Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי MOREL 6*9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבוע רמקולים MOREL 6X9

הרמקולים פשוט פצצה ואין לי טענות בכלל אבל יש לי שאלה.

ברגע שאני מגביר לוויליום מאוד מאוד חזק (יש לי מערכת JVC G800 ואין לי מגבר) בחלק קטן מאוד מן השירים (לרוב אלה שיש להם באס מאוד גבוה)אני שומע צליל מתכתי ולעיתים נדירות גם מן קיטועים בשיר. אני מדגיש שזה קורא לי ממש בסוף הווליום של המערכת. (אם יש לי עד מספר 50 בוויליום אז אני מדבר על 45 ומעלה) ברוב המקרים זה לא קורא אלה בשירים בודדים בלבד.

אני יודע שרמקולים יכולים לעמוד במעמסה מסויימת של וויליום. אם אני יוסיף מגבר זה ישפר לי את העניין הזה?

זה דבר נורמאלי??! זה אמור להיות ככה?

חוץ מזה אני ממליץ בחום עליהם.

תודה

פורסם

זה נורמאלי ואמור להיות ככה כאשר אתה מזין את הרמקולים מהפאנל ולא ממקור חיצוני[מגבר] כאשר תוסיף מגבר כך תוכל לנצל את הרמקולים בצורה יעילה יותר ..הצליל המתכתי הזה בא אך ורק ממעגל ההגברה שיש לך בHU שלא בנוי להספק היותר גדול של הרמקולים שלך ואז מתחיל לעוות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...