Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מקבל מגבר מהדיוטפרי ב 200$ ורציתי לדעת איזה עדיף:

הפיוניר:

GM-6000F

או ה JBL:

GTO-75.4

מה ההבדלים בדיוק??

פורסם

"חברה יותר חזקה"?!...?!?

אפשר לדעת למה הכוונה כשאתה טוען שהיא חזקה יותר?

ודרך אגב תכנס לאתר המקורי של פיוניר ותגלה שהדגם הזה הוא חלש פי2 מהgto 75.4!

לפחות בהצהרות...האיכות של jbl בסדרות הגבוהות לא מתקרבות ל"פיוניר" שיש לו שוק בארץ ולכל ערס תמצא רמקול ומדבקה על כל השמשה של פיוניר, אבל לדעתי (אני מדגיש דעתי) פיוניר לא שווה את חצי מהמחיר שלה.

פורסם

תעשה בשכל, קח 2 מגברי לוג'יק plx-44, כל אחד 99 דולר, יצא לך 198 דולר ותקבל אפילו עודף!

הרי אם כבר ללכת על מגבר מהדיוטי קח את מה שהכי משתלם, הרי בינינו, אם מוכרים את המגברים שמה בזול, כנראה שיש לזה סיבה ואף אחד מהם לא ה"מגבר" האולטימטיבי, כל המגברים עושים שמה את העבודה, קח 2 לוג'יק או 1 וזהו, תבדוק בחיפוש בפורום ותראה שהמגבר הזה מצויין מניסיון אצל המון חברים בפורום והרבה רכשו אותו ומאוד מרוצים ממנו ביחס למחיר שלו שהשקיעו.

ליאור

פורסם

יש פה תשובות שבאמת ממצאות את הנושא ויורדות לעומק העיניין.

"הפיונר האיכות בסדר"

"הפיוניר חברה יותר חזקה "

"הרי בינינו, אם מוכרים את המגברים שמה בזול, כנראה שיש לזה סיבה ואף אחד מהם לא ה"מגבר" האולטימטיבי"

אם בא לכם לפרט, לנמק, להביא דוגמאות, או קשר כלשהו למציאות ..אשמח מאוד לשמוע :)

ולגבי הבחור עם המגבר האולטימטיבי, אם לא הייתי יודע יותר טוב היתי חושב שיש לך מינימום BRAX בבאגז..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חברה, מיקמיק צודק..

אתם יכולים לתת נימוקים יותר משכנעים???

אני לא מעוניין לקנות 2 מגברים, אלא אחד...

נ.ב.

לשניהם שנה אחריות

פורסם
תעשה בשכל, קח 2 מגברי לוג'יק plx-44, כל אחד 99 דולר, יצא לך 198 דולר ותקבל אפילו עודף!

ליאור

שאלה בנושא במידה ואני קונה 2 מגברים מהסוג הזה אני יכול להחזיק שתי סאבים מהסוג הזה :

סאב וופר PIONEER דגם:TS-W305C

או שאין לי סיבה לקנות עוד מגבר ועוד סאב ? (המגבר לא יגע ברמקולים רק בסאב. במידה ואני יקנה מגבר אחד אני יקנה סאב אחד.. וכו.. ^^)

המשך יום נעים!

פורסם

לי הוא מחזיק סאב אחד כזה, ומחזיק לדעתי מצויין.

אין שום סיבה שלא יוכל להחזיק 2 סאבים כאלו...על 4 ערוצים כמובן.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

לדעתי עדיף לקחת את הJBL, ככה הצריכת חשמל לא תהיה מוגזמת, הJBL הוא החזק מהשלושה והוא יוכל להחזיק את הסאב הזה בצורה הכי טובה לדעתי

פורסם

רועי ממש לא הבנתי, למה לגיביאל תהיה צריכת חשמל נמוכה יותר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רועי אין צורך בשני מגברים .. כניראה אתה התייחסת לשני הגברות נפרדות .. לעומת אחת.

בכל אופן, זה תלוי ברמת הקליפינג כמובן, אם תקח שני לוגיקים עם ניצול אספקת חשמל X, ותנצל Y הספק בריא.

לעומת JBL אחד, עם X ניצול אספקת חשמל, ותנצל Y הספק בריא...

הצריכת חשמל תהייה זהה .. אין יתרון בשימוש בהגברה אחת לעומת שניים כשמדובר בהספק בריא.

אברי, לפי זיכרוני אזל המלאי, וחידשו אותו,ואזל שוב .. וחידשו אותו .. אני משער שעדיין יש .. כי הביקוש קיים לפי מה שאני רואה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...