Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה חוץ מהמאוורר 60mm 3100rpn שאני מוסיף למגבר לקירור טוב יותר ,אני רוצה להצמיד לטרזיסטורי מוספט [4 במיספר אצלי במגבר] היטסינקים[לצעות קירור קטנות אלומיניום של חברת ZALMAN ] שכבר כוללות פד טרמי דביק להצמדה שלהם אל הרכיב שאותו רוצים לקרר. האם זה יעזור וימנע קצת עיוותית כאשר אני משתמש במגבר הרבה זמן באותו הרגע?..

האם המאוורר 60 והצלעות קירור שיוצמדו למוספט יעזרו במשהו [ימנעו קצת עיוותים או תופעות לוואי כאשר המגבר נימצה בעומס ?וכמו כן יאריכו את חיי המגבר?

תודה אסף.

אגב זה ההיטסינקים[קירור ] שאני מתכוון להצמיד ל"MOSFET"

untitled1.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נראה לי שהגזמת קצת... גם מאוור וגם יחידות קירור נוספות.

לא נראה לי שהן יעזרו הרבה משום שהטרנזיסטורים נמצאים בתוך המארז של המגבר וכדי שיחידות הקירור יעשו את העבודה הן דורשות זרימת אויר דרכן וסביבן.

וכאשר המגבר סגור אין בו כמעט וזרימת אויר ולכן פתרון זה אינו יעיל.

ג'ניה

:king:

פורסם

נכון צודק, זה היה שטותי מצידי. התייעצתי עם תמיר והבנתי שזה חסר יעילות..מאוורר יכול לעזור ולהאריך את חיי המגבר מחר ניבדוק אחרי ההתקנה עם המגבר לאחר 20 דקות מתחמם אש אם כן נוסיף מאוורר שיוציא אויר חם מהחלל .יותר מזה אין צורך.[בדומה לספק כוח של מחשב]

תודה.ואפשר לנעול את הדיון הזה.

פורסם

super sound pa4003 180W*4[mosfet] וככה הוא ניראה [הדגם בתמונה הוא אחר אבל ככה שלי ניראה] הולך להפעיל בגישור אחד סאב 130 RMS וב2 יציאות נוספות 2 אוברוליים מאחור 50RMS כל אחד

z_VNpa2003[1].jpg

• תוכן חדש...