Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה דגמים טובים של סטינגר עולים בערך אותו הדבר כמו קבל של ליטנינג אודיו רוקפורד ופיניקס גולד.. אין הבדל רציני בכלל אפילו כמעט אותו המחיר. רק בזוקה ממש זול..

פורסם

תגיד מה יהיה הסוף איתך? תפסיק להיות כלכך בטוח בעצמך, "מה אתה אומר" בלאגנים...

כל פעם אתה מעלה טענה לפורום וכשאתה מבין שטעית ואתה נלחץ לפינה אתה מתחיל עם תרוצים, התבלבלתי,לא ראיתי,הייתי עייף. עצה ידידותית, כשה אתה לא יודע משהו תשאל,אל תכתוב שטיות,החברה פה מהפרום למדו אותי המון, והרבה למדתי לבד וככל שאני לומד יותר אני מבין שיש עוד המון דברים שאני לא יודע... אז אני מקווה שלהבא תענה תשובות עיניניות,ואם אתה לא יודע זה לא נורא,איל לא יגרש אותך על זה מהפרום.

קיצר בן אדם תשב קצת עם עצמך תחשוב על מה שאני כתבתי לך,ושהיה לך ולכולנו סופש מקסים!

פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובה...

למה לקנות קבל של סטינגר ולא קבל של לייטנינג אודיו או כל דבר אחר שעולה פחות מזה ובעל אותו נתון פאראד?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אין שום סיבה לא לקנות קבל של לאוטינג אודיו או חברה אחרת בסופו של דבר כולם יעשו את אותה עבודה ,אלה אם כן אתה אוהב מותגים ומוכן לשלם עבורם

פורסם
תגיד מה יהיה הסוף איתך? תפסיק להיות כלכך בטוח בעצמך, "מה אתה אומר" בלאגנים...

כל פעם אתה מעלה טענה לפורום וכשאתה מבין שטעית ואתה נלחץ לפינה אתה מתחיל עם תרוצים, התבלבלתי,לא ראיתי,הייתי עייף. עצה ידידותית, כשה אתה לא יודע משהו תשאל,אל תכתוב שטיות,החברה פה מהפרום למדו אותי המון, והרבה למדתי לבד וככל שאני לומד יותר אני מבין שיש עוד המון דברים שאני לא יודע... אז אני מקווה שלהבא תענה תשובות עיניניות,ואם אתה לא יודע זה לא נורא,איל לא יגרש אותך על זה מהפרום.

קיצר בן אדם תשב קצת עם עצמך תחשוב על מה שאני כתבתי לך,ושהיה לך ולכולנו סופש מקסים!

תראה הסתכלתי באתר ובסה"כ לא ראיתי את המילה COVER

אם יש לך בעיה איתי תפנה אליי בפרטי לא כל הפורום צריך לראות את זה.. הייתה לי טעות ותיקנתי את עצמי.

שיהיה לך סוף שבוע מקסים!

פורסם

או תראו איזה יופי סוף סוף תשובה חותכת מירן תודה רבה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

צריך להסתכל כמו שנאמר כבר על ערך FARAD ו המתח VOLT וזה ממש לא משנה של איזה חברה הקבל ואפילו אפשר לקחת קבל שלא מיועד לרכב כלומר לקנות קבל בחנות אלקטרוניקה....

נ.ב. ערך ה FARAD צריך להיות כמה שיותר גבוה...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הערה קצת לא קשורה,

אבל שלמדתי פיסיקה בבית ספר היה לי מורה מצחיק..

ששאלתי אותו לגבי הקבלים של אחד פארד הוא לא האמין לי :|

הוא אמר לי שכל העולם זה 1 פארד.:idea:

אז כמה זה 50 פארד? יקום?? :roll:

ככה הוא אמר :lol:

• תוכן חדש...