Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק של פיוניר deh 1700R, קומפוננט של Clarion מקדימה וזוג רמקולים של Blaupunkt 6.5 אינץ (oversized- יענו 6-3/4 ) מאחורה.

שומעים נחמד אבל אם אני אתקין מגבר האיכות תשתפר והצליל יהיה יותר נקי? אני לא מחפש עוד עוצמה אלה רק איכות...

פורסם

אתה שואל , האם התקנת מגבר במקום שימוש במגבר של רדיו דיסק תשפר את האיכות

אני חושב שבווליום נמוך כמו שמסוגל להוציא הרדיו דיסק לא תהיה השפעה כמעט .

אבל ברור שמגבר יהיה מסוגל לתת לך איכות זהה\טובה יותר בווליום גבוה יותר .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מבחינתך איכות אמנם יהיה שינוי אך בלתי מורגש (לאוזניים אנושיות לפחות).

מבחינת עצמה - בשביל זה יש מגברים, לנתינת כוח ועוצמה שתוכל לשמוע בווליומים חזקים יותר ללא עיוותים.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לדעתי זה לא מדויק, הוא גם יוכל להדגיש תדרים נמוכים בווליום סביר, מגבר הוא לא רק בשביל העוצמה הוא גם יזכה לאיכות...

פורסם

תראה זה לא חייב להיות אלף ומשהו שקל, לפי דעתי מה שצריך הגברה זה רק הקומפוננט ואז מגבר שתי ערוצים יעלה לך יותר זול, הרמקולים האחוריים יכולים לעבוד על הרדיו, ואם הם ממש פשוטים אז גם עדיף שהם יעבדו על הרדיו.

אבל אם אתה מתעקש על מגבר 4 ערוצים אז קודם כל תחליף רמקולים אחוריים או שבמקומם תביא סאב...

פורסם

הספק בריא יותר, ישמע טוב יותר לאוזניים שלנו.

הבעיה כאן, האם ההספק הבריא באמת ינוצל, יותר ממה שהפאנל מנצל כבר היום .. (או אפילו חופף).

במקרים כאלה קשה לשים את היד על העליונה ולקבוע מבלי לשמוע בפועל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוד שאלה בקשר למגבר. האם יש אפשרות לשלוט על ההספק שהמגבר מספק ז"א להשאיר את הרדיו דיסק על עוצמה נמוכה ולהגביר רק במגבר?

כי הרי HU משדר אות נקי יותר בווליום נכון יותר נכון? וכך המגבר יוכל לשמור על אותה איכות גם בווליום גבוהה יותר

פורסם

נראה לי שאתה מדבר על דברים שאתה לא בקיא בהם, כי לא ממש הבנתי למה אתה מנסה לרמוז.

היתי ממליץ לך קרוא ב FAQ של הפורום, על ה GAIN של המגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...