Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

איזה קומפוננט הייתם ממליצים עד 500 ש"ח ?

האם יש מה שיחליף את MOREL - PULSE במחיר הזה ויתן תמורה טובה יותר ?

מש"ק זרזור

פורסם

היתי ממליץ לך לשמוע את המאגנט BP2160.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לדעתך האישית הוא יותר מומלץ מאשר המורל ?

אם כן , במה בידיוק ?

המוזיקה שתתנגן בהם - בעיקר אלקטרונית .

מש"ק זרזור

פורסם

אדי, קומפוננטים זה עיניין של טעם ..

זה לא הגיוני שתיכנס לחנות סטראו והמוכר יגיד לך, "הרמקולים של JBL "טובים יותר" מהרמקולים של BOSE"..

כל אחד והטעם שלו .....

ולכן המלצתי לו לרכוש את המאגנט, המורל המדובר הוא לא "הטעם" שלי ... (בלשון עדינה)

staska, משום מה אני מסתייג מלשים תויות של סיגנונות מוסיקה על אלמנטים .. לא יודע למה ..

בכל אופן, אם אני היתי צריך לבחור, היתי לפחות שומע את המאגנט לפני שאני הולך על המורל ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי,לעעעה באמת לא ידעתי:-) נו..בחייך ההודעה שלי הייתה בגדר המלצה...

לי היה את המגנאט והוא ממש נחמד אבל מוגבל מאוד בתחום התדרים שלו..לאומת הפולס שנישמע הרבה יותר חיי....שמעה אחי בקומפוננטים האלה הכול תלוי במערכת שיש לך אם יש לך הגברה נורמלית וHU טוב הם ישמעו פצצה...

** וכמו ששי אמר עדיף לך לישמוע את שניהם ולהחליט לבד....

• תוכן חדש...