Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HED מול SS...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש הבדל רציני בין דגמי ה HED וה SS של CERWIN VEGA ?

אם כן, מה ההבדל ?

כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את הSS

או שאפשר להסתפק ב HED ?

לדוגמא קומפוננטים HED-1502

או SS-2502

תודה מראש

פורסם

אני לא יודע לגבי הקומפוננט אבל רמקולים 6X9 יש הבדל משמעותי. HED פחות חזק ויש לו צליל יבש.

SS הרבה יותר טוב ממנו , גם מבחינת הצליל גם מבחינת אורך חיים.

פורסם

לגבי JBL או MBQ זה ביכלל לא בר השווה .

סאונד של C.V הוא סאונד אמיתי וחם לכן זה לא אותה ליגה.

תשובה

הסידרה SS היא ישנה יותר ולכן אומרים שהיא נשמעת יותר טוב, כאשר משווים אותה לדגם HED.

לסיכום שני הסדרות מיוצרות ברמה מאוד גבוה.

פורסם
האם יש הבדל רציני בין דגמי ה HED וה SS של CERWIN VEGA ?

אם כן, מה ההבדל ?

כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את הSS

או שאפשר להסתפק ב HED ?

לדוגמא קומפוננטים HED-1502

או SS-2502

תודה מראש

סדרת ה- HED יותר טובה והיא החליפה את סדרת ה- SS.

פורסם
לגבי JBL או MBQ זה ביכלל לא בר השווה .

סאונד של C.V הוא סאונד אמיתי וחם לכן זה לא אותה ליגה.

תשובה

הסידרה SS היא ישנה יותר ולכן אומרים שהיא נשמעת יותר טוב, כאשר משווים אותה לדגם HED.

לסיכום שני הסדרות מיוצרות ברמה מאוד גבוה.

א. מה אתה שח? C.V לא אותה ליגה כמו JBL או MBQ? אז אני לא יודע מאיפה אתה שומע, אבל לדעתי דווקא CV הם החברה עם הצליל הצורמני והמתכתי לעומת האחרות ובייחוד לעומת JBL.

בנוגע ל-HED. זוהי הסדרה הכי נמוכה, היא לא נשמעת טוב בכלל - ממליץ מאוד להקשיב לה לפני שרצים לקנות.

לי קרה אותו דבר, התלהבתי מחברה ונכוויתי.

פורסם

יש פה כמה תגובות לא כל כך רציניות,ז שאתה לא אוהב את האופי של הצליל של הקומפוננט זה לא אומר שהוא לא קומפוננט טוב,אתה יכול רק להגיד שלא אהבת את הסגנון.

דבר שני,אמנם קצת קשה להגיע איתו לתוצאה מספקת אבל כשאתה מגיע הוא נשמע מצויין,פשוט מאוד מצויין.

דרך אגב,אני מדבר מנסיון איתו,ויש לי עדיין את הסט מורכב ברכב של אחי,רציתי רק לציין,שההגנה של הטוויטר שמנתקת אותו קורה כשמשתמשים במגבר יחסית חלש,לדוגמא,אצלי הם היו מחוברים בהתחלה על 301X כל צד לערוץ,והטויטרהיה נופל בווליום בינוני+,אחר כך חיברתי למגבר סוני שנתןלכל יצאה 75 מוצהרים,שבתכלס אני מאמין סביב ה55-60 יחסית לרוקפורד,והסט עמד בעומס בצורה יפה מאוד,כרגע הם מחוברים על אותו הגבר רק בגישור,והם מגיעים לעוצמה קרובה לזו של ההייבריד כשגם אום וגם את ההייבריד אני חותך ב80ZH,ולהזכירכם,הסט הוא 50RMS,בקיצור הסט מצויין אם יודעים להשתמש בו נכון.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
לפי דעתי לא זה ולא זה !

תלך על קומפוננט של אנפיניטי או MBQ אחלה קומפננטים

סוף הדרך של קומפוננט!!!!!!!!

אני בעד!!!!!!

> [color=#000000]

פורסם

ניאו אתה יכול לפרט בנוגע להגנה המדוברת ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מעין הגנה על הטויטר שמנתקת אותו בווליום יחסית גבוה,אני לא יודע איך זה עובד בדיוק

אבל כשהמגבר נכנס טיפה לקליפינג הטויטר מתנתק.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אתה מבין עד כמה ההגנה הזאתי לא הגיונית נכון ?

איך ההגנה תדע שמדובר בקליפינג ?

ולמה שתנתק קליפינג ? רובנו מכניסים את ההגברות שלנו ברכב לקליפינג, בשביל להנות מעוצמת שמע גבוהה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...