Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,המערכת מורכבת היום מ:

DVD לאנזר+5.6אינץ'

HU פיוניר 8600

קומפוננט-הייבריד

רמקולים אחוריים-פיוניר סדרה צהובה.

מגבר לקומפוננט-301X

סאבים-2 פיוניר 304C

מגבר לסאבים 301M.

וזה כולל שתי כבלים 8גייג' של פלוס,כבל לכל מגבר וכו'+אטימה בדלתות.

השינוי אצלי פשוט מתבקש,אני מאוד לא מרוצה מהאיזון במערכת בין הבאס לכל השאר,במיוחד כשהחולייה החלשה אצלי זה הסאבים,וכמו שמישהו זרק פעם,במערכת טובה אין חולייה חלשה.

אז שקלתי את השינוי הבא,להחליף את המגבר של הסאבים ב501X\4004P,לחבר 2 ערוצים לרמקולים האחורים ולהביא סאב אחד שמשלב SQ עם עוצמה די טובה באיזור ה250-300RMS שייתן גם SPL סביר ולחבר בגישור למגבר.

כל זה ואטימה של המגש האחורי כי הרעשים שבאים ממנו משגעים אותי.

ועכשיו לעזרה,איזה סאב?התקציב די גמיש סביב ה1000-1500 לא לחרוג יותר מידי אני חייל :wink:

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אין לי הרבה ניסיון עם סאבים בתקציב המדובר, אבל יש מצב שהאדיר אודיו שיבה 3, יקלע למה שאתה מחפש ..

שמעתי אותו עם ה JBL75.4 והסאב עשה עבודה נפלאה בתיבה אטומה בתוך רכב מנהלים :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

פוקאל אדירה פייז אבולושן

אני בחמישי הקרוב מקבל פוקאל אם תרצה להרכיב אותו אצלך לשמוע במפגש הקרוב אתה מוזמן

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני יום חמישי מביא פוקאל אקסס 13 אינץ' ב1200 שקל...

אצלי באוטו הוא נשמע איכותי ברמות באמת לא יצא לי לשמוע סאב על האוטו שלי שטוב ממנו..

גם ההי גרייד של פייז לא נשמע כזה טוב באוטו שלי ניסינו אותו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...