Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף אץ הפאנל הנוכחי ברכב שלי (גולף שנת 2001, עם רדיוטייפ של קנווד) לרדיודיסק (לא MP3) סביר ולהוסיף (אני מתאר לעצמי שבמקום הרמקולים של הרכב) 2 זוגות רמקולים חדשים.

משיטוטי ברשת למדתי להכיר כלמיני מושגים שונים וקראתי גם כלמיני חוות דעת על פאנלים שונים. לבסוף ההתלבטות היא בין (במידה ולא תציעו משהו אחר - יותר טוב במסגרת התקציב).

1)

קנווד

2)

BLUPUNKT

זהו בנוגע לפאנלים, קראתי על שניהם באתרים באינטרנט והבנתי שהם סבירים פחות או יותר. אם למישהו ממכם יש הצעה אחרת לרדיו דיסק טוב יותר ב700 ש"ח, אני אשמח לקבל (אני יודע שזה סכום יחסית זעום למה שהולך פה בד"כ.. אבל אחרי רכישת האוטו בקושי נשאר לי כסף :) ).

עכשיו בנוגע לרמקולים... בדקתי באוטו ובכל דלת יש לי עיגול בקוטר של 6.5 אינץ', עכשיו אני מניח שזה אומר שאני יכול להכניס לשם רמקול של 6.5 אינץ'. הבנתי שיש כמה סוגים של רמוקלים ושעדיף לקחת סט קומפוננט כי הסאונד דרכו יותר טוב. קראתי פה באתר שהקומפוננטים הכי מומלצים בתקציב שלי הם של מאגאנט, זה נכון?

התקציב שלי לזוג קומפוננטים עומד על 400 ש"ח (450 גג). עכשיו חוץ מהקומפוננטים (שאגב, עדיף לשים אותם בדלת האחורית או הקדמית?) אני רוצה עוד זוג של רמקולים, שוב 6.5 אינץ', אבל אני מניח שמפאת התקציב אצטרך להסתפק ברמקול רגיל ול אסט קומפוננט.

הנה לינק לסט קומפוננט של מאגאנט שדיברתי עליו:

http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2136,'normal_sales')

והנה לינק לזוג רמקולים סבירים שאני שוקל לקנות:

http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^1144,'normal_sales')

אני יודע שזאת לא תצא מערכת כמו שיש לרובכם פה.. אבל אני גם ככה לא אודיאופיל (לפחות לא ברכב, בבית יש לי מערכת מכובדת+). בכל אופן, אשמח לשמוע מה דעתכם על הבחירות שלי (פאנל, קומפוננט ורמקולים) ואם הם לא טובות אשמח לקבל הצעה שונות בתקציב של 1300 ש"ח.

פורסם

הרמקולים של הפיונר ניראים לי טיפה יקרים

הרדיו דיסק של BLUPUNKT זה רדיו דיסק טוב ויש להם איכות

אבל יש גם את הJVC באותו מחיר לא זוכר ת'דגם שהוא גם טוב

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

כמו שמיקי אמר יש לבלנקפונט איכות שלא מביישת גם בפני מכשירים ממותגים גדולים יותר.. הדגם הנ"ל מותקן אצלי באוטו ואני פשוט מרוצה..בעיקר מהבאסים החדים והנקיים ללא העיוותים..בכל מקרה אם אתה היום תיהיה במיפגש וגם לי אם יצא להגיע היום למפגש אני יראה לך את הרדיו דיסק אצלי ותוכל להתרשם לטוב ולרע.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לבלאופונקט סאונד טוב גם לטעמי. יותר מ JVC ו KENWOOD .

ובקישור שנתתי, התכוונתי לרדיו-דיסק DEH-1600R של פיוניר. ולא לרמקולים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...