Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!

בעוד שבוע וחצי הבת של חברים טובים של המשפחה שלי חוזרת מחו"ל לביקור בארץ.

רציתי לבקש ממנה את הדגם החדש וכמעט היקר ביותר של קלריון (יש עוד דגם אחד יקר יותר), מצאתי אותו באתר אחד ברשת במחיר של כ-500 דולרים. (הוא עוד לא הגיע לארץ אך כשיגיע הוא יעלה בסביבות ה-6000+ ש"ח). ברוב האתרים בארה"ב המכשיר עולה בסביבות ה-600-700 דולרים.

ברצוני לדעת אם שווה לקחת את הסיכון בלבקש ממנה שתביא לי את המכשיר הנ"ל מכיון שאמרו לי שיש מצב גדול שיעלו על זה במכס וככה היא תחוייב בעוד מס שיעלה בערך כעלות המכשיר (כ-300 דולר).

האם שווה להסתכן ולבקש ממנה בכל זאת או שלא? איך לפעול?

אגב, המכשירים של קלריון בארה"ב אינם תומכים בתדרים של ישראל מבחינת הרדיו (לא שמזיז לי , אני גם ככה לא שומע רדיו), רק האירופאים והאסייתים תומכים. (גם הסיומות של הדגמים משתנות בהתאם למדינה, לדוגמא: אסיה - dxz856, אירופה - dxz858, ארה"ב dxz855).

תודה לעונים.

ליאור

פורסם

תשמע יש הרבה סיכונים בלהביא מוצרים מחו"ל.. לי היה סיפור מצחיק אחי הביא לי סאב במזוודה ואין לי מושג איך לא חייבו ממנו שקל אחד עליו.. עם הגודל של המגנט שלו בדוק הוא הרס להם את כל המכונת רנטגן הזאת (אין מצב שלא ראו את זה) בקיצור מזל!. לחבר שלי היה סיפור עצוב הביא מצלמה דיגיטלית מתילאנד ותפסו את זה וחייבו אותו לשלם 200 אחוז מהשווי של המוצר כדיי לקחת אותו, בקיצור התייאש והשאיר את זה שם.

סיכון נוסף הוא האחריות.. אם יקרה משהו למכשיר חס וחלילה תצטרך לשלוח אותו בחזרה לשם שיתקנו או יחליפו זה יכול לקחת חצי שנה +- בקיצור זה שיקול רק שלך..

חוץ מזה ב2250 ש"ח (500 דולר) אתה יכול למצוא מכשיר רציני מאוד בארץ..

פורסם

אי אפשר לדעת עם המכס...

לפני כ3 שבועות חזרתי משוויץ עם 3 בקבוקי Johny Walker והמוכס המנייק התקרצץ

אבל לפני כ6 חודש כשחזרתי עם ערימות של סיגריות ואלכוהול הם אפילו לא הנידו עפעף.

תעשה את החשבון של המקרה הגרוע ביותר, האם הHU שווה לך את ה800$?

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

800 דולר = 3500 שקלים בקירוב. לקחתי בחשבון שגם לא תהיה לי אחריות למכשיר, אבל בשביל 450 דולר ולא יותר זה איכשהו כן משתלם כי עדיין הסיכויים שהוא יהרס הם די נמוכים.

אבל בשביל 3500 שקלים בלי אחריות וגם אני לא בטוח שזה יהיה הסכום הסופי (3500 ש"ח זה עוד לא יקר ביחס למחיר של המכשיר בארץ!) כי תמיד מוצאים במכס להוסיף עוד מיסים על חרטות - אז זה לא משתלם כל כך.

השאלה אם אפשר להזמין את המכשיר לארץ בלי לשלם את המכס, כלומר, משלוח אוירי למשל גג 100 דולר, בנוסף לעלות המכשיר 450 דולר = 550 דולר, שזה עדיף על 800 דולר פלוס!

פורסם

לקחת בחשבון גם שהמכשיר יכול להגיע אלייך עם בעיות? (קורה לפעמים)

וגם במשלוח אוויר (בדואר) תצטרך עדיין לשלם את המכס בדואר כשתרצה לשחרר את החבילה..

פורסם

אה, כן, כשבניתי את הרמקולים שלי בבית - הביאו לי זוג וופרים, זוג מידים וזוג טוויטרים + חלקים לקרוסים ללא כל בעיה.

הוופרים היו 8" והמידים 4"

כל העסק היה די כבד ומגושם - עם זאת עבר ללא כל בעיה דרך המכס...

:roll:

ברוסית ישנו פתגם - מי שלא מסתכן - אינו לוגם שמפניה.

:-D

איך אתה באופן כללי בלוטו?

:wink:

כל הציוד למכירה!

<< FF

פורסם

Darth-Vader vbmenu_register("postmenu_534096", true);

אל תדאג למכס 99.9% שלא יעצרו את קרובת המשפחה שלך במכס

מאוד משתלם להביא מוצרי אודיו משם,בהתיחס למחירים שבארץ ,אני רק מחכה שתיהי לי הזדמנות כזאות...

שם הוא עולה 600$ בארץ 1400$ + יחי ההבדל הקטן!!!

ד"א מדובר ב DZX955 ??

פורסם

לדעתי אין שום בעיה להביא מכשיר מחו"ל.

אני הבאתי את שלי ככה.

לגבי אחריות - תבדוק את זה טוב, למכשירים יקרים יש לרוב אחריות בינלאומית.

אני עם הסוני שלי קיבלתי 3 שנות אחריות בינלאומית, וכשהיתה לי בעיה ביציאה של הסאב המכשיר תוקן פה בארץ על ידי ישפאר ללא חיוב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לדעתי לך על זה ותבקש שתעטוף בעטיפת מתנה את הרדיו דיסק ואם זה מתנה הם לא מבקשים בדרך כלל מכס, הם מבקשים רק כשיש סיכון שהמוצר מועבר לצורכי רווח בארץ.

פורסם
לדעתי לך על זה ותבקש שתעטוף בעטיפת מתנה את הרדיו דיסק ואם זה מתנה הם לא מבקשים בדרך כלל מכס, הם מבקשים רק כשיש סיכון שהמוצר מועבר לצורכי רווח בארץ.

יכול להיות שזה מה שאיפשר לי להכניס אקדח BB לארץ?!

האקדח הוא העתק מדויק של אקדח אמיתי והוא עשוי ברזל רק שהוא יורה כדורי פלסטיק 6 מ"מ...

בשיקוף הם ראו אותו, ביקשו להוציא, ראו שזה עטוף ואמרו :אה טוב, או קיי...

:shock:

אז לך על הקטע של עטיפה!

כל הציוד למכירה!

<< FF

פורסם

אתה תמים..:???:

פורסם
יכול להיות שזה מה שאיפשר לי להכניס אקדח BB לארץ?!

האקדח הוא העתק מדויק של אקדח אמיתי והוא עשוי ברזל רק שהוא יורה כדורי פלסטיק 6 מ"מ...

בשיקוף הם ראו אותו, ביקשו להוציא, ראו שזה עטוף ואמרו :אה טוב, או קיי...

:shock:

אז לך על הקטע של עטיפה!

למה לא.. נביא M16 בעטיפת יומולדת עם סרט יפה מסולסל יראו אותו ויראו שזה עטוף יפה אז יגידו אהה אוקיי..

• תוכן חדש...