Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש לי דילמה קטנה שרציתי לשתף אותכם.

אני רוצה לקנות רדיו דיסק ,כבר אני סגור על ה5700 .

אבל בקשר למקום אני לא סגור.

יש את החנות אודיונט שההתקנה שם עולה 150 שקל,המתקין מגיע אליך הביתה.

ויש את החנות tomcar במושב רינתיה שזה כ15 נסיעה ממני .

tomcar עושים התקנה חינם ,אבל בקשר לאיכות התתקנה אני לא יודע איזה התקנה הם עושים.

מה אתם אומרים?

פורסם

לדעתי, זה תלוי יותר במתקין עצמו, יותר מבחברה בה הוא עובד.

יום אחד הוא יכול לעבוד בחברה 1 וביום למחרת בחברה 2

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אין כול כך מה להתקין בעצם,רדיו דיסק הם מתקינים ואת הרמקולים פשוט צריך לשים בחורים

ולחבר את החוטים שכבר נמצאים בבגז'

פורסם

אני התקנתי רדיו דיסק MP3 אצל תוםקאר וגם 4 רמקולים רגילים 6.25 אינץ

העסק שייך לסטודנט צעיר ונחמד שמתקין אצלו בחצר. יש לו את כל הציוד, ויש לו עסק מסודר עם רואה חשבון והכל.

הוא עוסק בהתקנות כבר שנים.

אצלי ההתקנה היתה טובה ובחינם, וכשהיה נדמה לי שיש הבדל בין ארבעת הרמקולים (הזהים) חזרתי אליו, והוא סידר לי הכל בלי בעיות ובלי כסף.

סה"כ לאחר מספר חודשים אני מבסוט.

פורסם

כשלי התקינו את הרדיו דיסק באיזה מקום לא חשוב איפה אז חיברו לי את הכבלים של הרמקולים שיוצאים מהרדיו דיסד הפוך. והיה בלאגן שלם בבאלנס ובפיידר וגם לא היו באסים כי חיברו לי את ה+עם ה-.

בקיצור בסוף סידרתי הכל בעצמי כי הבנתי שהמתקין הוא סתם דפוק וחבלך לחזור אליו. עכשיו הכל בסדר ושומעים פצצה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אני התקנתי רדיו דיסק MP3 אצל תוםקאר וגם 4 רמקולים רגילים 6.25 אינץ

העסק שייך לסטודנט צעיר ונחמד שמתקין אצלו בחצר. יש לו את כל הציוד, ויש לו עסק מסודר עם רואה חשבון והכל.

הוא עוסק בהתקנות כבר שנים.

אצלי ההתקנה היתה טובה ובחינם, וכשהיה נדמה לי שיש הבדל בין ארבעת הרמקולים (הזהים) חזרתי אליו, והוא סידר לי הכל בלי בעיות ובלי כסף.

סה"כ לאחר מספר חודשים אני מבסוט.

סוף סוף אני רואה שעוד מישהו מכיר תחנות.

סה"כ הבחור נשמע מאוד נחמד הוא אמר לי תבוא אני יעשה לך התקנה מקצועית בחינם.

טוב אני החלטתי אני יקנה אצלו תפיוניר 5700

• תוכן חדש...