים באודיו לבית ולרכב, יש להם רמקולים מהמעלה הראשונה, אמנם המחיר בהתאם. חברה שזכתה בתחרויות ובהמון פרסים על הסחורה שלה.

ליאור

פורסם

טוב אז ככה, קודם כל הם איטלקים, ישנה חברה בשם Elettromedia שהיא בעצם האבא והאמא של Audioson, Hertz, Focal, Audiocontrol ועוד שניים-שלושה מותגים פחות מוכרים (לי לפחות).

זה האתר של Hertz.

איציק.

עריכה:

התגובה שלי לקחה קצת זמן...

פורסם

ביום יום אני בן אדם מאוד ציני, אבל הפעם אני אעצור את עצמי מלהגיב על השורה הראשונה שלך (:wink: בחזרה).

לגבי השורה השניה, לאחר בדיקה חוזרת באתר שלהם - אתה צודק.

פורסם

ההרץ האלה עושים רושם של חברה מאד מאד רצינית...

עצם העובדה של הפירוט של כל הנתונים היא כבר אומרת משהו...

כמו כן, הסאב 12" שלהם הוא בעל נצילות של 97DB וXMAX של 14מ"מ

WOW...

מעניין מה המחיר...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

דע לך שבסאבים, ככל שהדציבלים נמוכים יותר - הסאב יותר איכותי. קח לדוגמא את הסאב הטוב בעולם כבר כמה שנים ברציפות - Phase linear - aliante 12 - יודע מה ה-spl שלו? 88db.

זה לא קשור לדציבלים, ושמעתי את הסאב בפעולה כבר, ותאמין לי הוא גם חזק, אבל הבאסים שהוא נותן לא נמרחים, ממוקדים ומדוייקים מאוד, בקיצור - איכותי ועצמתי כאחד.

לגבי המחיר - הוא עולה בארץ בסביבות ה-3500.

ליאור

פורסם
אבל פוקאל זו חברה צרפתית ולא איטלקית...

כפי שנכתב הם רק מפיצים אותם, אודיוקונטרול אמריקאיים.

אין כלל כזה שככל שהנצילות נמוכה יותר הסאב יוצר איכותי, יש ויש. כמו כן לא ניתן להגיד על אף סאב שהוא הכי טוב בעולם בטח לא "כבר כמה שנים ברציפות". אני בטוח שיש רבים שיחלקו על הקביעה שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...